Okurken derinden hissettim acinizi belliki gercekten yaniyor caniniz... haklisinizda insan sevdimi seviyor arkadas fakat madem maneviyatiniz yuksek suna inanin ki allahim kimseye taşıyamayacagi yuk vermez... sizinde hayat dersiniz mustafaymis... sabirli olun alinyazinizda varsa zaten beraber olurdunuz ama adam oyaliyor gibi bukadar iliskiniz yara almisken zaten yurumez...
Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
aynen canım çok canım yandı ağlamadan bi tek gece bile uyumadım ama şimdi daha iyiym bende öyle düşünmeye başladım Allah onu bana yazdıysa benden kaçışı yok lakin kader onu benden aldıysa ağlamaya lüzum yok... artık böyle düşünüyorum... Allah düşmanımı bile sevdiğinden ayırmasın.... dua ile
Tatlim insallah burada yazdiklarina uygun davranirsin gercekten de. Elinden geleni, hatta fazlasini yapmissin. Artik yeni bir yol ciz. Asktan gozun kor olmasin. Bu adam seni sevmiyor, bu aci verici de olsa gercek. Sevgini hak etmiyor. Artik ona duygularinla oynama firsati vermemelisin.
Tatlim insallah burada yazdiklarina uygun davranirsin gercekten de. Elinden geleni, hatta fazlasini yapmissin. Artik yeni bir yol ciz. Asktan gozun kor olmasin. Bu adam seni sevmiyor, bu aci verici de olsa gercek. Sevgini hak etmiyor. Artik ona duygularinla oynama firsati vermemelisin.
Icerik silmek yasak.goremedim icerigi ama ne oldu mustafa ya.suan evlimisin kac yil gecmis aradanyaa yıllar sonra girdim yazdıklarınızı yeniden okudum ne güzel akıllar vermişsiniz
Unutabildin mi?yaa yıllar sonra girdim yazdıklarınızı yeniden okudum ne güzel akıllar vermişsiniz
Biri alintilamis ben oradan okudum ama eski konuymusIlk mesajinizi silmissiniz.konuyu okuyamadim
yaa yıllar sonra girdim yazdıklarınızı yeniden okudum ne güzel akıllar vermişsiniz
Konu nerde merak ettim biri de sevabina alinti yapmamis