mutfak robotu ile peşinden gelenlerin mekanı ..

::
ne yapayım çok hoşuma gitti sizlerle paylaştım

:roflol: tmm sağol da paylaşım için ben resimlerimi yanlış yüklemişim onları nasıl silerim diye kızlara sorarken sinir olmuşum tabi bu arada düzelticem yeride bulamayınca bi de senin fıkranı görünce tamamen koptum sinirden yaa :roflol:

hihoyyythihoyyyt

ay o senmiydin şimdi baktım bende seninkide herkesin görebileceği bi şekilde

ay o senmiydin şimdi baktım bende seninkide herkesin görebileceği bi şekilde

sen nerden biliyorsun herkesin gördüğünü sen onun arkadaşı isen görürsün zaten ama herkesin görüp görmediğini bilemezsinkaydirigubbakcemile

sen nerden biliyorsun herkesin gördüğünü sen onun arkadaşı isen görürsün zaten ama herkesin görüp görmediğini bilemezsinkaydirigubbakcemile

yok benimkine bakıyodum ya albümden benim resmin altındaydı onun resmi onun için dedim şimdi yok ama orda
bide bişey daha sorcam arkadaş listesine nerden giriyoduk yaa :roflol:

umu sen benim arkadas listemde olduğun için görüyonnnnn

aaaaa tmm anladık ark listende olduğumdan görüyorumda biraz önce albüm bölümde değilmiydi po resimler senin resminde ordaydı diyorum açıp bakmadım sadece bi resim görünüyodu orda onu söyledim
gelmeyin üzerime yaaaaaaaaa kötükedihüso

yok benimkine bakıyodum ya albümden benim resmin altındaydı onun resmi onun için dedim şimdi yok ama orda
bide bişey daha sorcam arkadaş listesine nerden giriyoduk yaa :roflol:

her işin için önce kullanıcı paneline gir solda bir sürü şey var ordan herşeyi görürsün

duvarlara bayıldım gıııııııııııı

he gördüm tmm gıcıkcığımda
ordan senin resimlerini göremedim

ay kızlar çok yoruldum yaa sabah 9 dan beri hiç ara vermeden evrak giriyorum haliyle beynim durdu yaa çıldırmak üzereyim çığlık atmak istiyorum daraldım bunaldım yaaaaaaaaaaaaaa

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…