:roflol::roflol::roflol: evtt bide o tip insanlar var
ben yaşımı göstermem ben şöyleyim ben böyleyim derler
bide öyle olsalarrr
ben de diyorum ama ben zaten göstermiyorum ki :roflol::roflol::roflol:
saçın açıkken evtt göstermiyosunnn
evet zaten kapanınca daha olgun oluyor insan ,açıkken bir de spor giyinince iice küçük oluyorum dur albüme resim koyacağım bi baksana
1 tane mi yükledin kız deminden beri
bugün mü çekindin
bir tane yükledim evet yok bugün değil ama burda mesela ufak duruyorum değilmi bir tane daha var şimdi yüklüyorum
evtt diyorum ya resimlerde yaramaz çocuklar olur ya gözlerinin altında bakarlar öyle bakıyosun
eşime de öyle bakıyorum ŞenizŞeniz
eskiden hep spor giyinirdim şimdi biraz daha değiştirdim malum her zaman spor olmuyor işyerinde , o zamanlar spor olunca millet burda çalıştığıma inanmıyordu sonra inandılar artık biraz daha klasik giyinmeye başlayınca ...
sende yokmu resim yawwwkaydirigubbakcemile
saç modelin hep aynı hiç değiştirmiyomusun
bide o elbisen kısa değilmi
resimdeki dil bana galiba keseim o dili heeekaydirigubbakcemilekaydirigubbakcemile
ziiliye bak zilliye kaydirigubbakcemile gözlerin renklimi senin yoksa lensmi o
saç rengin süper ama bu resimlerde daha ii daha önce koymuştun hoş değildi sanki ama cuk oturmuş sana benim de saçım bu renge çok yakın
gözlerim kendi rengi lens felan değil aslında koyu renk lens düşünmüştüm bi ara ama kullanamam diye vazgeçtim
saç rengimi beyenmemiştin öncekilerde aynı renk halbuki şimdi beyenmene sevindimm
ee nasılım senceee insanları öyle tanırmısın bazıları bakar tanır yaa
evet ben o bakıp da tanıyanlardanım ,resimlerde bile belli karakterin :roflol::roflol:
nasıl yaniii
saf oluşun ,herkese çabuk inanan bir yapın olması belli yüzünde
ama işde dediğim gibi biri bana bi sıkıntısını anlatsa ona inanır yardımcı olmaya çalışırım üzülürüm öyleyim yani
E BEN de bunu kastediyorum zaten kaydirigubbakcemile