mutfak robotu ile peşinden gelenlerin mekanı ..

aman ne öle swarovski falan ben sevmem

ya adı işte güya bir iş ne farkeder doğru söylüyorsun ben de illa taşlı olsun diye almadım bir dükkana girdik bi anda gözüme çarptı çok beğendim işte bu dedim aldım yoksa öyle bir kriterim yoktu

he o zaman başka bende özellikle isteyenleri anlamam taşlı maşlı

gıcık yok mu gelinlikle olan resmin koysana bi hem enişteyide görmüş oluruz

git kız heryerine taşı yapıştırmışlar birtane vardı eteği bile taş bbööög gelir 8000 l,iraymış yürü git dedim ben sadece göğüs kısmı yani üstünde küçük taşşlar olsun istiyorum hoşuma gidiyor

git kız heryerine taşı yapıştırmışlar birtane vardı eteği bile taş bbööög gelir 8000 l,iraymış yürü git dedim ben sadece göğüs kısmı yani üstünde küçük taşşlar olsun istiyorum hoşuma gidiyor

esma kırcam kafanı nerde diyon koltuk takımların yaaaaaaa :mymeka:

ben mesela gelinlikte üstü büstiyer tazrı olucak orası küçük yani ninik taşlar olabilir ama aşağısı kabarık düz ve sade istiyorum

gıcık yok mu gelinlikle olan resmin koysana bi hem enişteyide görmüş oluruz

var da sanane koymuyorum enişteniz iri yarı deve ile cüce gibiyiz ama severim tosunumu ŞenizŞeniz

Eklentiler

• $gelin.JPG
    $gelin.JPG
    9,7 KB · Görüntüleme: 33
Son düzenleme:
bende taşlı istiyodum ama şuan ki gelinliğim daha farklı düğün resimlerimi atarım size bi evleneyim

bende bi atarım bi nişanlanayım:roflol::roflol:

umucum al senin için tekrar ekledim
tv ünitesi soldaki dört kapaklı yer yok
yemek takımında kare büfe var resmi yok konsol masa sandalyeler aynı
yastıklar 4 adet beyaz 2 adet kırmızı iki adet resimdeki gibi siyah beyaz orta sehba aynısının siyahı

burdayım uleynn ısrar edin ısrar koyayım bair bi dak

bende bi atarım bi nişanlanayım:roflol::roflol:

ben devreyi geçtim ya düğün resimlerinden atarım
benim nişan kıyafetim kabarıktı büstiyerdi rengi morla bembe karılımı bi renkti ben fuşya istemiştim ama kadın o rengi tutturamamıştı jan janlı tafdada
gelinliğimde sütyen yaka gibi geliyo oyuklu nişandan farklı olsun diye öyle düşündüm

X