mutfak robotu ile peşinden gelenlerin mekanı ..

dur bi evimin fotolarını koyayım çabuk bakın sileceğim salonumun yani

alın bakın bakalım silecem hemen

sildim baktınız umarım kaydirigubbakcemile

Son düzenleme:
sehbanla koltuklarını çok beğendim pudra şekerim

gördüm çok hoş tüllerinde pek jan jan lı zilloşşş
koltukrarında siyah kullanılı günlük için kir götürür
bide haklın kolay süpürülüyomu bende öyle alcamda süpürmesi zor silkenlemesi lazım diyolar sen ne diyosun bu konu hakkında
ev senin mi kiramı canım

sehbanla koltuklarını çok beğendim pudra şekerim

sehpayı ben dizayn ettim normal düz sehpa idi deri ile kaplattım koltuğa uysun diye

black teşekkür ederim bu umu da görse de kaldırsam iki saat göremez o şimdi kaydirigubbakcemilekaydirigubbakcemile

dokunma kız umumuza:roflol::roflol:napsın kızkaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3

ya gördük dedik ya o kadar da soru sordum adamı sinir etmede cvp ları ver
kızlar işim çok bide evrak üstüne evrak ben dedim sana yoğun olurum diye bi tarafdan evrak girmek bi tarafdan buraya laf yetiştirmek zor oluy oherhalde

benim evimde ayrıca oturma odası da var ama malesef salonda yatıp kalkıp içiyoruz eşim sağolsun

halılarımdan çok memnumum kir tutmuyor hemen prille bile siliniyor açık renk ama kiri hiç göstermiyor benimki shaggy değil çok farklı bir türü var ellediğinde yumuşacık ve araları çok kolay temizleniyor ben çok memnumum ev benim değil kiracıyım gerçi kira parasına ev alsam daha ii ama borçlarımız var daha bitmedi ondan sonra inş.

tüllerimi ise normalde koltuklarla uyumlu alıyorlar ama ben sevmiyorum öyle uyumu biraz tersimya o açıdan

tülleri bi dükkanda gördüm bayıldım bu olacak deidm oldu kırçıllı gibi tüllerim

arkandayım umu konuşşşşşşşşşşş kim tutart senikaydirigubbakcemile3

arkandayım umu konuşşşşşşşşşşş kim tutart senikaydirigubbakcemile3

sağol canım sağol ben olmadığım zaman kolla beni
ya siz albüme resim ekliyosunuz ya ben ordan nasıl görcem adınızı yazıyom gelmiyo
ben pek fazla bilmiyorum nerde ne var gıcık gibi gıcığın maşallahı var bu konuda

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…