mutfak robotu ile peşinden gelenlerin mekanı ..

yazdıklarını okudum peki niye sölemedin çocuklara rahat dursun:)))))))))))

ya yerimde değildim uyuya kalmışım 9 da uyandım nasıl evden çıktığımı bilmiyorum elemanlar kapıda kalmış çaycı izine çıktı allahım kabus gibiydi yağmur yağıyo donuma kadar ıslandım

:)))))))))) dün ben bugün sen desene :))) albüme gel ..dün çektim bir iki resim ekleyeyim dedim :))

baktım güzel fotolar kız anam tosununun yanına miniciksin heeee:)))))))))))) bu arada hapşurup duruyorum hayırlı uğurlu olsun hasta olucam sanırım her yerim sırılsıklam elemanın şimdi sırtıma peçete koydu

evet boşuna mı tosun diyorum :)) ufat tefeğim onun yanında ..adam boşuna demiyor biraz daha zayıflarsan bana sübyancı diyecekler diye :)) eşim iri yapılı ben ufak tefek azcık kilo al da bana yaklaş diyor :)) dün pantolon etek aldım ...giydim ..üzerime oturan tip ..ice zayıf gösterdi beni..yok bunu giyemezsin iice çiroz oldun diyor :))
sen beni sor ayağımdaki babtlere bak resimde ..içi cılık cılık su oldu ..pantolonum da dize kadar ıslandı ...hemen makineye attım üzerimdeki akşam sudan geçsin diye :))
resimlerde bile belli kollarım adamı kavramaya yetmiyor yarıda kalıyor baksana :)))

sırtına peçete mi :)) yedek kıyafet bulundur bari çekmecede giyersin :)) yarın sınav var en nane yiyeceğim bilmiyorum gözlerim kapanıyor uykudan ..sonunda gitti bizimkiler çok şükür kurtuldum ..akşam yörükevine gittik ..semaverde çay gözleme ..bir de heriflerimiz nargile tüttürdü ..onların resimlerini de koyuyorum şimdi ..görümcemin resmi de var ..kocasını soracksın hemen eminim...kıvırcık osman :))

Son düzenleme:
ha ha haaaa yok be onlamı uğraşıcam patronla aynı odadayken bulunduruyodum ama şimdi elemanların ordayım müsait değil her taraf evrak dolu....babam bana çiroz der hep evdeki herkes öle der :)))))))))))))
valla bi foton var sarılmaya çalışmışsın ama yetişememişsin:)))))))

anam heeee türkçe biliyomu bu kıvırcık nerde bulmuş görümcen arabı:)))))))))))

robot allah iyiliğini versin senin emi. kıs çizelgeme baksana benim oğluş yolda daha.
ilerde demek istedim, bende oğlan annesiyim kaynana olacağım dedim o yüzden.

yok yaa bunlar seneler önce eşimin memleketine yerleşmişler ...eşimin memleketindenler ama kökleri arap ...annesi arap bacı gibi :)) türkçe biliyorlar türk gibiler zaten sadece kökenleri ordan gelme ..

robot allah iyiliğini versin senin emi. kıs çizelgeme baksana benim oğluş yolda daha.
ilerde demek istedim, bende oğlan annesiyim kaynana olacağım dedim o yüzden.

kaydirigubbakcemile3 e bu uykulu kafayala o kadar olur :roflol:

robot ben resimleri göremiyorum ama.
bende bakıcam bana ne bana ne sırnaşık şey

ein durumu nasıl dı eşyalar sağlammıydı ne zaman gidiyolar

giitler sbaah zuzu :))) evi .götürüyor...evi temizlerim biraz sonra duş alır uzanırım biraz

kravat tatlısıymış :)))))))))))

malzemeler

1 çay bardağı yoğurt
1 çay bardağı yumurta (2 adet)
1 çay bardağı tereyağı
1 paket kabartma tozu
Aldığı kadar un

Şerbeti için:

2 su bardağı şeker
2 su bardağı su
Yarım limon
Yapılışı:

Şerbet:

Şeker ve suyu tencereye alın. Koyulaşmayabaşlayana kadar orta ateşte karıştırarark kaynatın. Oaktan almadan 2-3 dakika önce limon suyunu sıkın ve kaynatmaya devam edin. Kıvamını alan şerbeti ocaktan alın ve soğumaya bırakın.

Hamur hazırlanışı:

Tüm malzemeyi yoğurma kabına alın. Azar azar un ekleyerek yumuşak ve pürüssüz bir hamur elde edene kadar yoğurun.
Hamuru tezgaha koyun ve yufka büyüklüğünde açın.Açtığınız hamurun tam ortasına bir sıra ceviz koyun ve kenarlarını ortaya doğru bükekerek hamuru ortada toplatın. 4 cm aralıklarla kesi, fotoğraflarda ki gibi uçlarını sıkarak kapatın.Hazırladığınız tatlıları kızgın yağda kızartın ve hiç zaman kaybetmeden şerbetin içine atın. Şerbeti çeken tatlıları servis tabağına alın, ılık yada soğuk olarak servis yapın.

Eklentiler

• $36236_413004274846_137280359846_4344387_7882474_n.jpg
    10,6 KB · Görüntüleme: 17
  • $37435_413004379846_137280359846_4344389_6442968_n.jpg
    8,7 KB · Görüntüleme: 17
valla bizim evde evlikten çıktı yarın gidicekler bakalım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…