mutfak robotu ile peşinden gelenlerin mekanı ..

noluyo uelnnnnnnnn efuli karısı robot aşkamı geldiniz ulennnnn robot benim efuli vururum seni:))))))))))))))))) elveda ben gidiyom elveda:))))))))))))))

noluyo uelnnnnnnnn efuli karısı robot aşkamı geldiniz ulennnnn robot benim efuli vururum seni:))))))))))))))))) elveda ben gidiyom elveda:))))))))))))))

tamam tamam sana verdim robotunu sakin ol sne yeterkiiikaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3

zeytin gibi gözler maşşallah!
ama ben hiç siyah oje sürmedim çok istiyorum.
hele aşkı memnuda gördüm çok güzel duruyor.
tırnağı koyu ojeler hoş gösteriyor.
kıs yeşil ojeyi hangi renk kıyafette kullanıcam?
hamileyim kıyafetlerim azaldı iyice.

bencede koyu oje çok güzel duruyo her kıyafete yakışıyo bencee flormar ın bi ojesi var bordo siyah gibi bişy syhaa çok yakn çok hoş duruyooo

tamam tamam sana verdim robotunu sakin ol sne yeterkiiikaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3
aboooww meydan kızıştı birazdan teksasa dönecek burası :roflol: hadi saç baş bir kapışın da göreyim bakayım nasıl oluyor :KK1: ama ikinizin de saçları uzun nasıl olacak bu iş cık zevki çıkmaz şimdi bunun :roflol:

zeytin gibi gözler maşşallah!
ama ben hiç siyah oje sürmedim çok istiyorum.
hele aşkı memnuda gördüm çok güzel duruyor.
tırnağı koyu ojeler hoş gösteriyor.
kıs yeşil ojeyi hangi renk kıyafette kullanıcam?
hamileyim kıyafetlerim azaldı iyice.
zeytinmi benimmiakannehir siyah değilki benim gözlerim bal rengi :KK1: anca olsa olsa badem gözlü olurum galiba sanırsam :KK1:
yaww espri yaptım içine ettin hee delikafadulden herhalde olmaz ..sen en iisi üzerinde bebiş resmi olan oje sür hamile olduğun belli olsun ..sanki karnından anlaşılmıyor mu ..aman bu robot da laf olsun diye konuşuyor işte :roflol:
ona göre sıkarım ayaklarınakaydirigubbakcemile3

benim ayaklarıma sık da azcık çeneme de etki eder belki :roflol:

anam ben siyah gördüm fotonda.
bal rengi güzel olur he.
anam ne alaka bebiş resmi olan oje?
kıs yeşil sürerim de uygun kıyafetim yok. ancak siyah ve beyazla güzel olur yeşil oje ama cart yeşil değil.

efuli hangi numara bordo oje?

bnde seni seviremmmmmsempatiksalakcinni senn olan zaten benm kaydirigubbakcemile3

bal rengi güzel olur he.
kıs yeşil sürerim de uygun kıyafetim yok. ancak siyah ve beyazla güzel olur yeşil oje ama cart yeşil değil.

numarasını unuttum da ben kullanmştım ondan çok zaten en koyu bordo diyince verrler hemen sanırm:lepi:

bnde seni seviremmmmmsempatiksalakcinni senn olan zaten benm kaydirigubbakcemile3

abooooww orta malı olduk iimi :roflol: ben zuzununsam onun olan efulinin dolayısı ile ben efulinin de oluyorum neyse her gün birinizle idare ederim artık ..heyyttt hatunlara bak be benim için deli oluyorlar durun hel şu pos bıyıklarımı süreyim bir iki size:roflol::roflol: nirenize nirenize :roflol:

bal rengi güzel olur he.

güzel tabi bal rengi ..hele güneşte iice bal oluyor ..her gören bi daha bakıyor zaten ..amma da övdüm kendimi birazdan buna zuzu cevap vermezse neyim :roflol:

kendini övdü hatun bakkkkk.......:))))))))))))))))))))))) söyledim bile:)))))))))))))))))))))))))))))

öyle deği zuzu ..aman robot sen de hep kendini övüyorsun diye başlayan ve arkasını getiremedim kadar uzun kurduğun cümleleri istiyorum pleeeeaaase :))))))))))) bu arada efuli karı değil bi kere henüz daha olmadı ..:)) o daha bir genç kız ..

amannnnnn üşeniyom şimdi sıralamaya:)))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))

sen mi akannehir benim hakkımda yazmaya mı akannehirhemi de en eleştirel olanından ..cık inanmam :roflol:

he valla inan gııııııı bugün sakinim :)))))))))))))))))))))))

öyle deği zuzu ..aman robot sen de hep kendini övüyorsun diye başlayan ve arkasını getiremedim kadar uzun kurduğun cümleleri istiyorum pleeeeaaase :))))))))))) bu arada efuli karı değil bi kere henüz daha olmadı ..:)) o daha bir genç kız ..

genceceik körpecikk bi kızım ben dahahaaaaolumunekankayizsmile

X