mutfak robotu ile peşinden gelenlerin mekanı ..

umu bence seven ınsan aldatmayı düşünmez canım ya kadın ve erkek için geçerli...

umu sen bu konuyu açtığın için benım aklıma geldi...
ben yurt dışında yaşıyorum eşim şantiyeci şantiyede bir sürü elemanı var...
ben birçoğunun evlı olduğunu biliyorum ve burda 2. evlılıklerını yapıyorlar yada kızlarla alemlerdedelr sözde çalışıp para kazanmaya gelıyorlar ama burdakı türklere olan ilgi ve o barlar kızların 20 tl ye peşlerınden koşması onları cezbediyo gözleri dönuyor ...
nerde bunların evliliğie saygısı çocuklarına olan sevgileri ....

eşimın bir arkadaşı eşinı 2 kez aldatmış...
kızı nasılotele götürdü nasıl yaptı hepsını anlatmış utanmadan kız bana bu kızı bulalım dedi.....
bende ya bu işi kabullen sus otur yada al çocuklarını boşa dedım hergun bizde ler hergun kavga gürültü...
adam kızı aldatmış kız her gun msn den kocacım senı seviyorum sana aşığım ölürüm bilmem nee yazıyodu....

yani demekistediğim aldatıldığını biliyorsan ya boşayacaksın yda susup oturcaksın elelemne der dıye de çekılmez yani....

umu sen bu konuyu açtığın için benım aklıma geldi...
ben yurt dışında yaşıyorum eşim şantiyeci şantiyede bir sürü elemanı var...
ben birçoğunun evlı olduğunu biliyorum ve burda 2. evlılıklerını yapıyorlar yada kızlarla alemlerdedelr sözde çalışıp para kazanmaya gelıyorlar ama burdakı türklere olan ilgi ve o barlar kızların 20 tl ye peşlerınden koşması onları cezbediyo gözleri dönuyor ...
nerde bunların evliliğie saygısı çocuklarına olan sevgileri ....

eşimın bir arkadaşı eşinı 2 kez aldatmış...
kızı nasılotele götürdü nasıl yaptı hepsını anlatmış utanmadan kız bana bu kızı bulalım dedi.....
bende ya bu işi kabullen sus otur yada al çocuklarını boşa dedım hergun bizde ler hergun kavga gürültü...
adam kızı aldatmış kız her gun msn den kocacım senı seviyorum sana aşığım ölürüm bilmem nee yazıyodu....

yani demekistediğim aldatıldığını biliyorsan ya boşayacaksın yda susup oturcaksın elelemne der dıye de çekılmez yani....

evtt bencede öyle eşi çalışıyo sanıyo ama onlar orda o bar senin bu bar benim dolanıyo

yurt dışında evli erkekleri başka birileriyle birlikde olması çok ters değil sanırm çünkü bizim bi arkadaşda yurt dışında tiranda ordada erkeklerin çoğunun bu tip birliktelikleri varmış onlara göre normal geliyo

:lepi::lepi::lepi::lepi::lepi::lepi:

yurt dışında evli erkekleri başka birileriyle birlikde olması çok ters değil sanırm çünkü bizim bi arkadaşda yurt dışında tiranda ordada erkeklerin çoğunun bu tip birliktelikleri varmış onlara göre normal geliyo

normalmi ii karıları da burda evlensin ozaman bakalım normal mi oluyor kötükedihüsokötükedihüso

bir ablamız vardı eşını zıyarete gelmıştı çocukları yok yası vardı 45 falanheralde ben eşimeguvenıyorum asla dıyordu ama ben kaçkez gördum eşinı takmışkızları koluna gıderken....
benım kı yapmaz dememek lazım....

ben normal demiyorum oralarda normal görüyolar diyorum neden yanşıl okuyon ulennnnnnnn kaydirigubbakcemile

ben normal demiyorum oralarda normal görüyolar diyorum neden yanşıl okuyon ulennnnnnnn kaydirigubbakcemile

ben de sana demedim zaten onlara dedim asıl sen doğru oku kaydirigubbakcemilekaydirigubbakcemile

robotcum ben de alıştım sasırmıyorum artık....

ALLAH korusun ALLAH kimsenin başına vermesin :Saruboceq::Saruboceq:

ya gıcık sen bi topikdesin bu burda oralara en kısa yoldan nasıl girip çıkıyon

ya gıcık sen bi topikdesin bu burda oralara en kısa yoldan nasıl girip çıkıyon

konuya abone oluyorum sonra da kullanıcı panelinden konuları takip ediyorum

konulara nasıl abone olacaksın soracaksın değil mi kullanıcı paneline git orda bulursun

konuya abone oluyorum sonra da kullanıcı panelinden konuları takip ediyorum

konulara nasıl abone olacaksın soracaksın değil mi kullanıcı paneline git orda bulursun

hayır sormucam biliyorum çünküü :mymeka: abone olmadığın bi topik varmı lenn heryerde seni görüyom yakında buranın güzin ablası olursun :roflol:

hayır sormucam biliyorum çünküü :mymeka: abone olmadığın bi topik varmı lenn heryerde seni görüyom yakında buranın güzin ablası olursun :roflol:

sorma zaten soru soranlar akıl alanlar başladı :roflol::roflol:

robotcum amın canım allah kımasenın başına vermesin...

ben de bu ara bu evin pertev i sanıyorum kendimi...
yemek bulaşık ütü temizlik vs vs hiç bitmiyor yaa...

robot bu nick nerden aklına geldi....

bir yerden bulmadım aklıma geldi öyle işte zaten benim aklıma bir sürü şey geliyor iimi :roflol::roflol:

manası güzel : karıştırır ,rendeler ,çırpar .. aynı mutfak robotu gibiyim yani :roflol::roflol:

ben de bu ara bu evin pertev i sanıyorum kendimi...
yemek bulaşık ütü temizlik vs vs hiç bitmiyor yaa...

o da zor yaaa kendimi düşünüyorum da haftasonu bile krize giriyorum da tüm gün evde olmak zor olsa gerek :bbo::bbo:

evet benımgibibirine daha zor okul okul bitince çalışma hayatı hep annem yaptı zamanında şimdi evlendım ben yapıyorum haftada kadın gelıyor ama o bile yetmıyor bazen....

evet benımgibibirine daha zor okul okul bitince çalışma hayatı hep annem yaptı zamanında şimdi evlendım ben yapıyorum haftada kadın gelıyor ama o bile yetmıyor bazen....

kadın filan ben tutmam beğenmemki başkasının yaptığını kendim yaptığım kadar yaparım

çalışmaya başlayınca öğrenseydinya azıcık evişi ne var kaydirigubbakcemilekaydirigubbakcemile

X