mutfak robotu ile peşinden gelenlerin mekanı ..

kadın milleti işte :)) yok yaa bitkisel de olsa cesaret edemem ben ..birşey olursa kendimi suçlarım hep ..

çok beyazım var ...kapalıyım da işyerinde açıyorum ...saçlarımı toplasam da belli oluyor beyazlar :))

tavuk burger yedim :))))))) bu aralar kilom nornale döndü şükürler olsun kilo aldım biraz:) seviniyrum

he beyazın var senn eczaneye sorarsın ya zararı yoktur hem onların fiyatı daha farklı pahalı oluyo onlar
kaç senelik evlisin

kaç senelik mi evliyim akannehir sorumu ulen bu unuttunmu akannehir 2 yıl olacak temmuzda işte .. beyazlar genetik bizde annemden geçme ..

tavuk burger yedim :))))))) bu aralar kilom nornale döndü şükürler olsun kilo aldım biraz:) seviniyrum

bende severim tavuk burgeri köfteli sevmem bende dün yedim yerken bişey anlamıyorum yiyorum hepsini ama sonra çok rahatsız oluyorum yaaaa

he valla biim burda çok güzel yapıyolar hardal mayonez ketçap marul ve pata süper oluyo:)

yok kız burger kin g değil normal tavuk burger restaurant var bizim burda onlar yapıyo

hey ALLAHIM ...ne menüsü söyleyeyim bilmemki ..
çorba yap ..
kestaneli içli pilav
kaşarlı köfte
mantar salatası
piyaz
yoğurtlu meze yap yanına ...
aklıma gelenler bunlar ...

hey ALLAHIM ...ne menüsü söyleyeyim bilmemki ..
çorba yap ..
kestaneli içli pilav
kaşarlı köfte
mantar salatası
piyaz
yoğurtlu meze yap yanına ...
aklıma gelenler bunlar ...

yok kız öyle menü değil öğlen oturması menüsü
tatlı bulamıyorum ya
patatesli börek yapıyım
küçük poğaçaya benzer kurabiye yapıyorum ondan yapım
kısır yapıyım
kek yapıyım
başka ne yapsam

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…