mutfak robotu ile peşinden gelenlerin mekanı ..

yooo ben kaç tane aldım geçen sene bir sürü aldım hala sapa sağlam hala da giyinirim ne bir koku nede eskime yepyeni hala ben beğeniyorum valla sana denk geldiyse bilemem çokmu eskidi kopma falanmı oldu umu

işte öyle sanıyor umu bu zuzu bekara karı boşamak hesabı ..zaten bu kansız cansızlıkla onun işi zor ...senden bin beter olur ..ben yine dayanıklıyım yaaaww..40000 kere maaşallahkaydirigubbakcemile3
misafirim gelecek yarına ..evi temizle sil süpür yemek hazırla gel işyerine işyerinde işler gırla gibi ..delirmediğim ii yani ..bir de akşamları var tabi ...of anam off....

biliyorum enesi uygun ama kalitesiz ayakkabıları ya dün kadıköydekine baktım ama bulamadım ordada

yaaww altı üstü düğün ayakkabısı değilmi ne yapacaksın kaliteyi git eminönünden al 10 liraya giy düğünde bitti gitti işte ..sanki günlüktede mi giyeceksin

ay inamıyorum daha bugün baktım sana efuliiiiii kız sen nerelerdesin yaaaaaaaa hatırlamazmıyızzzzzzz seni kaçak

canlarım bnm ya zor bi dönem geçirdim ama inan hep akılmdasınız staj ypaıyorum onnla uğraşıyoruz mezun oldum bu arada erkek arkadaşlmla ilişkim bitti robot...

kız kaçak nerelerdesin sen yaaa daha bugün baktım senin profile heee iyimi:)

canlarım bnm ya zor bi dönem geçirdim ama inan hep akılmdasınız staj ypaıyorum onnla uğraşıyoruz mezun oldum bu arada erkek arkadaşlmla ilişkim bitti robot...

aa ne oldu ..vay hamsiye vay bi hatamı yaptı yoksa...

hamsiye ha güzel.
ne anlatayım. herkes tatilde biz çalışıyoruz. neyseki klima var işyerinin tek güzelliği bu sıcakta

yok zuzu rahat değil sanki ya ayağı ağrıtıyo ama alıyorum tabi hoşuma giden bişey varsa
çok abiye değil benim aklımda ki ayakkanbı dar kotlarlada giyilebilecek bir ayakkabı ama bulamıyorum işde bakıcam artık bulursam alırım bulamazsam evden bir tane giyicem
hoşgeldin efulli hayırlı olsun okulun geçmiş olsun sevgili olayın

ben anladım herşey sevgi demek değilmiş insan en çok sevdiğini incitip üzüyomuş yada bizde böyle oldu bu.herşey dilde olunca olmuyo be canlarım seviyo evlenmek istiyo ama herşy lafta gelecek için hiç bi icraat yok hiç bi çaba yok yan gelip yatıyo evde 2 sendr ben kız halimle uğraşıyorum herşey daha erken olsn die onuda geçtim ben bunuda kabullendm en son ocakta görüştük kızlar düşünün hazirana kadar bidaha tık yok ben herşeye tamma demiştim ama aşırı kıskançlıklar insaınn bi sabrı oluyomuş gerçekten kavga ettik ayrılmak istedigimi söyledim bi cesaretle kavga ettik ve benim ölmüş anneme küfür etti. orda bitti zaten herşey benm için...

hamsiye ha güzel.
ne anlatayım. herkes tatilde biz çalışıyoruz. neyseki klima var işyerinin tek güzelliği bu sıcakta
ben de bir hamsiyimya o açıdan..sen daha yenisin daha ne laflarımı göreceksin kaydirigubbakcemile3 tatile ne zaman çıkıyorsun ...bizim oda da acayip soğuktu ama artık yaz geldi ankaraya belli çünkü odada sıcaktan durulmuyor iimi :)) uykum geliyor habire

hımmm ayıp etmiş gerçekten ...biraz odundur biizm oranın erkekleri ..ben sana bi halt olmaz onlardan demiştim ama tam da diyemedim kızarsın diye ...ben hayatta bizim oranın erkekleri ile evlnmem evlenmedim de kaydirigubbakcemile3
boşver vardır bunda da bir hayır ...daha çok gençsin ...bulursun daha iilerini

innamıyorum ya insan nasıl küfür eder pis terbiyesiz allahtan şimdi gömrdün bu hallerini geç olmadan efuli verilmiş sadakan varmış üzülme gerçekten annenen küfür eden birinden hayor gelmez üzülmeyede değmez böyleleri efulicim

araya uzaklık girince bu işler böyle oluyo cnm
ben sivasda okurken ünv teyi malatyalı biriyle çıkıyodum 3 sene flört ettik ben ist geldim o malatyaya gitti ve o okulunu biteremedi ben onun üzerine bi 2 yıllık daha bitirdim baktım o hala bitiremiyo ve ben şöyle yaparım böyle yaparım ama dediğin gibi acraat yok dedim bu böyle olmuyo ilk önce oklunu bitir askere git iş bul sonrada biriin bul evlen ben yokum bu işde dedim ve ayrıldım onumu beklicem lafa gelince dil papuç kadar icraatta gelince bi b.k yok
hele bide ölmüş annene küfür etmesi tamamen terbiyeyesizce hayırlısı neyse o olsun canım boşver
GİDEN GİTMİŞTİR GİTTİĞİ GÜN BİTMİŞTİR :)

aynen canlarım hiç üzülmüyorum haklısın robot 2.5 yılın hatrına katlanmaya çalıştım ama buraya kadarmış adam olamadı bi türlü valla kendisi bilir ona benden başka tomurcuk aşkı haketmeden gül bahçesini sunan olmaz .benim keyfim yerim yerinde dert yok tasa yok artık

bende malatyalıyım umu:)))))))))))))))))))))))))))))))))))

aynen canım işte herşey lafta..keyfi bilir vallakaydirigubbakcemile5

evet umu araya uzaklık girince gerçekten problem oluyo şu an ben yaşıyorum şu son zamanlar sorun yaşıyoruz hatta şu an bitme aşaması gibi bişiy yani her gün birbirimizi yiyip duruyoruz aman robot konuşmasın yoksa beni yerden yere çalar şimdi ayyy çekemmmemmm başım ağrıyo amanınnnnnn:)))))))))))))))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…