mutfak robotu ile peşinden gelenlerin mekanı ..

zeytin yağlısını çok güzel yapıyorum eşim öğle diyo etli yapcam bu sefer fasulyeyi ya eti söylememişin önce etimi pişiriyoruz yoksa soğanımı orasını bilmiyorum sonuçda bütün yemekler aynı yağ salça kavur yemeği koy
annemi ararım sorarım
zeytin yağlı şeyler yap öyle yiyin ne güze 2,5 aydır yemek yapmamak :) eşim ve ben zayıf olduğumuz için ben yemek çok yaparım yemeksizgünüm olmamıştır yemek ne pişirsem diye düşünmek den sinir oldum yaa

önce eti koyup kendi suyuyla pişirip sonra diğerlerini koyarım ben ..
zeytinyağlı da olsa farketmiyorki ..benim artık diyete ihtiyacım yok da eşim devam ediyor ..94 ten 86 ya düştü ..ama o öğlnleri gayet güzel yiyor kebap filan götürüyor :)) akşamları yemiyoruz biz ...o sayde eşim verdi kilolarını zaten ...benim de artık midem küçüldü ..eşim de yemeyince benim de yiyesim gelmiyor birşey ...sadece tatlı çok canım çekiyor ..onu da akşam yemeği niyetine yiyorum ...):))
zor tabi hergün ne pişirsem diye düşünmek ..bir de hem çalışıp hem yetiştirmek daha da zor ..benim de son günlerim bunlar :)) yakında yemek yapmaya başlarım yine ....mesela ayın başında görümcem geliyor hollandadan..4-5 gün bende kalacaklar ..e onlara güzel sofralar hazırlamam gerek ..ondan sonra da ALLAH nasip ederse izne çıkıyoruz 20 gün ..yerim bol bol ozaman da ..dönüşte de ramazan giriyor mecbur yemek yapılacak ..günlerim sayılı yani :))

geliyorum ya delü ala ala :)))))))) gelmesem nasıl yazıcam sana canım:) ben yemeğe çıkıyorum canım

geliyorum ya delü ala ala :)))))))) gelmesem nasıl yazıcam sana canım:) ben yemeğe çıkıyorum canım

gezmicen bir yerde kalcan burda öyle bak bana ben gexiyom mu robotla topikde buluyonuz sohbet edecek bi ben bulamıyorum topik ben hep burdayım hiç bir topikde yazmıyom birşey
çık bakalım afiyet olsun

umu resim yokmu başka yüklesene

resim gönderediklerim var işde ya ben salak gibi tek durupda hiç birşeyimde poz vermemişim hep aynı poz resimler sinir oldum
bide resimlerin mb yüksek ya küçültme proğramıda yok bende o yüzden koyamıyorum
boş ver resmi konuşalım
saçımı tarçın bakırına boyadık kutudaki resimden çok farklı daha koyu oldu ama güzel oldu kuaföre 40 tl veriyodum 7 tl boya aldım boyattım daha boyatmam kuaförde

e benim de boyayacak adamım olsa ben de vermem kuaföre 30 lira ...ben 30 a boyattım ...koyu olsun daha ii benimki de koyu oldu ..zamanla akıyor kendi rengine geliyor nede olsa ...

e benim de boyayacak adamım olsa ben de vermem kuaföre 30 lira ...ben 30 a boyattım ...koyu olsun daha ii benimki de koyu oldu ..zamanla akıyor kendi rengine geliyor nede olsa ...

benim ki çok koyu değil benim istediğimden oldu ama resimde daha açık onun için dedim
kzı benim sürekli gittiğim bi kuaför bana 40 tl boyuyo çocuk geçen eşimin kuzeni gitmiş 25 almış siinr oldum benim gittiğim yer büyük 30 a yakın kişi çalışıyo ben orda bir çocuk var ona yaptırıyorum kızda gitmiş ona boyatmış ondan başka benden başka aıyo ben salak mıyım sanki o kadar para veriyim
ağdaya gidicem o zaman dicem çocuğa

hımm ..öylelerine de sinir olurum sana başka ona başka...salak yerine koyuyorlar insanı iice...sen istanbulda ne tarafta oturuyorsun aklıma geldi :)) ben ilk defa gittim kuaföre ..normalde burada bayan kuaför bulmak çok zor hep erkek ...bu kuaför eşine kardeşine öğretmiş kuaförlüğü ...eşi boyadı saçlarımı fön çekti filan ...

hımm ..öylelerine de sinir olurum sana başka ona başka...salak yerine koyuyorlar insanı iice...sen istanbulda ne tarafta oturuyorsun aklıma geldi :)) ben ilk defa gittim kuaföre ..normalde burada bayan kuaför bulmak çok zor hep erkek ...bu kuaför eşine kardeşine öğretmiş kuaförlüğü ...eşi boyadı saçlarımı fön çekti filan ...

evtt bende sinir oldum işde gerizekalı daha ona yaptırmam bişey başkasına yaptırırım ben salakmıyım ama dimi
gittiğim yerde turbanlıların yeri ayrı oluyo
ben bulgurludayım
ümraniyeyede yürüyerek gide biliyorum

ümraniye bulgurlu biliyorum ben orayı ablam da o tarafta kalıyor..bulgurludaki metro yazıhanesinden otobüse binmiştik :)) ümraniye nin merkezinde gezdik filan ...işte burda türbanlılara ayrı oda da yok ..çünkü bayan eleman yok :))

ümraniye bulgurlu biliyorum ben orayı ablam da o tarafta kalıyor..bulgurludaki metro yazıhanesinden otobüse binmiştik :)) ümraniye nin merkezinde gezdik filan ...işte burda türbanlılara ayrı oda da yok ..çünkü bayan eleman yok :))

ümraniye de kapalı çok kıyafette çok türbanlılar için

biliyorum ümraniye hep kapalı gittiğimde şaşırmıştım hatta ..e kapalılar çok olunca kıyafet te çok oluyor ona göre ...bizim ankarada oturudğumuz semtte hiç yok denecek kadar az kapalı var ..dolayısı ile kuaförlerde bayan eleman yok :))

biliyorum ümraniye hep kapalı gittiğimde şaşırmıştım hatta ..e kapalılar çok olunca kıyafet te çok oluyor ona göre ...bizim ankarada oturudğumuz semtte hiç yok denecek kadar az kapalı var ..dolayısı ile kuaförlerde bayan eleman yok :))

ya burdada öyle aslında anca büyük yerlerin bazılarında oluyo bende gittiğim yerde görmüştüm
bide nuss diye bir yer var güzellik merkezi orda sırf bayan var erkek yok bayanlarda kapalı bide öyle orasını görmüştüm yoksa burdada küçük yerlerde erkekler daha fazla

ben de son kez saçımı boyatayım dedim ..hamile kalırsam bir daha boyatamam..

erkek kuaförler tutuluyor galiba ...

evtt erkekler daha çok tutuluyo ben kadınları pek beyenmem hem havalı oluyolar kadınlara kadınlar daha tuaf davranıyo genellemek yanlış olur ama ben gittiğim yerlerde erkek olanları tercih ederim
doktorlara bile erkek daha iyi gelir bana kadınlar daha asabi oluyorlar

X