mutfak robotu ile peşinden gelenlerin mekanı ..

ay kızlar çok yoruldum yaa sabah 9 dan beri hiç ara vermeden evrak giriyorum haliyle beynim durdu yaa çıldırmak üzereyim çığlık atmak istiyorum daraldım bunaldım yaaaaaaaaaaaaaa

sen bir dde beni sor migrenim tuttu valla sinirimden kötükedihüso

ya kalpli duvarda poz veren sen değilmisin yaaaaaaaaaaaalsanaalsanasmile

ya kalpli duvarda poz veren sen değilmisin yaaaaaaaaaaaalsanaalsanasmile

hee öyle desene sende yaa :mymeka:öyle yazmışın duvarlara bayıldım diye duvarlara bayıldında hangi duvara felan yazmamışın sonrada sen beni dinlemiyon mu diyosun
duvarın güzelliği benden geliyo şekerim

sen ne zaman baktın zuzu sildim ben resimlerimi

zuzu o biraz zor anlar sırnaşık şey:roflol::roflol::roflol::roflol:

sen onun ilk ne yazdığının gördün mü de konuşuyon hemen
umu felan yazmamış duvarlara bayıldım yazmış sadece eee normal olarak bende neye bayıldım yazdım
sonrada bu yazıyı yazmışşşş :mymeka: siz yazamıyosanız benim ne suçum var:mymeka:
benim resimlerim bi yerde görünmüyo dimi yaaa

tamam ben de onu diyorum işte hemen şipşak anlaman lazım işte duvar deyince başka duvarda resim çektiren var mı
leb demeden leblebiyi anlayamıyor sonra bana kızıyor kaydirigubbakcemilekaydirigubbakcemile

yok görünmüyor merak etme ne de pimpiriklisin sen yaaa burcun ne senin bakayım lülülülülülü

sorma ya çok pinpirikliyimdir çok tez canlıyımdır hemen herşey olsun isterim hiç ağır ayak değilimdir oğlak burcuyumdur yükselenim aslan
nişanlım ve aileside benim tam tersimdir çok ağır ayaklardır o yüzden çok bağırıyorumdur ona zavallım
ayrıca gıcıkcığım sadece duvar yazmış resim felan da yazmamış akıllı zuzu :mymeka:

nereye koyboldunuz yaa sabahdan beri konuşuyonuzzzzzzzz

bende peşinden gelmeye karar verdiim benide aranıza alır mısınızz?

hoşgeldin gel tabi giriş serbest çıkış ise çıkamayacaksın ki müptela olacaksın sırnaşık şey

hayır be başağım ben en ii anlaştığım burç da oğlakmış

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…