mutfak robotu ile peşinden gelenlerin mekanı ..

anlaşırız anlaşırız neden anlaşmayalım dimi gıcığımmmmmmmm

ben sevimli değilmiyim aşk olsun gördün resimlerimi :mymeka: ama sen benim kadar değilsin çok set bakıyosun :sm_cool:

herkes beni sevimli buluyor yazılanları okumadın sanırım bi sen bulmamışsın o da önemli değil lülülülülülü

sert bakarım ama o sertliğin altında yumuşacık bir kalp ve evimli bir hatun var bi kere :mymeka::mymeka:

görenler görmüş ama sen göremezsin tabi

herkes beni sevimli buluyor yazılanları okumadın sanırım bi sen bulmamışsın o da önemli değil lülülülülülü

sert bakarım ama o sertliğin altında yumuşacık bir kalp ve evimli bir hatun var bi kere :mymeka::mymeka:

görenler görmüş ama sen göremezsin tabi

he canım hee bi ben görememişim hemniii kaydirigubbakcemile

kızlar napıyonuz ben temzlik yaptıgım için yanınzda olamıyorum:KK43::KK43:

kızlar napıyonuz ben temzlik yaptıgım için yanınzda olamıyorum:KK43::KK43:

hoşgeldin
ben hem migrenle hem işlerle hem de burayla uğraşıyorum en zoru benimki sanırım bi de kusmak üzereyim sanırım ya da kusasım geliyor ama kusamıyorum

benim dilim uzun ama sevimliyim dedim umu iseçok sert bakıyormuşum öyle diyor

söylesene şuna sevimli olduğumu :kedi:

hem sen hem zuzu hem pelerinli bana çok şirinsin demişti bi kere ama umu unutmuş :mymeka:

aman beeeeee hasta oldum belim ağıyo offfffffffffff gıcık oluyom şu ağrıyaaaa

aman beeeeee hasta oldum belim ağıyo offfffffffffff gıcık oluyom şu ağrıyaaaa

geçmiş olsun o ağrılar bende senelerce devam etti evlenince geçer diyorlardı sinir oluyordum ama doğruymuş evlenince yarı yarıya azaldı sositososito

aman beeee aman beeeee o yüzden sinirim tepemde zaten öldürüyo beni bu sinir herkesi dövesim geliyo ya kendime bile tahammul edemiyom

aman beeee aman beeeee o yüzden sinirim tepemde zaten öldürüyo beni bu sinir herkesi dövesim geliyo ya kendime bile tahammul edemiyom

aynen bende de öyle eşim hiç yaklaşmıyor bana o zamanlarda zaten barut gibi oluyorum

X