Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
umu sen bu konuyu açtığın için benım aklıma geldi...
ben yurt dışında yaşıyorum eşim şantiyeci şantiyede bir sürü elemanı var...
ben birçoğunun evlı olduğunu biliyorum ve burda 2. evlılıklerını yapıyorlar yada kızlarla alemlerdedelr sözde çalışıp para kazanmaya gelıyorlar ama burdakı türklere olan ilgi ve o barlar kızların 20 tl ye peşlerınden koşması onları cezbediyo gözleri dönuyor ...
nerde bunların evliliğie saygısı çocuklarına olan sevgileri ....
eşimın bir arkadaşı eşinı 2 kez aldatmış...
kızı nasılotele götürdü nasıl yaptı hepsını anlatmış utanmadan kız bana bu kızı bulalım dedi.....
bende ya bu işi kabullen sus otur yada al çocuklarını boşa dedım hergun bizde ler hergun kavga gürültü...
adam kızı aldatmış kız her gun msn den kocacım senı seviyorum sana aşığım ölürüm bilmem nee yazıyodu....
yani demekistediğim aldatıldığını biliyorsan ya boşayacaksın yda susup oturcaksın elelemne der dıye de çekılmez yani....
yani demekistediğim aldatıldığını biliyorsan ya boşayacaksın yda susup oturcaksın elelemne der dıye de çekılmez yani....
yurt dışında evli erkekleri başka birileriyle birlikde olması çok ters değil sanırm çünkü bizim bi arkadaşda yurt dışında tiranda ordada erkeklerin çoğunun bu tip birliktelikleri varmış onlara göre normal geliyo
ben normal demiyorum oralarda normal görüyolar diyorum neden yanşıl okuyon ulennnnnnnn kaydirigubbakcemile
robotcum ben de alıştım sasırmıyorum artık....
ya gıcık sen bi topikdesin bu burda oralara en kısa yoldan nasıl girip çıkıyon
konuya abone oluyorum sonra da kullanıcı panelinden konuları takip ediyorum
konulara nasıl abone olacaksın soracaksın değil mi kullanıcı paneline git orda bulursun
hayır sormucam biliyorum çünküü :mymeka: abone olmadığın bi topik varmı lenn heryerde seni görüyom yakında buranın güzin ablası olursun :roflol:
robot bu nick nerden aklına geldi....
ben de bu ara bu evin pertev i sanıyorum kendimi...
yemek bulaşık ütü temizlik vs vs hiç bitmiyor yaa...
evet benımgibibirine daha zor okul okul bitince çalışma hayatı hep annem yaptı zamanında şimdi evlendım ben yapıyorum haftada kadın gelıyor ama o bile yetmıyor bazen....