mutfak robotu ile peşinden gelenlerin mekanı ..

neyse benim çay saatim kızlar gidim bir çay içimde gelim gelince denerim tekrar

denem kızlar aldığım koltuklar rapsodi ama benim yastıklar 4 adet beyaz 2 adet kırmızı 2 adet siyah beyaz

Eklentiler

• $rapsodi-esfera-salon-koltuk-takimi-modeli-resimleri.jpg
    52,9 KB · Görüntüleme: 34
siyah beyaz yastıklarım böyle takımd abu

Eklentiler

• $93_buyuk.jpg
    29,4 KB · Görüntüleme: 30
ya bunları ekledi kızlar beni eklemiyor bende sorun var galiba kaydirigubbakcemile3

güzellermş cnm ya begenmmdmopuyorumnanaktan

rapsodinin tasarımlarını ben de beğeniyorum evleneceğim zaman 1,5 sene önce çok beğenmiştim bir takımı çok farklı bir şeydi 4 000 lira dediler vazgeçtim gerçi kendiminkini de 3000 e almıştım o ayrı ama beyaz tercih etme derim çok çabuk kirleniyor başına bela olur ileride çocuk filan olunca bir de ben koyu renkleri seviyorum nedense mesela deri kumaş karışımı koltuklar filan çok hoşuma gidiyor

sıkıldım hadi bekle bakalım o değerli youmlarından yapayımaklinialirimsmile

kızlar beğenmenize çok sevindim robotcum seninkide çok güzel ya valla herkes pişman olursun dedi am aaşığım beyaza ladım valla esmercim bu koltuk takımı yemek takımı ve tv ünitesi dur onlarıda eklim hepsine tık para 5000 verdik kdv indirimi vardı 7.800 den peşin olunca laf yapınca 5000 e aldık ortadaki sehbada dahil

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…