ehehehe yani konu duygusal da yorumlara koptum.
hangi dizideydi o, adanada geçen bi dizide, mehmet günsürün de adı mustafaydı. eşi ona mustafam derdi. onun gibi olmuş.
O bahsettiginiz dizinin adi "Gelincik" idi.
ya bir kere askerlikten korkan adamdan koca mı olur yhauuuu
Mustafam dediniz kişi üzgünüm sizi sevmemiş sanki...Size göre masalsı bir aşk ona göre değil gibi....Boşuna Mustafa Mustafa diye yakınıp durmayın size yazık... Seven adam gurur yapmaz önüne engeller koymaz ben bunu bilir bunu söylerim.... İki yürek bir attıgını hissettiğin de ortada gurur kalmaz... Ben sizin de çok sevdiğinize inanmıyorum acıkcası seven gidip başkalarıyla konuşmaz ve nişanlanmaz sizdeki saplantı...
ben hiç kimseyle konuşmadım ayrıldıktan bir yıl sonra onun biri ile ilişkisi olduğunu düşünerek nişanlandım....
Nişanlınızla konuşmadınızmı hiçSizde sevseydiniz ne düşünürseniz düşünün o yüzük parmagınıza gecmezdi nokta başka birşey demiyorum...
umarım benim yaşadıklarımı yaşamazsınız ayrıldığınız bi insanı 1 yıl bekliyorsunuz ve bi şekilde biri ile ilişkisi olduğunu öğreniyorsunuz yapacak başka hiçbir şeyin kalmadığı bir nokta.....
Yasamadıgımı nereden biliyorsunuz...Net olarak dört senelik bir çıktıgım var ama sevdiğimi hissettiğim an liseden beri...Bir şekilde bir yanlış anlaşılmadan dolayı ayrıldık... Bana o zamanda da birileri tanışmak istedi sizin gibi bakmaya geldiler ama ben unutuyum cabasına girmedim hep reddettim ve o zamanki sevgilim şimdiki nişanlımla barıştık yanlış anlaşılmalara acıklık getirerek...Çok acı çektim çok agladım yemek yemedim birden 42 kiloya kadar düştüm ama hiç başkasını düşünmedim.... Gelen görücüleri ben eve dahi kabul etmedim o yüzden sizin tavrınız bana tuhaf geldi... Belki bu tepkim bunları benimde yaşadıgım içindir.... Ben unutmak için başkalarına gidipde yüzük takmadım başkalarının umutlarınıda kırmadım....
bende 1 yıl boyunca bekledim bu ayrılığı bize verilmiş bi zaman olarak kabul ettim ayrılık olarak değil ama sen sevdiğin insanın biri ile çıktığını öğrensende mi beklerdinnn... şu an aramızdakşi bağı koparmamın sebebi başka biri ile gece 3 te konuşması.....her şeye tamam 3 . biri girdiği anda sevginin söyleyecek sözü kalmıyor bana göre... size saygı duyuyorum mutluluklar diliyorum...
Sen resmen bile bile bela ariyorsun basina. Allah seni Mustafadan kopardikca sen kosarak gidiyorsun. Ya nasil bu kadar gururunu bes paralik eder yerlere atarsin. Sen gururunu Mustafanın ayaklarina halı diye sermissin o da basip basip geçiyor.
Ac gozunu ya. O kadar dua ettiğin halde olmuyorsa olmuyor olmayacak demekki. Mustafadan sana yar olmaz.. Ama sen de Mustafa diye diye ne yuva kurarsin ne de ana olursun. Cok değil 3 yil sonra anlarsın. ..