mutfak robotu ile peşinden gelenlerin mekanı ..

aloooooooooooo nerde bu millet nerde bu devler:)))))))))))))) topik boş kalmasınnnnnnnnn

beddua değil benimkisi maiberfcim. benim yaşadıklarımın aynısını yaşasın da anası anlasın babasız bir kızı üzmek neymiş. sana birşey söyleyim mi bizim evimizde hiçbir beyaz eşyamız yoktu. peynir alırdık 2 günlük, balkona su içine koyardım bozulmasın diye. yemek yapardım tencereyi leğene su koyup içine koyup balkona çıkarırdım. eylülde evlendik 4 ay bu şekilde idare ettim. çamaşırlar elimde yıkadım ellerim kanaya kanaya. çarşaflarımı anneme götürürdüm yıkasın diye. aslında anneminde hatası var. onlar bişey almıyor diye bana çamaşır bulaşık makinası almadı. noldu bir tarafları mı duydu olan bana oldu.
ama şu var diyeceksin siz niye almadınız annesi dediki siz beğenin buzdolabını bana fiyatını söyleyin ben alıcam. babasına da koltuk takımını aldıracağım. ütüm yoktu arkadaşımla evlerimiz yakındı ondan alırdım ütüsünü. ütüyüde birisi ben alacağım diye söz verdi akrabamdan sonra almadı. nikahta takılan 3-5 takıyı bozdurdum çamaşır makinası aldım. o da 3 te 1 parasına yetti anca. işe girdim haftalıklarımı biriktirdim ödedim. şohbenim yoktu ramazanda yemek parası veriyorlardı. oruc tutuyorum diye paramı aldım ama evden yemek götürdüm biriktirdim elektirkli şohbenle katlanan masa aldım.
daha neler yaşadım neler bunlar sadece bir kısmı. torunlarına da birşey yapmasınlar yüzünü göremeyecekler.

canım ya gerçekten maddi anlamda da çok zor günler geçirmişsin ama eşinle birbirinize daha sıkı bağlanmışsınızdır eminim.bende babasız büyüdüm ben 8 yaşındaydım baabmı kaybettim güya kayınpeder bana babalık yapacaktı tam aksi kimsesi yok gibi ezdiler aralarında bir lokma kaldım resmen ayrı bir şehir herkes tamamen yabancı ve tüm sülale yakın ama ben bir başımaydım annem de öle sık sık aramazdı aman huzurunu bozmıyım rahatsız etmiyim diye ama bunu bile laf ettiler kimsem arayıp sormuyormuş falan.neyse geçti hepsi ama çok derin izler bıraktı keşke yaşanmasaydı ama göreceğimiz varmış diyorum.bişey yaparsam da allah rızası için yaparım zaten ama insanı bazen insanlıktan çıkarıyorlar sevabı günahı unutturuyorlar inanki.bundan sonra herkesin hakkında hayırlısı olsun ama işte bebeğin olacak hala o günlerin stresini çok taze yaşıyorsun.tek isteğim çektiklerime ve o insanlara karşı artık duyarsızlaşabilmek ama çok zorlanıyorum ve haliyle eşim de üzülüyor.bazen keşke evlenmeseydim bile diyorum.çok üzdüler gerçekten eşimi de öyle arada bıraktılar analık babalık haklarıyla ezdiler.3 yıllık evliyim ama 2 yılım heba oldu saçlarım beyazladı ve aşırı dökülüyor ee izleri kalıyor işte geçti desek bile

evet canım biz inatla, azimle, sevgiyle yuvamızı ayakta tutmaya çalıştık ve başardık. yıkılmayacağız dedik. herkes bunu görecek dedik. eskiden çok takıp eşime sürekli laf sokardım. ama oda annemin durumu yok babamın durumu yok diyordu tabi yok gösterdiler ama herşey ortaya çıktı işte. zamanı geldiğinde bunu yüzlerine vuracağım. ben hep hissettim ama eşimi inandıramadım bir türlü geçen yaz herşeyi öğrendim ve eşimde öğrendi. zamanında beni dinleseydi bu kadar çok yıpranmazdım.
neyse şimdi arada hatırlıyorum bu bile yetiyor. eşime diyorum hazırlıklara başlamışlar mı diye daha erken değil mi diyor. dedim 5 ayım dolmak üzere ne erkeni. iznimde herşey hazır olsun sonra uğraşamam ben dedim. bir ara annesinin yanına gidecek bakalım ne konuşacaklar.

sende çok üzülmüşsün ama çok şükür uzaktasın. zaten onlar babasız büyüyen birini üzdükleri için çekecekler. ben olsam hiç görüşmem kocan görüşsün ama sana ne laf söyletsin ne onların lafını etsin sana. kendini toparlamaya çalış. herkes anasının kuzusu. oğlunu çok sevebilir. annende seni çok seviyordur. bunları yaşa diye doğurup büyütmedi seni.

haklısın canım ama bizim durum öyle değil işte ben tamamen bağı koparsam eşim kendi gitse çok daha kötü şeyler olur ben çünkü onların yapabileceklerinden korkuyorum en nihayetinde eşim dediğim onların oğlu e kayınvalide sömürü konusunda ustadır ve ağzı çok ama çok iyi laf yapar ben edebiyatçı olduğum halde halt etmişim onun yanında hey gidi hey.o yüzden onun amacı zaten o bensiz ortamda oğluna iyice ayarı vermek o yüzden sinirle söyledim ama gidicem ve onları hiç takmıycam sadece eşimin hatırı için gittiğimi görecekler bi iş te yapmıycam misafir gibi gidip gelicem.ya neler neler o kadar basit şeyleri büyütüp insanı kötü tanıtıyorlarki anlatamam sana.ya zaten her türlü lafımı edecek ben ne yaparsam boş.sağda solda diyormuşki limonu eliyle sıkıyordu ya afderesiniz de neyle sıkıcam yok düzenini bozmuşum,ya mübarek insan madem öle ne diye her işi bana yaptırdın benim düzenim bu bozma çekil kenara diyeydin.hem yaptırıp hem laf ediyor arkamdan.bunu diyende pariste doğmuş büyümüş çok medeni bir insan sanki..ben gelin oldum bir yıl sonra zar zor ayrı tabaktan yemeğe başladık düşünün aynı tabaktan yeniyordu çok zaman aç kalktım sofradan.amaaan bitmez güzelim anlatmakla gelicen yanıma koyucaz çayları sen de 2 gün ben diyim bir hafta anlatmakla bitmez ne olur iyice sinirimiz depreşir onların ruhu bile duymaz

maiberf ordamısın kız:)

he annem burdayım sen nerlere uçtun bakim ayh sorma melodiynen bir olduk mübarek günün yüzü suyu hürmetine bizim kaynanaların günahlarını toplayıp onları cennete yollıycaz belli oluyordur sanırım.gör bak ne kadannn mikkemmel gelinleriz sen de böle olcan emi

valla ben buralardayım şeker bir kendi topiğime bakıyom bi bura:) valla canım ne diyim daha evli olmadığım için pek yorum yapamıyorum size ama kötü kaynanaya düşmek zor beniim kaynana çok iyi benide çokk seviyo umarım evlenincede böle olur o zaman belli olur şu an iyi anlaşıyoruz ama bakalım evlenince ortaya çıkar artık ben 2 senedir birlikte olduğum bir erkek arkadaşım var bu sene söz nişan bir arada düşünüyoruz bakalım eylül gibi ALLAH'tan bişey olmassa ...o izmirde ben istanbulda :)

Allah hayırlı geçimler versin zuzum valla bı iş artık şans ama felaket tellallığı yapmıyım ama çok güler yüze ay seni kızım gibi seviyorum yavrum kuzum diyenlere çok itibar etme sonra çok pis çıkıyor kokusu burnunundan olursın benden sölemesi.en güzeli her zaman mesafeli olmak.çünkü ne oluyorsa nikahtan sonra olıuyor resmmi bir şekilde oğullarının hayatına başka bir kadın girince bişe oluyor bu kadınlara içlerine şeytan falan giriyor zannımca.dedim ya mesafeyi koruycaksın en güzeli fazla yüz göz olmıycaksın.inşallah mutlu olursun ayh müstakbel gelin zuzu he amann bak duygulandım şimdi nere gidicen izmire mi

ballıçeler ben kaçıyorum birazdan gözlerim yanmaya başladı ufaktan yemek olayına gireyim moral olarak kandil telefonlarına kendimi hazırlayayım şimdiden.öpüyorum haydin görüşürüz takrardan hayırlı kandiller dualarda buluşalım emi allaha emanet olun hadi hoşçakalın

doğru söylüyorsun onu her zaman robotta söyler bana ama 5 parmağın hepsi bir değil bu kadıncağız olduğu gibi bir hatun annemlede tanıştılar yavrularımız mutlu olsun diyo başka bişey demiyo valla eltimde iyi diyo ama bilemem şu anlık sorun yok....izmir konusuna gelince valla şu an bu konuda sıkınıtı yaşıyorum ben izmire gitmek istemiyorum yapamam ben orda o buraya gelicek iş bakıcaz ama ben ilişkinin başında ben izmire gelmek istemiyorum dedim oda tamam dedi ben gelirim demişti ama bir iki haftadır bu konu yine hortladı diyoki işte ben oraya gelicem araştırıcam ama olumsuzunu düşün olmassa döneriz diyo benim kızdığım hep olumsuz düşünüyo bir kere olsun olumlu bir kelime çıkmadı ama gelicem araştırıcam diyo beni çok alltan alıyo çok iyi bu huyu ama ben yapamam izmirde ya iş alanı çok dar izmirde komik maaşlar alıyo üniv.mezunları in cin top oynuyo gibi geliyo bana orası:)

saol sanada iyi kandiller ALLAH' emanet ol hayırlı akşamlarrrrr

hayırlısı be kuzum ama farklı şehir zor gerçekten inşallah orta yolu blursunuz ama erkekler bazen baştan verdikleri sözleri unutuyorlar o an söylerken sanırım kadınların hiçbir sözü unutmayacaklarını hesaba katmıyorlar.herşey sizin en mutlu ve huzurlu olacağınız şekilde olsun inşallah o belki bilerek bulmaz istanbulda iş sen ne yap et ara atara bul ağzı kapansın itiraz edemesin.hadi ben kaçanzi

yopk gıııııı aşk olsun niye davet etmeyeyim delüüü....ama başka bir topikten kalk benim topiğe gel demem helede robota bunu yapmam:))))))))) hoşgeldin caneee arkadaşlık teklifimi kabul ettinmi

valla bende öle yapıcam her taraf cv göndericem:))))))

günaydın herkese ..amma da kaynatmışsınız kaynanaları :)) ulenn ne çok derdiniz varmış ..ben okurken gerildim iimi :)) ben de görümcemin çocuklarına kafayı takıyordum ..yemişim çocukları :))ALLAH hepinize kolaylık versin ..bak zuzu en iii s i benim gibi uzak durmakmış değilmi ...umu asıl sana diyorum bunları ..en iisi mesafeli olmak ...alıp başını eşinle ayrı memlekette yaşamak en güzeli ..ne karışan var ne görüşen ...

günaydınlar! robotcum kaynattık baya dün sen yokken maiberfle. ben eskisi gibi takmıyorum ama işte bazen yaptıklarını hatırlıyorsun. bende uzaktayım çok şükür yıllardır gördüğüm yok.
bende kaynana olcağım nasip olursa ama ben böyle yapmam gelinime.

MELODı sen kaynanan olacağına göre kaç yaşındasın sorması ayıp :))
ben varken kaynatmazsanız çok fena olur ona göre ulennn ...:)) ben de ayakta duramıyorum uykusuzluktan iimi ...şuraya düşüp bayılsa yeridir ...daha yarın girmem gereken bir kpss sınavı var yaaaa....

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…