mutfak robotu ile peşinden gelenlerin mekanı ..

çok güzel bir gelin olmuşsun cane zilloş seni:)

güzele ne yakışmaz sırnaşık şey:roflol::roflol:

ufak tefek bir şeyim işte idare ediyoruz gelinliğimi de koydum görünmü alt kısmını

bu arada umu arkadaşlık teklifini kabul edeceğim ama önce şu linke tıkla bi bak bakalım resimelri görebiliyormusun ona göre kabul edeceğim

sayfada değişikli oldu ulaşılamıyor felan filan diyo
bişey sorcam ben resim yüklücemde sadece ark listemdekiler görsün diye onu nasıl yüklemem gerekiyor

canım album düzenle bölümünden yapıcan

sayfada değişikli oldu ulaşılamıyor felan filan diyo
bişey sorcam ben resim yüklücemde sadece ark listemdekiler görsün diye onu nasıl yüklemem gerekiyor

hımm ii ozaman kullanıcı panelinden resimler albümlere gir ordan ekle albüme resim eklerken orda seçenek var altında herkese açık ya da sadece arkadaşlara diye orayı tıklarsan sadece arkadaşlara gözükür seni ekliyorum arkadaş listeme

ben albüm ve resimlere giriyorum ama seni bulamıyorum yaa

bu resimleri bizden başka kimse göremiyo mu şimdi o şekil eklendiğinde

ekledim efuli umu:)))))))) bende bir ara album yapayım kıskandım:)

hmm anladım bende akşam yapıyım nişandan sözden yarın bakarsınız sizde ama benim ki kızıyo

he he yapam da görün he he efuli bacummmmmmmmmm

bende çok feci fotolar var ama koyamam malesef:roflol::roflol::roflol:

robot sen bende ki pozları görsen artık bilmiyorum hatta akşam albumüme bakarken dedim robot görse bunları:)benimki acayip kızıyo o pozları hiç bi yere koyamasssın diyo gerçekten de haklı:)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…