mutfak robotu ile peşinden gelenlerin mekanı ..

:hulya:
sinopa git işte tatile ..hem sakin hem denizi güzel...akliman hamsilos harika yerler ..bir defasında da seni götürsün baban ozaman ...
sorma ben resimlerimi hep kendim çekiyorum ki zaten :)) makine otomatik geçiyorum önüne çekiyor ...yoska kimse uğraşmaz benimle hasta olurlar valla :)))))))

yok canım ben öle rahat edemem ben bi izine çıksam ahhh aaahhhhhh kimse tutamaz beni alıcam kitabımı yatıcam hamağa ormanın içinde ohhhh benden keyiflisi yok bide ezginin günlüğü çalıcak hafiften:)))))))))))))))

hadi lennnn:))) falcıya bak ...kesin beni tanıyordur :)) vay anasını da falcılık amma da gelişmiş...destekli sallıyor bak :)))

:hulya:

yok canım ben öle rahat edemem ben bi izine çıksam ahhh aaahhhhhh kimse tutamaz beni alıcam kitabımı yatıcam hamağa ormanın içinde ohhhh benden keyiflisi yok bide ezginin günlüğü çalıcak hafiften:)))))))))))))))

ormanı boşver ..kene mene ısırır alimallah ..zaten allerjiksin şişer her bir yerin yine :)))

zaten şu an dudağım şiş aysun kayacı modundayım:))))))))))))

ne güzel işte ..madem aysun kayacısın hemen melihe koş :))))))))))) aysun kayacıya erkekler bayılır ama melih sana şu halinle bayılacakmı ayılacakmı bilemiyorum :))))))))))))))))))))

doğum günüme göre şu ağaçmışım bak :))

Ihlamur ağacı (Şüphe)

Zeki ve çalışkandır. Hayattaki kötü durumları iyiye döndürme konusunda çok başarılıdır. Kavgadan ve stresten nefret eder. Uzak tatillere bayılır. Özveride bulunmayı sever. Ailesi ve arkadaşları için birşeyler yapmayı sever. Çok yetenekleri vardır fakat hepsini kullanmak için zaman bulamaz. Liderlik vasıflarına sahiptir. Zaman zaman da kıskanç olabilir.

ne güzel işte ..madem aysun kayacısın hemen melihe koş :))))))))))) aysun kayacıya erkekler bayılır ama melih sana şu halinle bayılacakmı ayılacakmı bilemiyorum :))))))))))))))))))))

kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3
çok koşasım var özledim köpeği ama inatçıyım işte pis bu huyum bu huy dan dolayıda çalışmalara başlamam lazım

doğum günüme göre şu ağaçmışım bak :))

Ihlamur ağacı (Şüphe)

Zeki ve çalışkandır. Hayattaki kötü durumları iyiye döndürme konusunda çok başarılıdır. Kavgadan ve stresten nefret eder. Uzak tatillere bayılır. Özveride bulunmayı sever. Ailesi ve arkadaşları için birşeyler yapmayı sever. Çok yetenekleri vardır fakat hepsini kullanmak için zaman bulamaz. Liderlik vasıflarına sahiptir. Zaman zaman da kıskanç olabilir.

banada baksana

kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3
çok koşasım var özledim köpeği ama inatçıyım işte pis bu huyum bu huy dan dolayıda çalışmalara başlamam lazım

aman çalışma derken karıştırmayalım sonra sen de benim gibi çalışmalara başlama da :roflol::roflol:

kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3 çalışma yapasım var aslında kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3
evlenince artık bol bol yaparım
hay sana da çalışmana da ..ulenn biz burda bebek olsun diye anamız ağlıyor sen ise keyif peşindesi nkaydirigubbakcemile3
21.08.1979 ASLANkaydirigubbakcemile3

Sedir ağacı (Güven)

Hediyelere bayılır. Uyum sağlama konusunda gelişmiş yetenekleri vardır. Hiç utangaç değildir. Diğerlerine biraz yukarıdan bakmayı sever. Çok iyi konuşmacıdır. Kafasında konuları çok kolay organize ederek çevresindekileri etkileme özelliğine sahiptir. Çok sayıda yeteneği vardır. Optimisttir ve gerçek aşkı bulmak için çaba harcar. Hızlı karar verebilme yetisine de sahiptir.

diğerlerine yukarıdan bakmayı sever ha ha haaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa :))))))))))))) özele gel hemen

slm umu hoşgeldin naber

slm zuzu slm robott
çok yorgunum ya evi sil süpür toz al camlarıda silince hepsi birgünde bitsin dedim öldüm duş aldım koltuğa zor attım kendimi dündende yorgunumluğum vardı zaten
kendi temizliğimide yaptım koltuğa attım kendimi valla
sizlerden ne var ne yok

X