mutfak robotu ile peşinden gelenlerin mekanı ..

kısır yapma be klasik olur kısır bence ...
profiterol yap ...yada etimek tatlısı yap ..
ufak pizzalardan yap ...aperatif gibi olur ...
dışı kakaolu içi hindistan cevizli kurabiye var ondan yap...
keke gerek yokki tatlı olunca..
sodalı börek yap ..

kısır yapma be klasik olur kısır bence ...
profiterol yap ...yada etimek tatlısı yap ..
ufak pizzalardan yap ...aperatif gibi olur ...
dışı kakaolu içi hindistan cevizli kurabiye var ondan yap...
keke gerek yokki tatlı olunca..
sodalı börek yap ..

profiterol yapmam ya etimek olur aslında
ufak pizzaların tarifi nasıl o kurabienin tarifi nasıl sodalı börek nasıl
sen bunları denedin mi nasıl güzel mi

denedim tabi yaptım da söylüyorum sana ..kurabiyeyi yapmadım ama ...

minik pizzalar şöyle ...
tost ekmekleri varya üzerlerine salça sür iice açık yeri kalmasın ...üzerine salam sosis sucuk zeytini çekirdelerini çıkararak güzelce doğra ...üzerine kaşar rendele ...fırına sür..kaşarlar tam iice eriyip kurumadan fırından çıkar ..harika oluyor ..sıcak servis yap ..her yiyen bayılır buna ...
sodalı börek de
ev yufkası al marketten değil ama ev yufkası satan yerlerden..
yumurta süt yoğurt karıştır derin bir kapta ...yufkaları bu karışıma bartır çıkar ..çok batırma yufka erimsin ama ıslansın ..
yufkaları ser tepsiye araya istediğin malzemeden koy ...üzerine yumurtsa sarısı sür ...böreği güzelce servis yaparkenki gibi dilimlere ayır bıçakla ..sonra iki adet sodayı iice üzerinden gezdir ..aralara falan iice girsin ..sür fırına mis gibi oluyor ...üzerine çörek otu da at tabi..

Son düzenleme:
denedim tabi yaptım da söylüyorum sana ..kurabiyeyi yapmadım ama ...

minik pizzalar şöyle ...
tost ekmekleri varya üzerlerine salça sür iice açık yeri kalmasın ...üzerine salam sosis sucuk zeytini çekirdelerini çıkararak güzelce doğra ...üzerine kaşar rendele ...fırına sür..kaşarlar tam iice eriyip kurumadan fırından çıkar ..harika oluyor ..sıcak servis yap ..her yiyen bayılır buna ...
sodalı börek de
ev yufkası al marketten değil ama ev yufkası satan yerlerden..
yumurta süt yoğurt karıştır derin bir kapta ...yufkaları bu karışıma bartır çıkar ..çok batırma yufka erimsin ama ıslansın ..
yufkaları ser tepsiye araya istediğin malzemeden koy ...üzerine yumurtsa sarısı sür ...böreği güzelce servis yaparkenki gibi dilimlere ayır bıçakla ..sonra iki adet sodayı iice üzerinden gezdir ..aralara falan iice girsin ..sür fırına mis gibi oluyor ...

hmm şimdi dışarı çıkıyım da eşim kuzenin nişanı var bi elbse görmüştüm onu alcak bana
bide yemeği dışarda yiyeceğiz ben hazırlanıyımda çıkıyım bi tarafdan
tarifler için tşk ederim akşam yine bi düşünüyüm ne yapcamı birazı akşam birazını sabah yapıyım bari grş.

kendine güvenmen için o kadar çok sebep var ki ...
sen bir insansın herşeyden önce ..

duyguların var..
fikirlerin var..
sevinçlerin var..
hüzünlerin var...
aldığın nefes ,soluduğun hava ,duyduğun sesler var...
sevgin var herşeyden önce ilk başta ve herşeyden öte...
sevgi demek hayat demektir en aslında en basitinden...
insanı etten sıyıran şeydir sevgi..
doğayı sevmek ,insanı sevmek ,
denizi ,karı ,kartopunu sevmek ,
günbatımını izlemeyi sevmektir aslında insan olmak..
ve insan olmaktır kendine güvenmene sebep ...
sen bir insansın ..
etten ayrı ruhtan ibaret...
etini satabilir insan ama ruhunu satabilir mi sence ?
işte kendine güvenmen gereken şey ruhundur satamadığın için?
satamadığın için hayallerini ,umutlarını onlardır güvenin hayata karşı...
bir insanın elini tutmaktır güvenmek aslında..
kuşlara el sallamak ,boğazda simit çay yapmaktır kendine güvenmek her fırsatta...
her insanın kendine güvenmesi gerekir hayatının her sayfasında..
çünkü insan olmaktır hayatı yaşanır kılan ve insan olmaktır kendini sevmeye ve güvenmeye sebep..

hey ALLAHım ne mailmiş yaaaww...yarın gelir belki iki kre yolladım ..bu mynet hep böyle gıcık ediyor insanı..

ben debir yandan kpss sorusu çözüyorum bir yandan da 11 olmasını bekliyorum iimi:) ovulasyon testi aldım bu ay onu deneyeceğim de ilk yapışım olacak bugün ..4 saat idrara sıkışık olmak gerekiyor :) 19 dan beri bekliorum :))

mail çok ilginç ama ii incle tipleri :)) neden böyle davrandıklarını anlamak çok kolay :))

X