kadın filan ben tutmam beğenmemki başkasının yaptığını kendim yaptığım kadar yaparım
çalışmaya başlayınca öğrenseydinya azıcık evişi ne var kaydirigubbakcemilekaydirigubbakcemile
canım hiç bilmıyor değilim ama öle birgun sabahbaşlıyım aksama kadar dip köşe yapayım bi tip değilim :))
pis değilim kesınlıkle ama çok dağınığım bugun temızlıyosam aksama dağılmış oluyor...
yatmadan klozete banyoya çamasır suyu dökerım mesela...
ama sıkılıyorum yaparken meselazor gelıyo....
dağınık olmak daha kötü yaa
temizlikde anlaşılmaz dağınıklıkdan
çamaşırsuyu elimden hiç düşmez galiba ben severim çamaşır suyuyla iş yapmasını
canım şöyle canlı müzik yapılan alkol olmayan bir mekana gitmek istedi iimi:roflol::roflol:
oh ne güzel robotcum bende oğlanı birine bıraksam da beraber gitsek ben de ne zamandır gitmiyorum...
günaydın bon bon şekerleriiiiiiiiiiii
evet bu bob bon şekerleri lafı bana ait umucum bi daha duymiyimalsanaalsanasmile
anlaşıldımı
slm pudra şekerim yoğunum bu aralar yerimde değilim ondan uzak kaldım ama bakıyorum yokluğumda umu kopyamı yapıyo:roflol: :roflol: :roflol:
elemanların başındayım bu aralar canım ya ......umu bi daha beni kopya etmesin döverim onu:roflol: :roflol: :roflol:
call center canım tlf satış yapıyolar almanca canım onların yanında duruyorum türk şirketi gibi değil
ya ben sana bir ara anlatırım canım motivasyon gerektiren bir iş farklı türk şirketlerinden