Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
tabi kız sıcakdan alırıyorum gündüzleri geceleride farklı oluyo tabi :))))))
her zaman hergün hergün olmuyo bir daha birdaha da olmuyo şekerim sen bekarsın ya şimdi öyle geliyo sana hele bi evlen gör hergün hergünü bir daha bir dahayı
pudra fengi açık bembe bu yaz moda bir renk
robot gül derken öyle çok büyük gül değil farklı birşey güzel hoş duruyo resmimi çekerim o zaman görürsün
biliyorum enesi uygun ama kalitesiz ayakkabıları ya dün kadıköydekine baktım ama bulamadım ordada
beni hatrladınızmııııı ohaoldumsmile
canlarım bnm ya zor bi dönem geçirdim ama inan hep akılmdasınız staj ypaıyorum onnla uğraşıyoruz mezun oldum bu arada erkek arkadaşlmla ilişkim bitti robot...
canlarım bnm ya zor bi dönem geçirdim ama inan hep akılmdasınız staj ypaıyorum onnla uğraşıyoruz mezun oldum bu arada erkek arkadaşlmla ilişkim bitti robot...
ben de bir hamsiyimya o açıdan..sen daha yenisin daha ne laflarımı göreceksin kaydirigubbakcemile3 tatile ne zaman çıkıyorsun ...bizim oda da acayip soğuktu ama artık yaz geldi ankaraya belli çünkü odada sıcaktan durulmuyor iimi :)) uykum geliyor habirehamsiye ha güzel.
ne anlatayım. herkes tatilde biz çalışıyoruz. neyseki klima var işyerinin tek güzelliği bu sıcakta
hımmm ayıp etmiş gerçekten ...biraz odundur biizm oranın erkekleri ..ben sana bi halt olmaz onlardan demiştim ama tam da diyemedim kızarsın diye ...ben hayatta bizim oranın erkekleri ile evlnmem evlenmedim de kaydirigubbakcemile3ben anladım herşey sevgi demek değilmiş insan en çok sevdiğini incitip üzüyomuş yada bizde böyle oldu bu.herşey dilde olunca olmuyo be canlarım seviyo evlenmek istiyo ama herşy lafta gelecek için hiç bi icraat yok hiç bi çaba yok yan gelip yatıyo evde 2 sendr ben kız halimle uğraşıyorum herşey daha erken olsn die onuda geçtim ben bunuda kabullendm en son ocakta görüştük kızlar düşünün hazirana kadar bidaha tık yok ben herşeye tamma demiştim ama aşırı kıskançlıklar insaınn bi sabrı oluyomuş gerçekten kavga ettik ayrılmak istedigimi söyledim bi cesaretle kavga ettik ve benim ölmüş anneme küfür etti. orda bitti zaten herşey benm için...
ben anladım herşey sevgi demek değilmiş insan en çok sevdiğini incitip üzüyomuş yada bizde böyle oldu bu.herşey dilde olunca olmuyo be canlarım seviyo evlenmek istiyo ama herşy lafta gelecek için hiç bi icraat yok hiç bi çaba yok yan gelip yatıyo evde 2 sendr ben kız halimle uğraşıyorum herşey daha erken olsn die onuda geçtim ben bunuda kabullendm en son ocakta görüştük kızlar düşünün hazirana kadar bidaha tık yok ben herşeye tamma demiştim ama aşırı kıskançlıklar insaınn bi sabrı oluyomuş gerçekten kavga ettik ayrılmak istedigimi söyledim bi cesaretle kavga ettik ve benim ölmüş anneme küfür etti. orda bitti zaten herşey benm için...
araya uzaklık girince bu işler böyle oluyo cnm
ben sivasda okurken ünv teyi malatyalı biriyle çıkıyodum 3 sene flört ettik ben ist geldim o malatyaya gitti ve o okulunu biteremedi ben onun üzerine bi 2 yıllık daha bitirdim baktım o hala bitiremiyo ve ben şöyle yaparım böyle yaparım ama dediğin gibi acraat yok dedim bu böyle olmuyo ilk önce oklunu bitir askere git iş bul sonrada biriin bul evlen ben yokum bu işde dedim ve ayrıldım onumu beklicem lafa gelince dil papuç kadar icraatta gelince bi b.k yok
hele bide ölmüş annene küfür etmesi tamamen terbiyeyesizce hayırlısı neyse o olsun canım boşver
GİDEN GİTMİŞTİR GİTTİĞİ GÜN BİTMİŞTİR :)