mutfak robotu ile peşinden gelenlerin mekanı ..

esma eşyalrın güzel
koltuklarında güzelde teklileri çok geniş yaa
bide kullanışsız yani senin bunları koyduğun yerden başka oturman için odan varmı

kız blacksperetim ösleim seni konuşşşşşşşşşşşşş

esma eşyalrın güzel
koltuklarında güzelde teklileri çok geniş yaa
bide kullanışsız yani senin bunları koyduğun yerden başka oturman için odan varmı

canım çalışma odası yapıyorum genelde orada oturacağız kız yok geniş geniş çok rahat

bende sizleri özledim ufaklığın bazen huysuzluğu tutuyo fazla takılamıyorum sizlere

bu ne uleynnnnnnn belli olmuyo seninki belli olmuyo yarım çıkmış

yaa yüzünü niye sildin olmadı böle ama gelinlik güzel fizikte iyi anladık gözleride biliyoruz maaşallah diyelim

bolereyu niye öyle gerdiniz ki gıcık yaa

yeni bi tane daha koydum oraya bakın o yazdığım yere eşimle ben ama sığmıyor resimler büyük geliyor uzaktan görünüyor yüzümde çok tuhaf çıkmış ondan sildim resmi küçültünce tuhaf geldi bana

kızlar silemedim be ya edit diyorum düzenleye giriyorum eklentide kalıyor oradan silinmiyor

bolereyu niye öyle gerdiniz ki gıcık yaa

germedik de resimde tuhaf çıkmış işte niye öyleyse anlamadım aslında daha rahat resimler var onları koyarım yarın bu fotoyu zor buldum yok burda işyerinde

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…