Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
aloooooooooooo nerde bu millet nerde bu devler:)))))))))))))) topik boş kalmasınnnnnnnnn
beddua değil benimkisi maiberfcim. benim yaşadıklarımın aynısını yaşasın da anası anlasın babasız bir kızı üzmek neymiş. sana birşey söyleyim mi bizim evimizde hiçbir beyaz eşyamız yoktu. peynir alırdık 2 günlük, balkona su içine koyardım bozulmasın diye. yemek yapardım tencereyi leğene su koyup içine koyup balkona çıkarırdım. eylülde evlendik 4 ay bu şekilde idare ettim. çamaşırlar elimde yıkadım ellerim kanaya kanaya. çarşaflarımı anneme götürürdüm yıkasın diye. aslında anneminde hatası var. onlar bişey almıyor diye bana çamaşır bulaşık makinası almadı. noldu bir tarafları mı duydu olan bana oldu.
ama şu var diyeceksin siz niye almadınız annesi dediki siz beğenin buzdolabını bana fiyatını söyleyin ben alıcam. babasına da koltuk takımını aldıracağım. ütüm yoktu arkadaşımla evlerimiz yakındı ondan alırdım ütüsünü. ütüyüde birisi ben alacağım diye söz verdi akrabamdan sonra almadı. nikahta takılan 3-5 takıyı bozdurdum çamaşır makinası aldım. o da 3 te 1 parasına yetti anca. işe girdim haftalıklarımı biriktirdim ödedim. şohbenim yoktu ramazanda yemek parası veriyorlardı. oruc tutuyorum diye paramı aldım ama evden yemek götürdüm biriktirdim elektirkli şohbenle katlanan masa aldım.
daha neler yaşadım neler bunlar sadece bir kısmı. torunlarına da birşey yapmasınlar yüzünü göremeyecekler.
evet canım biz inatla, azimle, sevgiyle yuvamızı ayakta tutmaya çalıştık ve başardık. yıkılmayacağız dedik. herkes bunu görecek dedik. eskiden çok takıp eşime sürekli laf sokardım. ama oda annemin durumu yok babamın durumu yok diyordu tabi yok gösterdiler ama herşey ortaya çıktı işte. zamanı geldiğinde bunu yüzlerine vuracağım. ben hep hissettim ama eşimi inandıramadım bir türlü geçen yaz herşeyi öğrendim ve eşimde öğrendi. zamanında beni dinleseydi bu kadar çok yıpranmazdım.
neyse şimdi arada hatırlıyorum bu bile yetiyor. eşime diyorum hazırlıklara başlamışlar mı diye daha erken değil mi diyor. dedim 5 ayım dolmak üzere ne erkeni. iznimde herşey hazır olsun sonra uğraşamam ben dedim. bir ara annesinin yanına gidecek bakalım ne konuşacaklar.
sende çok üzülmüşsün ama çok şükür uzaktasın. zaten onlar babasız büyüyen birini üzdükleri için çekecekler. ben olsam hiç görüşmem kocan görüşsün ama sana ne laf söyletsin ne onların lafını etsin sana. kendini toparlamaya çalış. herkes anasının kuzusu. oğlunu çok sevebilir. annende seni çok seviyordur. bunları yaşa diye doğurup büyütmedi seni.
maiberf ordamısın kız:)
valla ben buralardayım şeker bir kendi topiğime bakıyom bi bura:) valla canım ne diyim daha evli olmadığım için pek yorum yapamıyorum size ama kötü kaynanaya düşmek zor beniim kaynana çok iyi benide çokk seviyo umarım evlenincede böle olur o zaman belli olur şu an iyi anlaşıyoruz ama bakalım evlenince ortaya çıkar artık ben 2 senedir birlikte olduğum bir erkek arkadaşım var bu sene söz nişan bir arada düşünüyoruz bakalım eylül gibi ALLAH'tan bişey olmassa ...o izmirde ben istanbulda :)
doğru söylüyorsun onu her zaman robotta söyler bana ama 5 parmağın hepsi bir değil bu kadıncağız olduğu gibi bir hatun annemlede tanıştılar yavrularımız mutlu olsun diyo başka bişey demiyo valla eltimde iyi diyo ama bilemem şu anlık sorun yok....izmir konusuna gelince valla şu an bu konuda sıkınıtı yaşıyorum ben izmire gitmek istemiyorum yapamam ben orda o buraya gelicek iş bakıcaz ama ben ilişkinin başında ben izmire gelmek istemiyorum dedim oda tamam dedi ben gelirim demişti ama bir iki haftadır bu konu yine hortladı diyoki işte ben oraya gelicem araştırıcam ama olumsuzunu düşün olmassa döneriz diyo benim kızdığım hep olumsuz düşünüyo bir kere olsun olumlu bir kelime çıkmadı ama gelicem araştırıcam diyo beni çok alltan alıyo çok iyi bu huyu ama ben yapamam izmirde ya iş alanı çok dar izmirde komik maaşlar alıyo üniv.mezunları in cin top oynuyo gibi geliyo bana orası:)