mutfak robotu ile peşinden gelenlerin mekanı ..

dinlenmeye gidiyorum ev temizlerim muhtemelen ..girişteki salıyı silmem lazım ...ta amsterdamdan gelen velizleri attılar şap diye girişe ...3-5 kez çocuklar ayaklarıyla girdi ..düşün

ay düşünemiyorum demiyorum bizim evde aynen öle eşylar nerde bilmiyoruz valla her tafatna bişey çıkıyo :) oh ne güzel valla istediğin zaman izin al çık:)

ay düşünemiyorum demiyorum bizim evde aynen öle eşylar nerde bilmiyoruz valla her tafatna bişey çıkıyo :) oh ne güzel valla istediğin zaman izin al çık:)

yok aslında izni görümcemler için almıştım onlar gidince bana kaldı :))
evet alıyorum ama bana muhtaçlar da ondan :)) melodi ekledim seni

bakmmı :)) peki bu kravat şimdi boğaza mı dolanacak :)) aman yaa uyduruktan iş işte ...hiç tarifle uğraşamam ..şuanda bana en güzel tarif evi hala yola sokup duş aldıktan sonra bir fincan kahvenin yanında alman çikolatası yemek :)) işim biterse girerim belki nete bakalım ..

oh valla hatundaki keyfe bakın hele:))))))))))))9 komiğime gittiği için tarifi koydum zaten ulennnnn bende gelemmi

slm zuzu robot çıktı sanrım ne olmuş erken mi gitmiş misafirleri

slm umu yok daha burda ama birazdan çıkıcak misafirleri gitti robot evi temizlicek

yaa makinden kes yapıştır yapmıştım onu da silmişim pcden ..sinir oldum hee..neyse ben çıkıyorum millet ..

dalgınlığına geldi herhal gitti resimler yani şimdi ölemi tühhh

valla öyle oldu hem de ne güzeldi resimler tosunumla başbaşa ...

hu huuu ben gelmişem gacılar ne var ne yok.off çok fena yoruldum bea sabah 5 te ağrıyla uyandım deli danalar gibi dört döndüm evin içinde sora az kendime geldim doğru bime ahanda bimin yeri değişmişmi ara tara buldum bi masa aldım sora eve geldim terloş moduna girmişken evi de can hıraş temizledim ohh nasıl seviyorum bu hijyen bayramlarımı mis gibi rahat rahat otururum bir iki gün ayh keyifleniyorum evi temizleyince eeee sizden nbr yobot gitmiş heral zuzu sen buralarda mısın

slm millet dayanamadım geldim :)) eve geldim nevresimler banyodaki klozet takımı evde giyilen terlikler v.s. herşeyi makineye yıkamaya attım :)) halıyı sildim güzelce ..makinedekileri asıp sonra duşa gireceğim ..bu arada tıkınmakla meşgulum ...yaş pasta sarma dolma ve patlıcan tava yyorum :))

ahanda beni çapırıyo kendüsü yok insan bi gelir şçle bi derler toplar topicini siler süpürür de öle çağırır aaa kel başıma mı takılıcam burda ayol

X