mutfak robotu ile peşinden gelenlerin mekanı ..

kız robot bana versene onlarıkaydirigubbakcemile3

ay ne güzel ismim esmer oldu sevdim vallah...esma iyi almışsınız valla güle güle otur bitanem

buda uzaktan odanın bir kısmı ben deriyi çok seviyorum nedense bilmiyorum daha vahşi geliyor :roflol::roflol:

efuli ben sana bi araba yükü dayak vereceğim sen merak etme sırnaşık şeysırnaşık şey

Son düzenleme:
naniknanikgüzelmiş kız ne zaman oturmaya geliyoznaniknanik

buda uzaktan odanın bir kısmı ben deriyi çok seviyorum nedense bilmiyorum daha vahşi geliyor :roflol::roflol:

efuli ben sana bi araba yükü dayak vereceğim sen merak etme sırnaşık şeysırnaşık şey

vuyma bana bende diğer çocuklar gibi mutlu olmak istiyommirmirmirmir

kızlar buda yemek takımım çok kibar irde büfesi var onun resmini bulamadım

Eklentiler

• $128_buyuk.jpg
    36,1 KB · Görüntüleme: 33
naniknanikgüzelmiş kız ne zaman oturmaya geliyoznaniknanik

sen hariç diğerleri gelsin bi ara naniknaniknaniknanik

senin avatardaki sen misin

esma yemek takımını tam anlayamdım parça parça ama güzele benziyor benim vitrin tarzı var onlar da böyle cam siyah cam

kızlar buda tv ünitem ama en soldaki dört kapaklı dolabı çıkardık çok kalabalık olmasın diye üstü ve altı sap taraftaki dolap var nasıl sizce ve size bir soru tv ünitesinin altı siyah diye orta sehbayı koltuk resminde olan beyaz sehbanın siyanı aldık ama sizce beyazmı olsa sehbada değiştrisemmi diyorum?

Eklentiler

• $133_buyuk.jpg
    27,6 KB · Görüntüleme: 37
sen hariç diğerleri gelsin bi ara naniknaniknaniknanik

senin avatardaki sen misin

esma yemek takımını tam anlayamdım parça parça ama güzele benziyor benim vitrin tarzı var onlar da böyle cam siyah cam

benim virtinde öyle canım siyah cam ya içine ne koydun bardak devri devammı yoksa çerçeve falanmı koysam ?
canım resimde sadece konsol masa sandalye onları aldım büfenin resmini bulamadım

ben çıkıyorum cablarr öpüyorum kocaman hepiniziopuyorumnanaktan

nedenmi vahşisinden ondan kaydirigubbakcemile3
yakışır sana deri :lepi:

evet her daim yakışır bana deri sırnaşık şeysırnaşık şey

bence beyaz ağırlıklı olmasın beyazın modası çabuk geçer hem ben mobilyada beyazı sevmiyorum nedense bana avam geliyor daha modern olsun derim beyaz çok ağırlık olmasın siyah daha ii olur bence

valla bende vitrin de var aslında almayacaktım ama takımın içinde iki vitrin bir büfe vardı o yüzden fazla mal göz çıkartmaz hesabı aldım vitrinimde henüz pek bir şey yok vitrinin içini dolduranlardan nefret ederim
ben aksesura olayını çok seviyorum koltuklarda sehpalarda filan biblo filan çok severim

kız ben bunları aldım gıcık beyaz alma deyip durma iş işten geçti kaydirigubbakcemile3
bende biblo alim büfeye diyorum benimki kare birtane üste bir biblo çerçeve alta bir biblo çerçeve böle asimetrik yapim diyorum ama aneyde şarap bardağı likör bardağı diyor hala ya ama ikna ederim ben onu

hayır sehpa için dedim ben sana siyah daha ii bence

ben sana büfe içini soruyorum sen sehpa diyorsun yaww
1 büfene bardakmı koydun
2 onları nasıl temizliyorsun
bayanssulusmile

valla bende alırsam ya beyaz ya siyah yada siyah beyaz ikisi bir arada benim çok hoşuma gidiyo

ben sana büfe içini soruyorum sen sehpa diyorsun yaww
1 büfene bardakmı koydun
2 onları nasıl temizliyorsun
bayanssulusmile

daha önce sehpayı sormuştun unuttun galiba ben ona cevap verdim kaydirigubbakcemilekaydirigubbakcemile:mymeka::mymeka:

büfem cam değil ahşap vitrinlerim bu camdan vitrine de bişey koymadım duruyor öyle

camları cam sil sıkıyorum gazete ile siliyorum pırıl pırıl oluyor bu arada camları da bezle değil gazete ile silin pırıl pırıl olacağını ve iz kalmayacağını göreceksiniz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…