mutfak robotu ile peşinden gelenlerin mekanı ..

şimdi sana bi şey derdim ama varya töbe töbe ...neyse sormadım farzet ulenn ..ben buraya 83 puan ile atandım ..ama 2004 te girmiştim sınava..6 sene oldu bakalım şimdi kaç alacağım

robot bilmediğim bir konu sana sölemiştim o yüzden tahmin yapamıyorum anlamadığım için

yok ya ben iyi değilim herşeyi birbirine karıştırdım bugün karman çorman oldum daha yemek yemedim

asıl uyuz olan benim çünkü akşama bir sürü işim var ...of anam off...bugün tosunumun izin durumu belli oalcak ...öğlenden beri görüşemedim sürekli toplantıda

anladım şu an senin sayfa orda kaldı işin var çünkü yoksa bu kadar kalınmaz yahu kontrol panelinde:))))))))))

evet aynen :)) işim bitmyor yaa bildiğin gibi değil ..iice sıkıştı bir de ek iş getiriyorlar ..sayfa erman gibi kalakaldı öylece :)) bizim tosun 2 hafta izin almış ..ayın 15 inde inş.. izne çıkıyoruz ...

ohh ne güzel valla harika benim daha belli değil ALLAH'ım çıldırıcam yaaa offfff

bakalım ne yapacağız ..benim aklımda safranbolu bartın amasra sinop üzerinden trabzona gitmek var ama bakalım ...bir gün amasrada bir gün sinopta otelde kalıp oradan trabzona geçelim diyorum ..trabzonda da zaten gezilecek çok yer var ii bir karadeniz turu yapmış oluruz

ay valla benimde gitmek istediğim yerler safranbolu ve trabzonun her yeri bence harika olur benim için bol bol gez foto çekin:)

merak etme biliyorsun ikimizde foto kolikiz :)) burdan başlayıp safranbolu amasra bartın sinop samsun ordu giresun ve trabzon ..vay be kaç il var bak ...dolu dolu geçecek gibi bir aksilik olmazsa ...sinop harika bir yer özellikle ..plajı filan aynı ege gibi ...yemyeşil ve berrak ..
tıkla bak ..3 senem orda geçti ..hayatımın en güzel yılları idi ..her gün denizde idik sabahtan akşama akdar babam götürürdü ...ne günlerdi be..

http://www.sinop.edu.tr/sinop/images/25_457sinop1.jpg

ayu evet ya harbi he ama artık kimse benim fotomu çekmiyo:)))))))))))))))hepsi kaçıyo benden köşe bucak:)))))))))))))))))))))))))))))))))))))
sinopu biliyorum babam her sene mutlaka gider sinopa çok arkadaşı var hep resimlerini çeker ......

sinopa git işte tatile ..hem sakin hem denizi güzel...akliman hamsilos harika yerler ..bir defasında da seni götürsün baban ozaman ...
sorma ben resimlerimi hep kendim çekiyorum ki zaten :)) makine otomatik geçiyorum önüne çekiyor ...yoska kimse uğraşmaz benimle hasta olurlar valla :)))))))

ay ben sabahtan beri düşünüyorum sana ne sölicem acaba diye sonunda buldum dün yukarı komşuya çıktım ark doğum günüydü hediyesi almıştım dedim anneme ben 5 dk çıkayım geleyim neyse çıktım kız türk kahvesi yaptı falan fal baktı öle dalgasına işte yoksa ben fal baktırmıyorum ....neyse dedi burda bir bayan var paraşütle atlıyo sanki ama bu bayanın hamile haberini alıcan en kısa zamanda dedi:)))))))))))))))))))))))))))))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…