mutfak robotu ile peşinden gelenlerin mekanı ..

ohh misi gibi oldun akşama artık bilmiyom yaniş umu:)))))))))))))))))))))))))))))
n olsun aynen devam değişik bişiy yok misafirlerin gelecekti nasıl geöti ne yaptın anlat bakem

ulennn zuzu güldürme beni yaa millete irezil kepaze oldum senin yüzünden :))))))))))))
o her gün duş alıyordur emin ol :)) yorgunluktan garibim nereye serileceğini şaşırıyor :))
hey gidi hey ilk günlerimiz aklıma geldi :))))))))))))))))))

aynen sıcakdan hergün duş alıyorum :)))))))))))) kızlarrrr
kısır yaptım amerikan salatası küçük peynirli kurabiye havuç tatlısı patatesli börek yapmıştım öğlen oturmasına gelmişlerdi cnm

kızlar nişanımız var 18 de sadıç yaptılar bizide
pudra rengi mini tek omuzlu omuzunda güller var dar bir elbise aldım
altına pudra rengi ayakkabı alcam zuzu sen bilirsin nerde bulurum kız

ulen robot umu tınlamıyo sıcaktan her gün duş alıyomuş:)))))))))))))))))))))))))))))))

pudra rengi derken umu nasıl biraz daha anlat

bırak şu omuzu güllü olanları yaa..sinir oluyorum onlara ben lmaz:

he valla bende yedim sankim ulen ben evli olsam her gün her gün duş alırı m bi daha bi daha:)))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))9

ya robot ben bugün çok glüyorum yaaaa biliyon sen neden olduğunu malum ....

BıLıYORUM zuzu biliyorum zilloş :))) zevk meselesi imş..bana birşeyi hatırlattı ama neyyyyysee

he valla bende yedim sankim ulen ben evli olsam her gün her gün duş alırı m bi daha bi daha:)))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))9

tabi kız sıcakdan alırıyorum gündüzleri geceleride farklı oluyo tabi :))))))
her zaman hergün hergün olmuyo bir daha birdaha da olmuyo şekerim sen bekarsın ya şimdi öyle geliyo sana hele bi evlen gör hergün hergünü bir daha bir dahayı
pudra fengi açık bembe bu yaz moda bir renk
robot gül derken öyle çok büyük gül değil farklı birşey güzel hoş duruyo resmimi çekerim o zaman görürsün

ben bugün herşeye gülüyorum her şey komik geliyo ne bilem:))))))))))))))))
canım bir kaç yerde sanki gördüm topuklumu istiyon

ya sen nerde oturuyodun umu enes ayakkabıcı var bir sürü yerde şubesi var orda çok çeşit ayakkabılar var hemide çok uygun fiyatları

ya sen nerde oturuyodun umu enes ayakkabıcı var bir sürü yerde şubesi var orda çok çeşit ayakkabılar var hemide çok uygun fiyatları

biliyorum enesi uygun ama kalitesiz ayakkabıları ya dün kadıköydekine baktım ama bulamadım ordada

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…