mutfak robotu ile peşinden gelenlerin mekanı ..

dar derken nasıl bir darlıktan bahsediyorsun
tabiki ben de kızıyorum orasını burasını aşırı teşhir derek giyinmeleri bence doğru değil usturuplu giyinmeleri lazım tabiki

dar derken nasıl bir darlıktan bahsediyorsun
tabiki ben de kızıyorum orasını burasını aşırı teşhir derek giyinmeleri bence doğru değil usturuplu giyinmeleri lazım tabiki

yani dar işde altlarına dar pantolan tmm diyosun ama üstlerine uzun dar tunik giyince vudunun bütün hatları belli oluyo sonuçda.alltına dar pantolon giy ama üzerine bol bir tunik giy bidebazıları bi makyaj yapıyo aman allahım gözleri kapkara acayip acayip bişey

herşeyin aşırısı bana göre fazla
ben de pantolon giyerim genelde çok rahat oturup kalkması o yüzden pantolonu çok seviyorum çok streç gibi değilde dar kesim pantolonum benim de var ama üzerimdeki tunik mutlaka kalçalarımı kapatır göğüslerim öyle fırlayacakmış gibi asla giyinmem ama spor giyimi çok seviyorum her zaman pantolon tunik ya da elbise tercihimdir makyaj olayına gelince hep burda da söylüyrum en doğalı en güzeli aşırı makyaj yapanlara ben de gıcık oluyorum ama yine de önyargılı olmamak lazım bu konularda belki sevgilisiyle buluşacaktır süslenmiştir ya da özel bir yere gidecektir her zaman sürekli ağır makyajlı ise o ayrı tabi ama bazen mesela ben sadece gözüme rimel sürer kalem çekerim hepsi o o da belli belirsiz gözlerimz aten iri ve kirpiklerim de siyah hafif çekince zaten belli oluyor onun dışında bir şey sürmem sevmem ama bazen eşimle özel birşeyler oluyor kutlamaya gidiyoruz filan ozaman ben de yapıyorum o an için ...
bu zaten allahla kul arasında olan birşey ne amaçla ne yaptığı önemli gerisi boş teşhir amaçlı giyiyorsa zaten allah affetsin demek düşer

Son düzenleme:

evtt senin gibi olanlar güzel çok hoş giyinen kapalılar var çok beyeniyorum ben onları
yok makyaj öyle değil bu yeni yetmeler yapıyo ya şimdi gözlerini kap kara kalem çekiyolar üzerini karara karara yapıyolar öyle diyom bide kırmızı yada pembe ruj sürenler onlara diyorum.

tabi k iallahla kul arasındaki bişey ben burda onları eleştirmiyorum sadece sen de bi türbanlı oralarak onlara kızıyomusun diye sordum sende benle aynı fikirdesin
aile zoruyla kapananlar da var kendi istekleriyle kapananda var herkesin inanışı kendine tabi ama
ne biliytim sormak istedim sanada

yok ruj filan hele de kırmızı filan o ne öyle dayaklık valla sevmem ben bi niveanın dudak parlatıcısı var kirazlı olan onu sürüyorum o da zaten belli bile olmuyor tadı çok güzel ama kirazlı :) o da dudaklarım kuruyor diye yoksa sevmm yani yeni yetmeler fena zaten ama onlara da çok görme yaşları küçük tam bilinçli değiller ondan öyle zamanla düzelirler herkesin bir geçiş dönemi oluyor bu konularda ben de lisedeyken hip hop pantolonlar giyerdim mesela kapalıydım dar giyinmezdim ama severdim gerçi hala var bi tane duruyo arada giyiyorum bol paça ,dediğim gibi zamanla geçr ablası gençlik işte ..
kara kara boyayanlara ise çok fena gıcığım sorma rezil ediyorlar bizi de ama insanları ben kapalı açık diye nitelendirmeyi hiç sevmem insan insandır sonuçta ve kapalısı açığı herkes hata yapabilir kapalı da hata yapabilir ama sonuçta o hatası allah ile kendi arasında allah affetsn

kızmadım korkma hatta bu konuyu açman güzel oldu tartışılmalı tabiki bazı konular istediğin herşey i sorabilirsin herşeye açığım ben merak etme Şeniz

evtt aynen öyleyok ayrım yapmıyorum tabi ki de açıklarda fenaa bende öyle kırmızı felan yapmam dudaklarımı aşırıda yapmam öyle
giyinişimde normaldir öyle çok mini felan çok dar giyinmem yazın sütyenimi belli edecek açık renk madi iç çamaşırımı belli edecek pantolon hayatta giyinmem sevmemde
ama bazıları bi badı giyer gögüsleri dışarda bi pantolan giyer iç çamaşırı besbelli onlarada sinir oluyorum özellikle yazın çamaşır resmen meydanda
ben beyaz giyindiğim zaman onlara ayrı olarak aldığım iç çamaşırlarım vardır ten rengi belli olmayan öyle giyerim işde bazıları şaşırıyo ne giyeceni onlarada allah şaşırtmasın diyelim :))))))))))

bugün çenen açıldı aferin sana teşhir amaçlı giyinmeye karşıyım ben de .. burda da var öyle giyinenler kadın bilmem kaç kilo etleri bilmem kaç kat ama dapdar giyiniyor görüntü iğrenç ve estetikten uzak ama bazıları farklı amaçlarla illaki dar giyiniyorlar sevmiyorum ben öyle insanları herkes yakışanı giymeli amaç araç olmamalı yani amaç giyinmekken araç olarak kullanıp teşhir etme amacına dönüşüyor yani ..

yani aynı fikirdeyiz bu konuda vereliniortak kat kat yerleri dapdar giyinenler iğrenççç

aslında ben çok sohbet muhabbet biriyimdir öyle asık suratlı insanlardan değilimdir konu olunca konuşurumda kendi fikirlerimi çekinmeden söylerim yüzüne karşı
öyle olunması taraftarıyımdır bazıları beyenmez beyenir gibi yaparlar yapamadıkları şeyleri yapabilir gibi görünürler yani yapmacık olurlar hiç beceremem öyle şeyleri neysem oyumdur

belli neysen o olduğun saf deyince kızıyorsun ama :sm_cool:

neyse ben çıkıyorum ii akşamlar yarına görüşürz sen de akşam konu bul sabah konuşuruz kaydirigubbakcemile

günaydın bon bon şekerleriiiiiiiiiiii

günaydın da bu bonbon şekeri filan zuzuya ait kopyeci seni kaydirigubbakcemile

ankaraya sonunda kar yağdı yollar iptal yollar kaygan buzlu rezil oldum daha yeni geldim işe servis gelmedi dolmuş otobüs zaten yok belediyenin servisi ile bulvara indim ordan 15 dak yürüdüm dolmuşa bindim ama rezil oldum yani yerler de kayıyor dolmuş desen nefes alınmayacak kadar tıklım tıklım dolu ..
yanımda dudakları silikonlanmış yüzü gerdirilmiş gibi duran tuhaf bir makyaj yapan bir hatunla geldim işe kadar iimi kadınla yanyana tıkış tıkışız suratı yüzümün önünde sürekli

of anam offf neyse ki işteyim çok şükür

münübüs dedin dedim bi vukat daha.büyük şehirlerde kar yağması büyük bi rezillik zaten burda kaç gündür kar var

normalde çayla aram yoktur ama çay içiyorum şuan strese girdim yawww:bbo::bbo:

normalde çayla aram yoktur ama çay içiyorum şuan strese girdim yawww:bbo::bbo:

niye girdin kız strese ne var spor yapmışın ne güzel karda varmış işde
kar lapa lapa yağacak çok çok soğuk olmayacak hava yerlerdede kar olcak yürüceksin çok severim öyle
ünv sivasda okumuştum ordaki kar daha güzel burda yerler su gibi oluyo ama orda öyle olmuyo kar erimiyo hemen yani bide kampüs çok büyüktü öyle kalın giyinirdim yürürdüm çok güzel olurdu
ama burda öyle olmuyo işde malesef nereye yürücen yerler cıvık cıvık arabalar insanlar büyük şehirler zor anam zorr

ben de karda yürümeyi severim de işe gelirken değil sabahın köründe uykum yeni açılmışken değil özellikle keyif olarak çıkacaksın dışarı ..

sabah aynı bahsettiğin gibiydi kar yerde kar vardı ince ince yağıyordu hava yumuşaktı tam dışarı çıkıp kartopu oynama vakti

bu arada en son baktığın topiği gördüm haberin olsun :jeyyar::roflol::roflol:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…