mutfak robotu ile peşinden gelenlerin mekanı ..

ALLAH seni emi bende tam onu diyecektim ulenn zaten sıkışığım çok ggüldüm altıma yapacağm hee :))

genzime su kaçtı az kalsın boğuluyordum hee...ay kıpkırmızı kızardım hee ..o derece kötü oldum..ahınmı tuttu ne :))

sen bana aht edeceğim kadar bişey yapmadın deli ....sadece ne olduğunu biliyosun dün anlattım o kadar ....iyimisin peki şimdi

bu arada aklıma geldi..şu saçma sapan evcilik oyununu izliyormusun ...bazen denk geliyorum bakıyorum ben de :)) şimdi tvde o var bakıyorum ..sertaç salağı var ..yıldız aptalı da ...

sen evdemisin ki.....evet ben onları izleyince çok gülüyorum bir sürü saçma şey valla gülüyom bol bol zaten yıldız bir numaralı karaktersiz ben orda yigit var düşünce olarak onu beğenirim zaten o çocuk sunuculuk falan yapıyodu bide kendy olduğu gibi diğerleri bir moka yaramaz

yooo işyerindeyim..netten tv izliyorum ...yıldız kadar gerizekalısı yoktur herhalde ...bir insan bu kadarmı becereksiz uyuşuk kendini bi b..kk sanar ALLAHım..bahar desen zaten bayan kaprs tam dayaklık bir tip ..laftan sözden anlamayan kocasına saygısı olmayan bir kadın ...mert de zaten çok asabi sinirli filan ..maço ayaklarına yatıyor güya sinir ediyor beni...yiğitle kendy ii evet ..yiğiti ben de beğeniyorum ...ama hakanı da beğeniyorum ..ani tepkileri yok eğlenceli bir tip ...yiğitle kendy yi çok izlemedim denk gelemiyorum onlara bir türlü ...

hey ALLAHIM şu sertaç ne uyuzyaa ..asla böyle biriyle yapamam ben ..çok gıcık oluyorum tavırlarına yaaa...bir de gözü dışarda bir çocuk ..kesinlikle bana güven vermiyor...

sarılmalar filan rezil bunlar yaa .serttaç utanmasa kızı götürecek töbe töbe yaa...hiç sevmem böyle herkesin içinde sarılmalar çok yakın davranışlar filan ..gidin evinizde ne nane yiyecekseniz yiyin canım...

yıldızı bir halt sanırdım ama bu yarışma sayesinde ne kadar boş birisi olduğunu gördüm ne kadar karaktersiz kız yaaaa hiç utanması yok annesi babası nasıl izliyo ya yalaşıp yalaşıp duruyo.....hakana gelince hakan özünde çok duygusal birisi ama hareketliliğyle kapatıyo.....kendy çok doğal bir kız olduğu gibi yiğite gelince yiğit dinlemesini çok iyi bilen ve çok güzel tartışıyo ya bayılıyorum o adamın davranışlarına düşüncelerine

bence hakan ve tuğçe ideal bir evliliğe yakınlar ..öyle cıvık değiller bir kere ..diğerlerine göre daha az kavga ediyorlar ve kedi köpek gibi hırlaşmaları yok ..bağırıp çağırma yok ...tuğçe bence çok saf bir güzelliğe sahip çok beğeniyorum kızı ..kaşı gözü çok hoş ...hakan desen hem ciddi hem eğlenceli cıvık değil ..ayakları yere basan bir tip ...cıvıklık yapmadan espri yapan hoş bir adam ..hakanın hele bazı hareketleri çok hoşuma gidiyor ...eşime çok benziyor bazı hareketleri ..esprileri eğlenceli oluşu filan ...hele şimdi tvye bak birazdan bir bölüm gelecek çok şeker yaaa..

tuğçeyi ilk başta çok beğeniyodum ama şimdi çok şımardı tamamen ya soğudum çok rol kesiyo başından beri izliyorum çünkü bn onları karının sevgilisi var o yüzden temkinli davranıyo

sevgilisi varmı onu bilemiyorum da hani sevgilis olmasa genel hatlarıyla diyorum olması gereken evlilik tarzı bence onlarınki ...

sertaç bir de duygusal moda giriyorya çatlıyorum gülmekten ...

bu hakan eşime çok benziyor yaa...tipi boyu posu hareketleri ,aslında çok duygusal bir adam olmasına rağmen çok cıvık olmadan bunu göstermesi filan ...

tuğçenin sevgilisi var ondan öle davranıyo tipi evet güzel ama oda oynamaya başladı ideal evlilik diye bir şey yok yaaa ekranda ne kadar ideal olabilirsinki bir sürü kamera var ve bunun bilincindeler oynuyolarrrrrrrr resmen dediğim gibi bana göre doğal kendy ve yiğit kesinlikle yigit sağlam bir karakter

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…