Mustafam ve bitmeyen sevgim....

Bence bırak Mustafa yı artık hayatına bak hatta psikolojik yardım Al daha kolay atlatirsin. Gugurlu ol arkadaşım unutma gerçekten seven Sevdiğinin yanında olmak ister. Mustafa nın da maşallah hep bir bahanesi var.

ehehehe yani konu duygusal da yorumlara koptum.
hangi dizideydi o, adanada geçen bi dizide, mehmet günsürün de adı mustafaydı. eşi ona mustafam derdi. onun gibi olmuş.

şimdi canım. önce yatıyosun yatağına ve tavana bakıyorsun. kendine söz veriyorsun. bundan sonra mustafa yok. mustafa'nın m si bile yok. aklıma gelmeyecek. gelirse hemen başka bişey düşünücem diyorsun. kendine söz veriyorsun.
telefonlar faceleri çıkaıyorsun. bir kere bakarsan bu depresyondan ömür boyu çıkamazsın. 80 yaşına da gelsen "mustafam mustafam" diyip durursun mazallah.
maşallah ne mustafaymış bi de.
ama sen büyütmüşsün kafanda. çocuğun konuşmaları davranışları ne kadar küçük ve basit.

obsesif olduğunu düşünmek istemiyorum. mustafa yı def et. kendine bir iyilik yap. mutlu ol.

tamam zaten bende onu engelledim facetende engelledim ve onu takip etmiyorum artık.... sözzz...

Bu mustafa bulunmaz Hint kumaşı mı?

Ne de değişik anlattıklarına bakınca da hiç cazibesi olmayan bir adam Profili.

Yoluna bak sana mustafa mı yok yahu?

Hakedeni bul...

İçinden atman zor olacak başkasını kabullenmek de ama gururunu incitmekten iyidir emin ol.

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

hepiniz çok haklısınız aslına bakarsanız hani ben 3. yılımızda ayrılmışım ya doğru karar vermişim ama orda bırakmalıymışım....

Mustafanız sizi istemiyor. Açık ve Net.

Yasadiklarini anlayabiliyorum . İcinden kendini daglara taslara vurmak geliyor bunu da anliyorum ama bu tip konularda tevekkül etmek şart güzel kardeşim.
Yaz ciz kendi kendine , buraya ama ona yazma .
Çünkü malesef hayatta mudahale edemedigimiz seyler var tipki bunun gibi .
Hayirlisini dile Allahtan ve ona guven . Bizim bilmedigimiz ne varsa o biliyor cunku

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

evet tek tesellim Rabbimin her şeyi görüyor olması evet hiç yazmıyorum 10 gün oldu...bende onu engelledim

Kızlar herkese zaman ayırıp yorum yaptığığınız için çok teşekkür ediyorum....

Inşallah allahın izni ile mustafa konusu kapandı...........

Ne kadar saplantılısınız. Dışardan bakıldığında hiçte dramatize edilecek bir durum yok, başlamış ve bitmiş bu kadar. Siz kendi içinizde kafanızda kurmuşsunuz birçok şeyi. Hayatınızı mahvediyorsunuz silkelenin kendinize gelin.

mustafan yılın haysiyetsiz adam dalında oscarını alır, size de saplantı dalında bir oscar veririz.. :KK51: o kadar vazgeçemiyorsun ki şuraya yazarken bile Mustafam diyorsun, psikolojik yardım al yoksa kimseyle mutlu olamazsın..

mustafan yılın haysiyetsiz adam dalında oscarını alır, size de saplantı dalında bir oscar veririz.. :KK51: O kadar vazgeçemiyorsun ki şuraya yazarken bile mustafam diyorsun, psikolojik yardım al yoksa kimseyle mutlu olamazsın..

biliyor musun çok haklısın

Allah'ım benim ilk aşk acımın birkaç kat üst versiyonu yazdıklarınız
sanırım ilk defa gerçekten aşık oldunuz
bundan sonra da olunmuyor zaten sanırım sadece sevgi oluyor ya da ben henüz aşık olmadım
neyse velhasıl kendinizi oyalayın çünkü nasılsa geçecek bu hisler nasıl ki yaprak kurur dökülür aynen öyle duygularınız kuruyup dökülecek
ve sonrasında nasıl da sevmişim onun gibi birisini hayret bile diyebilirsiniz gözünün açılır muhtemelen
Bence kendinize uğraşılar bulun ve bunun geçici bir süreç olduğunu bilerek üzerine düşmemeye çalışın daha fazla çocuğun
Siz ona böyle davrandıkça kendisini bişey zannedecek
Kendisini bişey zannettikçe sizi küçümseyecek
Sizi küçümsedikçe siz üzüleceksiniz sonra daha çok üstüne düşeceksiniz vs vs vs kısır döngü yani
Yaşadım biliyorum kendinize gelin bir an evvel olur mu

Allah'ım benim ilk aşk acımın birkaç kat üst versiyonu yazdıklarınız
sanırım ilk defa gerçekten aşık oldunuz
bundan sonra da olunmuyor zaten sanırım sadece sevgi oluyor ya da ben henüz aşık olmadım
neyse velhasıl kendinizi oyalayın çünkü nasılsa geçecek bu hisler nasıl ki yaprak kurur dökülür aynen öyle duygularınız kuruyup dökülecek
ve sonrasında nasıl da sevmişim onun gibi birisini hayret bile diyebilirsiniz gözünün açılır muhtemelen
Bence kendinize uğraşılar bulun ve bunun geçici bir süreç olduğunu bilerek üzerine düşmemeye çalışın daha fazla çocuğun
Siz ona böyle davrandıkça kendisini bişey zannedecek
Kendisini bişey zannettikçe sizi küçümseyecek
Sizi küçümsedikçe siz üzüleceksiniz sonra daha çok üstüne düşeceksiniz vs vs vs kısır döngü yani
Yaşadım biliyorum kendinize gelin bir an evvel olur mu

Canım bana diyorki benim için çok değerlisin görüştüğüm hayatıma giren insanların içinde bir tek sen evlenilmeye değersin, dürüstsün ben bir tek sana güvendim diyor... ama sonuç olarak olmadı işte... evet gerçek bi aşk yaşadım o ne yaşadı bilmiyorum ama ben sevginin aşkın hakkını verdiğimi düşünüyorum en azından vicdanım rahat......

Canım bana diyorki benim için çok değerlisin görüştüğüm hayatıma giren insanların içinde bir tek sen evlenilmeye değersin, dürüstsün ben bir tek sana güvendim diyor... ama sonuç olarak olmadı işte... evet gerçek bi aşk yaşadım o ne yaşadı bilmiyorum ama ben sevginin aşkın hakkını verdiğimi düşünüyorum en azından vicdanım rahat......

Evet bunu söyler ama davranışları nasıl aksi?
Sen hangisine inanırsın söyle lütfen gerçek olan nedir
davranışlar mı sözler mi?
Kafan karışmış bir yanın diyor ki ama böyle dedi bana bir yanın böyle davranıyor ama öyle mi?
Bilmiyorum bence her şeyi izah eden hareketlerdir çünkü insan sözlerini karşıdakine göre ayarlayabilir...

evet bunu söyler ama davranışları nasıl aksi?
Sen hangisine inanırsın söyle lütfen gerçek olan nedir
davranışlar mı sözler mi?
Kafan karışmış bir yanın diyor ki ama böyle dedi bana bir yanın böyle davranıyor ama öyle mi?
Bilmiyorum bence her şeyi izah eden hareketlerdir çünkü insan sözlerini karşıdakine göre ayarlayabilir...

bana söylediği beni bırakıp gitmeni hazmedemiyorum diyor beni bıraktın gittin nişanlandın diyor.....

Neden evlenmiyor o zaman,madem ağzı laf yapıyor size güvendiğini,evlenmeye değer olduğunuzu söylüyor..

bana söylediği beni bırakıp gitmeni hazmedemiyorum diyor beni bıraktın gittin nişanlandın diyor.....

Tamam ayrıldın nişanlandın oldu bir hata diyelim
ama deli gibi seven bir adam geri döner her ne olursa olsun seni kaybetmek istemiyorum der
kaybetmek istemeyen bir şekilde kaybetmez gerekirse gururunu atar
aşkta gurur olmaz diye demiyorlar mı
ama o gururu ön plana koyuyor sen o kadar ilgilisin ona karşı işte diyorsun şu saatte çevrimiçiydin farkında değil mi farkında
isteseydi barışalım derdi sen demişsin barışalım diye hadi o zaman kabul etmedi ama sonrasında da her ne zaman dese kabul edeceğini biliyor
yani isteseydi çoktan gelir söylerdi
Kendinde hata arama boşuna
Eğer ki siz birbiriniz için yaratılmış olsaydınız bir şekilde birbirinizin dilinden anlar bir şekilde uyumu yakalar yine bir arada olurdunuz evlenirdiniz vs..

Onu kendinizle bu kadar özdeşleştirmeyin..

X