mutfak robotu ile peşinden gelenlerin mekanı ..

beni bekliyomşşşsempatiksalakcinni bnde iyiym evdeym bugn öle sizn yanınaz gldm bendeolumunekankayizsmile

gel ozaman albüme gel sana yeni resimlerimi göstereyim zuzu gördü bir de sen gör bakalım

yesinler senin conserveleriniikaydirigubbakcemile2 çok tatlısın bacımm

robot şükür gördüm seni kıs saçların ne güzel öyle.
gözlerde pek hoşmuş.
maşşallah yani. sende benim albüme bak.

hayır conserve onlarrr kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3

robot şükür gördüm seni kıs saçların ne güzel öyle.
gözlerde pek hoşmuş.
maşşallah yani. sende benim albüme bak.

sağolasın melodi idare ediyoruz işte :kedi: dilim var benim bi karıl o herşeye yetiyor gerisi boş :roflol: herşey ii güzel de şu dilime bir çare bulamadım henüz gençliğim soldu gitti ama cık yok şu gevezeliğe çare yok :roflol::roflol:
senin albüme baktım ..yılbaşındaki fotonda eşini kandırıp yılbaşına bebişle girme fikrini taşıyor gibisin:roflol::roflol: kırmızı ojelerini görmedim sanma zilloş seni ama yakışmış ..ben bordo ojeyi seviyorum görüyorum bazı hatunlarda da çok hoş duruyor bordo oje sürsene sempatiksalakcinni bana ne oluyorsa sanki kocan benim de srüp göstereceksin laf mı lafımı yiyeyim :roflol:
eve geldimya çenem açıldı iice dur içerden bi tane mandal bulayım da kıstırıvereyim arasına dilimi...gerçi işe yaramaz ama can havliyle acır da belki bir iki saniye susarım :roflol::roflol::roflol:

Son düzenleme:
yarın antalyaya gidiyorummm benn ablamalr kpss ye grck bnde alşverş yepcmmmkaydirigubbakcemile2sempatiksalakcinni

ben de gireceğim kpssye ..nasıl gireceğim girip çıkabilecekmiyim orası meçhul :)) çok gezme zilloş adam gibi yürü kıvrılma anladın mı ulennn ...suratını yere çevr zaten suratın güzel biri takılır peşine sonra uğraş işin yoksa :))))

kaydirigubbakcemile3 tamam bakmam kmseye robot senn üstüne gül koklamammmmkaydirigubbakcemile3

sağolasın melodi idare ediyoruz işte :kedi: dilim var benim bi karıl o herşeye yetiyor gerisi boş :roflol: herşey ii güzel de şu dilime bir çare bulamadım henüz gençliğim soldu gitti ama cık yok şu gevezeliğe çare yok :roflol::roflol:
senin albüme baktım ..yılbaşındaki fotonda eşini kandırıp yılbaşına bebişle girme fikrini taşıyor gibisin:roflol::roflol: kırmızı ojelerini görmedim sanma zilloş seni ama yakışmış ..ben bordo ojeyi seviyorum görüyorum bazı hatunlarda da çok hoş duruyor bordo oje sürsene sempatiksalakcinni bana ne oluyorsa sanki kocan benim de srüp göstereceksin laf mı lafımı yiyeyim :roflol:
eve geldimya çenem açıldı iice dur içerden bi tane mandal bulayım da kıstırıvereyim arasına dilimi...gerçi işe yaramaz ama can havliyle acır da belki bir iki saniye susarım :roflol::roflol::roflol:

nerden anladın kıs! doğru tahmin eşimle 2010 da bebişimiz olsun diye karar almıştık.
bordoyuda severim ben ama sürmeyi beceremem. kırmızı oje sürmeyide beceremiyorum sürüp 2 saat kenarlarını temizliyorum. burda manikür yapan bir arkadaşım vr. hep o sürer bana kırmızı oje. aslında siyah sürmek istiyorum ben.

nerden anladın kıs! doğru tahmin eşimle 2010 da bebişimiz olsun diye karar almıştık.
bordoyuda severim ben ama sürmeyi beceremem. kırmızı oje sürmeyide beceremiyorum sürüp 2 saat kenarlarını temizliyorum. burda manikür yapan bir arkadaşım vr. hep o sürer bana kırmızı oje. aslında siyah sürmek istiyorum ben.
anlarım ben sen daha beni tanımıyorsun bir tanıyanlara sor istersen ne zilloş olduğumu :roflol: gözlerimden bakışlarımdan belli değilmi ben adamın içini görürüm ulennn ..amma da müneccim oldum iimi palavramı seveyim:roflol:
siyah da güzel de klasik oldu artık o herkeste var ..
ben olsam fosforlu yeşil sürerdim ..uzaktan gece yanan araba farı gibi görünür valla he :roflol:
kaydirigubbakcemile3 tamam bakmam kmseye robot senn üstüne gül koklamammmmkaydirigubbakcemile3

aferin hah işte öyle ol azıcık bana benze ben ne sağımı ne solumu görüyorum ford transit gibiyim iimi :roflol::roflol:

X