sen hariç diğerleri gelsin bi ara naniknaniknaniknanik
senin avatardaki sen misin
esma yemek takımını tam anlayamdım parça parça ama güzele benziyor benim vitrin tarzı var onlar da böyle cam siyah cam
kız nerelerdesin sen yahuuu
valla bende alırsam ya beyaz ya siyah yada siyah beyaz ikisi bir arada benim çok hoşuma gidiyo
ayy valla umucum kafayı yicem dün bir moda evine gittim gelinlik beğendim 2.600 dedi çüşş dedim zavaroski taşlıymış başlicam taşına ben maksimum 1.500 olsun kiralarımda no problem bakıyom bakıyo kalıyom hiç fikrim yok bu arada salonumu ekledim canım koltuk tv ünitesi yemek takımı bakıver kafanı kırmim
esmercim bende siyah beyaz hastasıyım valla yatak odasınıda beyaz alim dedim ama kız ev hastane gibi olur diye korkuyorum kaydirigubbakcemile3
ayy valla umucum kafayı yicem dün bir moda evine gittim gelinlik beğendim 2.600 dedi çüşş dedim zavaroski taşlıymış başlicam taşına ben maksimum 1.500 olsun kiralarımda no problem bakıyom bakıyo kalıyom hiç fikrim yok bu arada salonumu ekledim canım koltuk tv ünitesi yemek takımı bakıver kafanı kırmim
esmercim bende siyah beyaz hastasıyım valla yatak odasınıda beyaz alim dedim ama kız ev hastane gibi olur diye korkuyorum kaydirigubbakcemile3
bana mı diyon kızzzzzzz
beğenmedim evet çirkin ne olacak lülülülülülüŞenizŞeniz
umu hoşgeldin sen buraların yolunu bilr miydin
ne oalcak esma aldıklarının resmini ben de kendi koltuklarımın resmini koyduk kritik yaptık hepsi bu
kısa ve öz anlattım yawww prof olacak kadınım sırnaşık şey:roflol::roflol::roflol:
zuzu güzel olmuş resmin :asigim:
gelinlik modeli ben size bulruum nette bence farklı bir tarz deneyin hep klasik olmasın mesela ben düğünümde kendim farklı şeyler kattım gelinliğime
kapalı olup gelinlik bulmak zor oldu ama buldum uydurdum bir şeyler zemuszemus
sana diyom bon bon umum benimmmmmmm yerim seni şekerrrrrrrrrrrrrr
git dolaş boş vakitlerinde bende senin gibi kafayı yicektim tesadüf gezerken bi moda evine girdim ve kadın bi model denetti çok hoşumuza gitti ve dikilmesi içi sipariş verdik 1400 dikecek sende gez gör giy bence model askıda bişeye benzemiyo ama giyince farklı olyo giy bence düğün ne zamandı senin
SeLaM ÇıTıR KızLAr NaBeR ???
zemuszemuszemuszemus
benimki de swarovski taşlı idi ilk başta 1500 dediler 750 ye aldım sırnaşık şey:dance::dance:
pazrlık konusunda dehşetimdir on elimde on marifet canım kahretsin naniknanik
ii dolaşın gerçi dolaşınca hiç bulamıyorsun en iisi pat diye almak benim gibi kolay kolay beğenmem ama demekki ucuza mal olacakmış hemen alıverdim
sorma ya işler yoğun giremiyorum sizde tam zamanında benim ilgi alanım olan konulra girmişiniz yaa özlediniz mi beni zemuszemus