mutfak robotu ile peşinden gelenlerin mekanı ..

bilmediğim bir şey var mı sorsana
sorma bence çünkü yokkk sırnaşık şeysırnaşık şey:roflol::roflol:

ismmizin üzerine tıkla kullanızı profilini göster de sonra sağ tarafta altta albüm gözüküyo cnm

bak şimdi kişi eğer listendeyse onun resmine tıkla bütün bilgileri albumu çıkıyo canım

sağolun kızlar opuyorumnanaktan gıcık çok şey biliyonda yardım ederkende doğru düzgün etm,yon paylaşmıyon bilgini zuzuyla efluliden bişeyler öğren bak onlar nasıl cvp veriyo :mymeka:

sağolun kızlar opuyorumnanaktan gıcık çok şey biliyonda yardım ederkende doğru düzgün etm,yon paylaşmıyon bilgini zuzuyla efluliden bişeyler öğren bak onlar nasıl cvp veriyo :mymeka:

ben mi paylaşmıyorum ben paylaşıyorum da sen anlamıyorsun ne yapayım
kaç kere anlatmadımmı sana nankör :mymeka::mymeka:

bulamadıysan ben buldururm sana merak e tme Şeniz

ben mi paylaşmıyorum ben paylaşıyorum da sen anlamıyorsun ne yapayım
kaç kere anlatmadımmı sana nankör :mymeka::mymeka:

bulamadıysan ben buldururm sana merak e tme Şeniz

ne zaman anlamadım adamı sinir etme anlatıyon anlatıyon adamı aşağılar gibi bilmemek ayıp değil öğrenmemek ayıp uyuz
bulamazsan buldur kaydirigubbakcemile

ne zaman anlamadım adamı sinir etme anlatıyon anlatıyon adamı aşağılar gibi bilmemek ayıp değil öğrenmemek ayıp uyuz
bulamazsan buldur kaydirigubbakcemile

ben hayatımda kimseyi aşağılamadım sadece takıldım hepsi bu aferin bu arada uyuz filan sırnaşık şey

sus bi gıcık kızlar resim yükledim bi bakarmısınız

ya kızlar yarım edin çabuk albüm bölümüne eklenmiş herkesin göre bildiği biyere nasıl silcem

ya kızlar yarım edin çabuk albüm bölümüne eklenmiş herkesin göre bildiği biyere nasıl silcem

albüme gir albüm düzenle var oraya giriyorsun orda altta seçenkler var herkese açık ya da sadece arkadaşlara açık diye sadece arkadaşlara açık olanı işaretle sonra kaydet herkese görünmez o zaman

bu arada ilk resmin daha güzel kahve tonundaki saç ile çektirdiğin resimde saç sana gitmemiş gibi en son kalpli resim ise olayın özeti zaten sırnaşık şey

güzelsin beğendim kaydirigubbakcemile

ben baktım da albüm düzenleden ayarlarını değiştr cnm

ayyyyyyyy sinir oldum albüm düzenle nerde bulamıyorum

Dursun sormuş Temel'e:
- Ula Temel, sen kaç dua biliyorsun;
Temel:
- Dört adet dua pileyrum demiş.
Dursun:
- Hangilerini pileysun demiş.
Temel:
- Üç ihlas bir Elham'i pileyrum daaa :roflol::roflol:

ohhh be sildim gıcık yok dimi orda benim albümüm

biz ne dertteyiz blackda bize fıkra anlatıyo yaaaaa :roflol: koprum vallaa

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…