mutfak robotu ile peşinden gelenlerin mekanı ..

evet benimkide zavallaı acıyom valla bütün sinirimi ondan çıkartıyom hele geçen ay çığlığım her taraftan duyuluyodu öle uyuz olmuştum ki arama beni bir kaç gün dedim zavallıma çok kahrımı çekiyo:)

nasıl tanıştınız seninkiyle , o da biraz irice benim tosunum gibi zaten nerde çıtı pıtı kız var iriceler kapıyor iimi sırnaşık şey

:roflol::roflol::roflol:ben aslında önceleri netten tanışanları çok garipserdim ama sonra benim başıma geldi ha sokakta tanışmışsın ha ark vasıtasıyla ha nette sonra normal gelmeye başladı bi sitede tanıştım:)ama dünyalar tatlısı biri yaa büyük şansım benim

hımmm allah hayırlısını versin mutluysan ne ala ama ben kesinlikle o tarz evlenmezdim ,ben güvenemem insanlara hele de evleneceksem ,bin türlü insan var ne diyeyimki ben şimdi sna bilemedim kafamçokkarıştıCADIARZU

inan bende aynen senin gibi düşünüyodum ben o siteye uzun zamandır girmiyodum oda öleymiş aslında sonra girmiş beni görmüş vurulmuş bana çok kibar bir msj atmıştı biz uzun zaman netten konuştuk ve anlıyosun ne tarz birisi olduğunu ben bu konuda uzmanım...ve aileler tanıştı

ii hadi bakalım inş. mutlu olursun ne diyeyim bu konuda yorum yapmasam daha ii

büyük konuşma derim bende büyük konuşmuştum hem netten biribirini tanıma fırsatı yakalıyosun öbür türlü nasıl oluyo aynı kapı ha yolda ha bir yerde sonuçta o zamanda tanımıyosun

büyük konuşma derim bende büyük konuşmuştum hem netten biribirini tanıma fırsatı yakalıyosun öbür türlü nasıl oluyo aynı kapı ha yolda ha bir yerde sonuçta o zamanda tanımıyosun

yok ben hayatımda asla büyük konuşmadım konuşmayı da sevmem ama etrafımda bu durumlardan muzdarip çok fazla insan var o yüzden pek yorum yapmak istemiyorum seni de üzmek istemiyorum mutluysan sorun yok beni de ilgilendirmez haddim de değil zaten tabiki insanları tanımak hiçbir şekilde mümkün değil ama net olayı ile ilgili çok fazla örnek var bende
neyse konuyu değiştirelim kimsenin özeline girmek bana düşmez

düğün ne zaman inş.

ben sana bişiy diyimmi ben bu zamanda kadar normal yollardan tanıştım hep karşıma kötü insanlar çıktı hep başka şey peşindeydiler hep yatağa atmak istediler ama buda bana göre değildi şimdi ilk defa bana değer veren birisi çıktı üstüme titreyen...allah benim ömrümden alsın senin ömrüne versin diyen birisi nasıl olabilir sence?

orası öle haklısın ama hepsi değil...oda beni netten tanıdı ben kötümüyüm ya işte bu yüzden kimseye sölemiyom yalnış anlıyolar sonuçta 2 yıldır birlikteyiz.benim almanyadaki kuzenim de netten evlendi şimdi çok mutlu

canım haklısın tabi ama ben gerçekten çok tecrübeli bir insanım bu konularda ,şamatacıyımdır ama her derdi olan bana gelir anlatır artık insan sarrafı oldum inanki bir de hislerim çok ama çok kuvvetli kendimle ilgili senin bilmediğin çok özel hislerim var bi ara sana özelden anlatırım insanlar konusunda yanılma olasılığım sıfır

senin nişanlın hakkında da yorum yapamam bana düşmez ben gerçekten çok mutlu olmanı isterim çünkü günümüzde mutlu evlilik parmakla sayaılacak kadar az üzülmeni istemediğim için söylüyorum sen yine de kendi duygularınla hareket et zaten ii veya kötü bu senin hayatın en doğrusunu sen bileceksin tabiki
ama benden sana bir tavsiye olsun insanların sözlerine asla inanma güvenme
bir de kendini bir insanhakkında kim olursa olsun arkadşın da olabilir kendinden çok emin hissetme her zaman kendine hata payı bırak
insanların iç yüzünü hiiçbir zaman bilmek mümkün değil aynı eve girene kadar ancak evlendikten sonra onun nasıl bir iolduğunu görebilirsin

canım benim sende haklısın ama ben 31 yaşındayım sen benim neler yaşadığımı bir bilsen ben insanın gözüne bakınca ne mal olduğunu anlıyorum bu insan benim için doğru insan ....ama diğerlerini hatırlamak bile istemiyorum ailece gidip geldik çok duygusal ve çok düzgün birisi öle olmasa ben aileme ne sokarım nede tanıştırırım.biz birlikte çok zaman geçirdik benimde hayat tecrübem çok fazla inan.ben erken olgunlaştım çektiklerimden dolayı canım benim

peki normal yolla tanışanın kaçı mutlu ondada risk var ...

peki normal yolla tanışanın kaçı mutlu ondada risk var ...

tabiki var olmazmı ama benim demek istediğim zaten hangi yolla olursa olsun bir insanı aynı eve girmeden tanıma olanağının olmaması ben onu diyorum neyse boşver hakkında hayırlısı neyse o olsun

zaten evllik kumar alnına kim yazıldıysa onunla evleneceksin sen uğraşsan da alnına yazılandan öteye geçmen mümkün değil inş. hayırlı bir yuva kruup mutlu olursun
ayrıca yaşın hiç önemi yok onu da hatırlatayım önemli olan tecrübeler yaş değil kaydirigubbakcemile

orası öyle ama dedim ya ben erken olgunlaştım ben pek çocukluğumu yaşayamadım be canım neler yaşadım neler...ama şunu unutma normal yola tanışanda da mutsuz olan çok çıkıuyo inan bana benim etrafımda çok var al işte bura iş yerinde bugün elemanımın gözü mosmor kocası dövmiş günlerdir işe gelmedi nasıl tanışmışlar normal yolla senelerce çıkmışlar bu mu şimdi normal yol bumu mutluluk yalnış anlama ama eğer sen normal yolla tanıştın diye bu senin ömür boyu mutlu olacağını göstermez dimi ama((((((( allah korusun bu arada tabiki allah bir ömür mutlu etsin)ama demek istediğimi anladın dimi canım benim.

söylediklerinde haklısın ben zaten normal yolla tanışanların da mutlu olduğunu düşünmüyorum sorun nasıl tanıştığından çok karşındakini nasıl anladığından geçiyor zaten sadece net yoluyla evlenmeyi doğru bulmuyorum ben kendimce hepsi o

neyse filozof olacağız iimi kaydirigubbakcemile3

ben çıkıyorum ii akşamlar opuyorumnanaktan

orası öle işte sana saygı duyarım....ama ben hayatımdaki en doğru kişi emin ol buna iyi akşamlar canım

he he oku yukarıyı şekerim bi daha baştan anlatmıyım

ayrıca bişiy olduğu yok sohbet ediyoduk:dance:canım benim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…