Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
profilinizdede evli yazıyor
ne mustafaymış arkadaş
ehehehe yani konu duygusal da yorumlara koptum.
hangi dizideydi o, adanada geçen bi dizide, mehmet günsürün de adı mustafaydı. eşi ona mustafam derdi. onun gibi olmuş.
şimdi canım. önce yatıyosun yatağına ve tavana bakıyorsun. kendine söz veriyorsun. bundan sonra mustafa yok. mustafa'nın m si bile yok. aklıma gelmeyecek. gelirse hemen başka bişey düşünücem diyorsun. kendine söz veriyorsun.
telefonlar faceleri çıkaıyorsun. bir kere bakarsan bu depresyondan ömür boyu çıkamazsın. 80 yaşına da gelsen "mustafam mustafam" diyip durursun mazallah.
maşallah ne mustafaymış bi de.
ama sen büyütmüşsün kafanda. çocuğun konuşmaları davranışları ne kadar küçük ve basit.
obsesif olduğunu düşünmek istemiyorum. mustafa yı def et. kendine bir iyilik yap. mutlu ol.
Yasadiklarini anlayabiliyorum . İcinden kendini daglara taslara vurmak geliyor bunu da anliyorum ama bu tip konularda tevekkül etmek şart güzel kardeşim.
Yaz ciz kendi kendine , buraya ama ona yazma .
Çünkü malesef hayatta mudahale edemedigimiz seyler var tipki bunun gibi .
Hayirlisini dile Allahtan ve ona guven . Bizim bilmedigimiz ne varsa o biliyor cunku
Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
mustafan yılın haysiyetsiz adam dalında oscarını alır, size de saplantı dalında bir oscar veririz.. O kadar vazgeçemiyorsun ki şuraya yazarken bile mustafam diyorsun, psikolojik yardım al yoksa kimseyle mutlu olamazsın..
Allah'ım benim ilk aşk acımın birkaç kat üst versiyonu yazdıklarınız
sanırım ilk defa gerçekten aşık oldunuz
bundan sonra da olunmuyor zaten sanırım sadece sevgi oluyor ya da ben henüz aşık olmadım
neyse velhasıl kendinizi oyalayın çünkü nasılsa geçecek bu hisler nasıl ki yaprak kurur dökülür aynen öyle duygularınız kuruyup dökülecek
ve sonrasında nasıl da sevmişim onun gibi birisini hayret bile diyebilirsiniz gözünün açılır muhtemelen
Bence kendinize uğraşılar bulun ve bunun geçici bir süreç olduğunu bilerek üzerine düşmemeye çalışın daha fazla çocuğun
Siz ona böyle davrandıkça kendisini bişey zannedecek
Kendisini bişey zannettikçe sizi küçümseyecek
Sizi küçümsedikçe siz üzüleceksiniz sonra daha çok üstüne düşeceksiniz vs vs vs kısır döngü yani
Yaşadım biliyorum kendinize gelin bir an evvel olur mu
Canım bana diyorki benim için çok değerlisin görüştüğüm hayatıma giren insanların içinde bir tek sen evlenilmeye değersin, dürüstsün ben bir tek sana güvendim diyor... ama sonuç olarak olmadı işte... evet gerçek bi aşk yaşadım o ne yaşadı bilmiyorum ama ben sevginin aşkın hakkını verdiğimi düşünüyorum en azından vicdanım rahat......
evet bunu söyler ama davranışları nasıl aksi?
Sen hangisine inanırsın söyle lütfen gerçek olan nedir
davranışlar mı sözler mi?
Kafan karışmış bir yanın diyor ki ama böyle dedi bana bir yanın böyle davranıyor ama öyle mi?
Bilmiyorum bence her şeyi izah eden hareketlerdir çünkü insan sözlerini karşıdakine göre ayarlayabilir...
Canım bana diyorki benim için çok değerlisin görüştüğüm hayatıma giren insanların içinde bir tek sen evlenilmeye değersin, dürüstsün ben bir tek sana güvendim diyor... ama sonuç olarak olmadı işte... evet gerçek bi aşk yaşadım o ne yaşadı bilmiyorum ama ben sevginin aşkın hakkını verdiğimi düşünüyorum en azından vicdanım rahat......
bana söylediği beni bırakıp gitmeni hazmedemiyorum diyor beni bıraktın gittin nişanlandın diyor.....