ay kızlar çok yoruldum yaa sabah 9 dan beri hiç ara vermeden evrak giriyorum haliyle beynim durdu yaa çıldırmak üzereyim çığlık atmak istiyorum daraldım bunaldım yaaaaaaaaaaaaaa
ya kalpli duvarda poz veren sen değilmisin yaaaaaaaaaaaalsanaalsanasmile
ya kalpli duvarda poz veren sen değilmisin yaaaaaaaaaaaalsanaalsanasmile
zuzu o biraz zor anlar sırnaşık şey:roflol::roflol::roflol::roflol:
sen onun ilk ne yazdığının gördün mü de konuşuyon hemen
umu felan yazmamış duvarlara bayıldım yazmış sadece eee normal olarak bende neye bayıldım yazdım
sonrada bu yazıyı yazmışşşş :mymeka: siz yazamıyosanız benim ne suçum var:mymeka:
benim resimlerim bi yerde görünmüyo dimi yaaa
tamam ben de onu diyorum işte hemen şipşak anlaman lazım işte duvar deyince başka duvarda resim çektiren var mı
leb demeden leblebiyi anlayamıyor sonra bana kızıyor kaydirigubbakcemilekaydirigubbakcemile
yok görünmüyor merak etme ne de pimpiriklisin sen yaaa burcun ne senin bakayım lülülülülülü
nereye koyboldunuz yaa sabahdan beri konuşuyonuzzzzzzzz
burdayım migrenim tuttu midem bulanıyor kusacağım oğlaksın demek ne ilginç en ii anlaştığım burçtur oğlak
ilginç olan nedir kaydirigubbakcemile
sen ne burcusun
sence ne burcuyum
peşimden gelen hatunlar alın açtım size topik buyrun gelin ,biz de burda bizbize takılalım ...
nebiliyim ne burcusun
bil işte tahmin et
bende peşinden gelmeye karar verdiim benide aranıza alır mısınızz?
bende peşinden gelmeye karar verdiim benide aranıza alır mısınızz?
hoşgeldin gel tabi giriş serbest çıkış ise çıkamayacaksın ki müptela olacaksın sırnaşık şey
hayır be başağım ben en ii anlaştığım burç da oğlakmış
hoşbulduk.hoşgeldin alırız tabi
hoşgeldin gel tabi giriş serbest çıkış ise çıkamayacaksın ki müptela olacaksın sırnaşık şey
hayır be başağım ben en ii anlaştığım burç da oğlakmış