mutfak robotu ile peşinden gelenlerin mekanı ..

offff yaaa robot zaten acıktım yapışlırmı bu bana:))))))))))))))))

bu yazdığın kronoloji ile yiyorsan kusman yakındır.aman hava sıcak mola vere vere yap valla tansiyonun zırt diye düşer sapıtırsın.ev mev deme hava feci sıcak insan fena oluyo aha ben yaptım hortlak gibi olmuşum bi baktım aynaya hemmencik bi tuzlu ayrın cortlattım içtim

ne alakası var hergün bu topic şendir ama bu ara işlerim çok ne yapayım ...evdeyim şuan işten izin aldım geldim ..senin gibi boş değilim ..kaç gündür misafir ağırlıyorum ulenn canım çıktı belim ağrıyor getir götür sil pakla yıkadan ..bir de topictekiler bilir ..evim büyük benim ..bi silip süpürmeye başladınmı iflahın kesiliyor valla

offff yaaa robot zaten acıktım yapışlırmı bu bana:))))))))))))))))
gel beraber yiyelim..valla ankarada olsan ikimiz keyf yapar kiloları da depolardık iimi :))

valla mola filan veremem..yarın da kpss var bir de o girdi bu kadar işin arasına ..bende zaten tansiyon düşüklüğü var ..8 e 5 tir bende tansiyon ..az fırlayınca deliye dönüyorum baş dönmesi oluyor çok fena.. dedimya yıkanacakları attım onları bekliyorum çıksın asacağım ..bu arada da yemek yiyorum ..halıyı sildim evi elktrikli süpürge ile aldım..bugünlük bu kadar yeter ...zaten onlar gelmeden önce dip köşe ayrıntılı silip süpürmüştüm çok batmadı da şu girişteki halı ile wc kafamı çok bozdu ..

hem çalışan garısın hem koca evde ne oturuyon.benim evim ceviz içi kadar hemen silip süpürüyom ama 2 günde bir süpürüyom bi yerde toz görsem hadeee toptan girişiyom.oooh sefam olsun toce kazanıyo ben yiyorum valla pek rahatmış çalışırken evde otursam naparım acep derdim ama pekde güzel şeyler yapıyorum aha 2 gündür burdayım misal.birazdan yemeğe başlıcam sora kitabımı okuycam sora biraz çeviri yapıcam bakmışın akşam olmuş toce zili çalıyooo

bu topik evet şendir normalde son zamanlar diğerleri girmiyo siteye ondan böler oldu ama ben sürekli girerim dimi robot:)

eee lokum kpssye giricen de vaziyet nasıl donanım sağlam mı hem sen memur değilmisin ne iş anlamadım

bu arada sabah hazırlanıyordum wcnin yanından geçerken ne göreyim ..veletlerden bri atış talimi yapıyor mübarek ..on metre geriden tutmuş pipisini çişini yapıyor oturmak filan yok aykta ...gel de saçını başını yolma ...klozet takımı hep çiş oldu ..bas geç olurmu hemen attım yıkadım ..

söleydin anasına çocuğun atış talimi yapıyo diye:))))))))))))))))))))))) bu arada ben yemek yiyip geliyom

eee lokum kpssye giricen de vaziyet nasıl donanım sağlam mı hem sen memur değilmisin ne iş anlamadım
memurumda uzmanlık v.s. için giriyorum ..yanımda dursun ii bir uzmanlık müfettişlik v.s. çıkarsa belki müfettiş hanım olurum kimbilir :))) ii denetlerim ama hee :))

bu topik evet şendir normalde son zamanlar diğerleri girmiyo siteye ondan böler oldu ama ben sürekli girerim dimi robot:)
evet sen beni yoklamak için giriyorsun hasretimden geberiyorsun da ondan :))))

bekarken 5 sene yalnız yaşadım ben .. ozamanlar eşya almıştım ..atamadım ..onlar iki oda yapıyor zaten :))
valla benim eşimin işi ii onun maaşıyla bile paşalar gibi geçiniriz aslında ama ben evde oturma taraftarı değilim ..üretmem lazım birşeyler yapmam lazım benim ...herkesin kendi tercihi ..ben evde otursam kafayı yerim be ...ben çalıştığım halde silip süpürüyorum sürekli ..ama benim eşim bana çok yardım eder sağolsun ..o yüzden yarı yarıya işim azalıyor ...

baa bak habire üretim üretim sanki biz evde oturup paso tüketiyoruz,illa dışarda olmak masa başında olmak gerekmiyo gülom evden de üretiliyo paşalar gibi.şimdilik amme hizmeti modundayım kuzene osmanlıca çeviri yapıyorum bir süre sonra özel derse başlıcam bakalım çıktı bir iki müşteri.neyse daha fazla uzatmayayım ama ev hanımlarına parazit gözüyle bakılmasını şiddetle kınıyorum stop ben duşa girer stop

herkesin kendi tercihi olduğunu baştan söylemiştim ..hem sen neden üzerine alındınki ..benim sözüm evde oturup kendini geliştirmeyen tembel ev hanımlarına idi...

ben de sürekli evde oturmanın övülmesinden son derece rahatsızım ..tembelliği beynmize kazımaya çalışanları da şiddetle kınıyorum ben de ..

iki posta attım ikisini de astım ..şuanda da tırnaklarımı kesiyoruz birazdan duşa gireceğim :)) sen ne yedin

eleman börek yapmış su böreği gibi olmuş güzeldi domates salatalık beyaz peynir yeşil zeytin çay sonrada türk kahvesi:)

ii götürdün benden aşağı kalmadın yani ..neyse ben duşa giriyorum duştan sonra görüşürüz ..

he vallaaaa bende götürdüm gelince haber ver bişey dicem

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…