iyidir ne olsun be canım aynen devam bugün geziyom valla durmuyorum yerimde:))))))))))))))
zeytin yağlısını çok güzel yapıyorum eşim öğle diyo etli yapcam bu sefer fasulyeyi ya eti söylememişin önce etimi pişiriyoruz yoksa soğanımı orasını bilmiyorum sonuçda bütün yemekler aynı yağ salça kavur yemeği koy
annemi ararım sorarım
zeytin yağlı şeyler yap öyle yiyin ne güze 2,5 aydır yemek yapmamak :) eşim ve ben zayıf olduğumuz için ben yemek çok yaparım yemeksizgünüm olmamıştır yemek ne pişirsem diye düşünmek den sinir oldum yaa
nerelerde geziyon kızzzzzz
valla topiklerde geziniyom canım:)
geliyorum ya delü ala ala :)))))))) gelmesem nasıl yazıcam sana canım:) ben yemeğe çıkıyorum canım
umu resim yokmu başka yüklesene
e benim de boyayacak adamım olsa ben de vermem kuaföre 30 lira ...ben 30 a boyattım ...koyu olsun daha ii benimki de koyu oldu ..zamanla akıyor kendi rengine geliyor nede olsa ...
hımm ..öylelerine de sinir olurum sana başka ona başka...salak yerine koyuyorlar insanı iice...sen istanbulda ne tarafta oturuyorsun aklıma geldi :)) ben ilk defa gittim kuaföre ..normalde burada bayan kuaför bulmak çok zor hep erkek ...bu kuaför eşine kardeşine öğretmiş kuaförlüğü ...eşi boyadı saçlarımı fön çekti filan ...
ümraniye bulgurlu biliyorum ben orayı ablam da o tarafta kalıyor..bulgurludaki metro yazıhanesinden otobüse binmiştik :)) ümraniye nin merkezinde gezdik filan ...işte burda türbanlılara ayrı oda da yok ..çünkü bayan eleman yok :))
biliyorum ümraniye hep kapalı gittiğimde şaşırmıştım hatta ..e kapalılar çok olunca kıyafet te çok oluyor ona göre ...bizim ankarada oturudğumuz semtte hiç yok denecek kadar az kapalı var ..dolayısı ile kuaförlerde bayan eleman yok :))
erkek kuaförler tutuluyor galiba ...
ben de son kez saçımı boyatayım dedim ..hamile kalırsam bir daha boyatamam..