ben de karda yürümeyi severim de işe gelirken değil sabahın köründe uykum yeni açılmışken değil özellikle keyif olarak çıkacaksın dışarı ..
sabah aynı bahsettiğin gibiydi kar yerde kar vardı ince ince yağıyordu hava yumuşaktı tam dışarı çıkıp kartopu oynama vakti
bu arada en son baktığın topiği gördüm haberin olsun :jeyyar::roflol::roflol:
ohaoldumsmile nerden gördün kızz
ben görürüm görmemmi sandın yoksa seni gidi seniiisırnaşık şeysırnaşık şey
korkma korkma bir şey olmaz :roflol::roflol::roflol:
:roflol::roflol: valla bişey olmaz mı kı çoook korkuyom yaa :gitme: konuşurken bile çok kasılıyorum
yokyaaa abartıyorlar saçmalıyorlar başka bir şey değil ,bir de sanki büyük bir işmiş gibi yaptıkları şeyi büyütmeyi sevnler var onların haltetmesi ,hiç korkma rahat ol zorlama kendini zaman bırak bi an gelir olur biter geçer ,bir de eşinin de anlayışlı olması çok önemli sana karşı anlayışlı yaklaşırsa hiçbir şey duymazsın bile aaa bumuymuş dersin
EE BUGÜN KONUŞACAĞIMIZ konu bumuydum yani hani konu bulmuştun ne oldu
günaydın kızlar..
umucum soruna ben de cevap vereyim eşilerin birbirlerını aldatmasınının bence bir kaç sebeb var..
1.si karakter kişinin karakterınde varsa her şekılde aldatır...
2.si evde huzuru yoksa sevmediği bir eşle evlıyse aldatır...
3.sü ise bikereden bişey olmaz düşüncesi :))
günaydın ilk önce konu arıyoduk bunu buldum
ben 2,sinin sadece evde huzuru yoksa ona çok katılıyorum
evliliği monotonlaşmışsa
kadın asık suratla eşini karşılıyosa
yakınlık göstermiyosa
gibi nedenlerden dolayıda aldatırlar diye düşünüyorum
he bu demek değilki kadın yapmıyosa erkek aldatır erke kyaparsa kadın aldatırmı
evtt kadınlarda artık erkekler kadar aldatıyo bide macera arayanlarda olabilir
günaydın kızlar..
umucum soruna ben de cevap vereyim eşilerin birbirlerını aldatmasınının bence bir kaç sebeb var..
1.si karakter kişinin karakterınde varsa her şekılde aldatır...
2.si evde huzuru yoksa sevmediği bir eşle evlıyse aldatır...
3.sü ise bikereden bişey olmaz düşüncesi :))
eşlerin birbirlerini aldatma düşüncesinin bunlarla hiçbir alakası yok .eşi kendisine asık suratlı ise konuşmalı bu konuyu tartışmalı evlilik monotonlaşmışsa renklendirmeli eşi yakınlık göstermiyorsa bunu da eşiyle konuşmalı sevmediği biriyle zaten evlenmesi bir kere onun hatası olduğu için baştan hatalı evlenmesin ozaman başına silah dayayan mı var ...
eşlerin birbirini aldatması ile ilgili yukarıdakiler tamamen bahane ..insanlar bunların altına sığınarak kendilerini haklı çıkarmaya çalışıyorlarki bu bahanelerin hiçbiri affedilecek şeyler değil ..eşinle sorunun varsa konuşacaksın düzelmiyorsa anlaşamıyorsan da adamakıllı ayrılacaksın bu kadar basit aldatmak da ne demek oluyor ne kadar adi ve basit bir davranış ..
aldatmanın tek sebebi ahlaki yoksunluktur bana göre .ALLAH korkusu olmayan bir insan eşini aldatır karaktersiz bir insan eşini aldatır ahlaksız bir insan eşini aldatır içinde vardır bu o yüzden aldatır yoksa gerisi hikaye
canım benim iyi demişinde yukardakilerle ilgisi yok konuşmak lazım vs vs evinde huzuru olmayan bi adam eşler arasında bi heyecanın kalmadığı bi evlilikde eşler ilgiyi şevkati dışarda buluyo buluncada ayrılanda var ayrılmayanda çocuk varsa hele hiç ayrılmıyolar gittiği yere kadar gider diyen var
hem öylede kolay değil bizim yaşadığımız bir toplumda boşanmak
adam yada kadın anlıyosa aldatıldığını kadın ayakalrının üzerinde duruyosa ayrılır kadının güvencesi yoksa nereye ayrılıyo adam da bundan istivade ediyo
senin dediğin gibi her konu oturup tarşılan evdede bu şekilde aldatılmalarda pek olmaz
mutsuz ilgisiz evliliklerde olurr
BENİM ANLATMAK İSTEDİĞİM de zaten huzurlu değilse heyecan yoksa konuşacak olmadı ayrılacak bunun başka yolu yok bunları yapmayıp aldatıyorsa ahlaksızdır diyorum işte başka bahanesi olamaz bu işin ..
topluma göre yaşamak zorunda değiliz sinir olurum zaten elalem ne dedi diye yaşayanlara elalem ne derse dersin akıllı ve mantıklı olmak zorundayız elalem ne dedi diye adam bizi aldatsın ama boşanmayalım mı yani
bana görede topluma göre yaşanmamalı ama yapacak bişey yok bi yerdede yaşıyosun evt sen ben yanni çalışan bayanlar ayrılmalı diyor ve ayrılıyor ama dediğim gibi ya çalışamayan bayanlar onlar katlanmak zorunda kalıryor
neden eskiden bu kadar boşanma yoktu şimdi herkes boşanıyo neden ortada işde
eskiden kadınlar kocalarından kayınpederlerinden kayınlarından dayak diyor yine sesleri çıkımıyomuş şimdi eşi bi tokat atsın hemen soluğu adliyede alıyolar
eskiler mi iyi şimdikiler mi dersen şimdikiler daha iyi bende neden ezilen kadınlar olsun kii
ama işde çocuk olunca olan çocuğa oluyo ezilen büzülen çocuk oluyo kadın veya koca kendine birini buluyo evleniyo hayatını kurtarıyo ama çocuklar hep ortada kalıyo annede kalsa üvey baba babada kalda üvey anne zor her iki durumda zor
ayrılmanın çalışmakla alakası yok çalışsa da çalışmasa da ayrılacak çalışmıyorsa da ona göre bir formul bulacak kendisi çalışsın baksın çocuğuna ama bitmiş bir evliliği sürdürmenin de anlamı yok
ayrıca çalışan bayanların da çalıştıkları için bunu garanti görüp ota b...ka ayrılmalarına da karşıyım ne demek yani çalışıyorum diye adama kafa tutup bak ayrılırım haaa gibi bir tavır içine girmek doğru değil
evlilikte çalışsan da paran da olsa bunu kaçış yolu ya da dayanak olarak görmemelisin görüyorsan zaten karşındakini sevmiyorsun demektir çünkü evlilik bu gibi hesaplar yapılacak bir kurum değil ..
burda da var öyle çalışıp da kendini bir şey sanan tiplerden ,eşlerine dünyayı zindan ediyorlar e nasılsa param var işine gelmezse ayrılırım mantığı var bu şimdi insanlığa uygun mu kötükedihüso
ya tabi k iöyle uygun değil ota b...ka ayrılanlara paramı kazanıyorum diyip eşlerine hava atanlara da karşıyım benim çevremde var mesela kadının eşi ona karşı ilgisiz mecbur kalmadıkça konuşmaz cinsel durumları çok az ama kadın bişey yapamıyor işde neden böyle davranıyosun diyo adamda tık yok
bsadece cinsel anlamda olmuyo ayrılıklar sitelerden akşama kadar bilgisaya başında tıkır tıkır yazanlar ayrılmayalar çok
erkek işde sen işe diye gönderiyosun ama o neler yapıyoo topunun suyuna kibrit çöpüü
benim eşim yapmaz demiceksin hiçbir zaman bende
ama şunu da unutma sadece erkekler aldatmıyor kadınlar erkeklerden daha çok aldatıyor bunu da bil iş dışarıdan öyle görünüor ama kadınlarda da var çok
onu dedim ya zaten önceki yazılarımda kadınların aldatma sayısı erkeklerden de fazlaymışş
yemeğe çıkıyorum gelince görüşürüz