mutfak robotu ile peşinden gelenlerin mekanı ..

:roflol::roflol::roflol: evtt bide o tip insanlar var
ben yaşımı göstermem ben şöyleyim ben böyleyim derler
bide öyle olsalarrr

ben de diyorum ama ben zaten göstermiyorum ki :roflol::roflol::roflol:

1 tane mi yükledin kız deminden beri
bugün mü çekindin

saç modelin hep aynı hiç değiştirmiyomusun
bide o elbisen kısa değilmi

evtt diyorum ya resimlerde yaramaz çocuklar olur ya gözlerinin altında bakarlar öyle bakıyosun

eşime de öyle bakıyorum ŞenizŞeniz

eskiden hep spor giyinirdim şimdi biraz daha değiştirdim malum her zaman spor olmuyor işyerinde , o zamanlar spor olunca millet burda çalıştığıma inanmıyordu sonra inandılar artık biraz daha klasik giyinmeye başlayınca ...

sende yokmu resim yawwwkaydirigubbakcemile

var olmaz mı dursana yüklüyüm bi kaç tane

saç modelin hep aynı hiç değiştirmiyomusun
bide o elbisen kısa değilmi

ya saç modelim genelde aynı toplu duruyor öyle fön filan çektirmiyorum zaten açtığım için vicdan azabı çekiyorum bir de saçımı yaptırsam ne olur bilmiyorum hem ben doğallıktan yanayım her zaman en güzeli o bir de devlet dairesi burası öyle düğüne gelir gibi giyinmek uygun düşmüyor saç baş yapmak filan bilmiyorum ben böyle seviyorum

yok elbisenin altında kot var aslında çizmeyle giyilen elbiselere bayılıyorum ama bu kısa olduğu için çizmeyle giyilmiyor öyle uzun bulsam alacağım

resimdeki dil bana galiba keseim o dili heeekaydirigubbakcemilekaydirigubbakcemile
ziiliye bak zilliye kaydirigubbakcemile gözlerin renklimi senin yoksa lensmi o

saç rengin süper ama bu resimlerde daha ii daha önce koymuştun hoş değildi sanki ama cuk oturmuş sana benim de saçım bu renge çok yakın

gözlerim kendi rengi lens felan değil aslında koyu renk lens düşünmüştüm bi ara ama kullanamam diye vazgeçtim
saç rengimi beyenmemiştin öncekilerde aynı renk halbuki şimdi beyenmene sevindimm
ee nasılım senceee insanları öyle tanırmısın bazıları bakar tanır yaa

evet ben o bakıp da tanıyanlardanım ,resimlerde bile belli karakterin :roflol::roflol:

saf oluşun ,herkese çabuk inanan bir yapın olması belli yüzünde

hayır ya saf oluşun derken öyle saf saf durmuyorum çok sinirliyimdir aslında evde terör estiririm inadım dır
ama işde dediğim gibi biri bana bi sıkıntısını anlatsa ona inanır yardımcı olmaya çalışırım üzülürüm öyleyim yani

E BEN de bunu kastediyorum zaten kaydirigubbakcemile

tmm o zaman
sen şu şimdiki kapalı kızların çoğu diyim ben hep öyle görüyorum başları kapalı ama giyinişleri öyle olmayan kızlar var dar dar giyiniyolar nasıl buluyosun bunları ben çok kızıyorum mesala.ben açığım ama bazıları benden daha dar giyiniyo sence doğrumu

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…