Mustafam ve bitmeyen sevgim....

evet canım bana öyle insanlar değer verdilerki ama hiç önemseyemedimmm.... toparlanacağım inşallah..... dua ile.....

cok guzel kapandi artik konu demissin tebrik ederim..
kesin bir dille bunu soyledigin gibi hayatina da uygularsin insallah..
Ceyiz esyalariyla ilgili olan konularini gordum..
ceyiz senin degil mi bacim.. kullanirsin yine dogru insanla evlendiginde :)
Sakin aldklarini sinirle atiim fln deme

çok haklısın canım değerli cümlelerini benimle paylatığın için tşk ederim ama son 10 gündür iyiyim elhamdülillah unutuyorum üzülmüyorum yıpranmıyorum....

Uzulme zaten. Hayatini yasa. Git seni mutlu edecek seylerle ugras. Iyi ol, mutlu yasa. .

sende haklısın canım ama herkesin sevme tarzı unutmaya çalışma şekli doğru olamayabiliyor..... çok mutlu ol inşallah Rabbim sevdiğinden ayırmasın seni....

bütün çeyizimi ikimizi hayal ederek almıştım ama Rabbimiz bizi görüyor bunları yaşadığımızdan haberdar o isterse ol derse olur demekki istemedi..... ondan gelen başım üstüne.... evet ya çeyiz benim değil miii istediğimle kullanırım.... durmak yok yola devam...

aynennn

Bir Mustafa gider diğeri gelir arkadaşım.
Ne kadar takıntı yapmışsın..
Tüm hayatını ona bağlamışsın. Kimse için değmez haberin olsun..

ben de ayrıldıktan sonra 2 sene bekledim, meğer "seni sevmiyorum, hayatımda biri var" diyeceği günü görmek için beklemişim..ne diyeyim ki, kendi aptallığım.. sen de aç artık gözünü. sevilmiyorsun ve değer görmüyorsun. bu kadar net.

bana söylediği beni bırakıp gitmeni hazmedemiyorum diyor beni bıraktın gittin nişanlandın diyor.....

Bu laflara kanma. Bahane bu. Suçu sana atmaya çalışıyor kendince. Diyemiyor ya hani seni sevmiyorum falan, o da bunu öne sürüyor.
Aşk gözleri kör edince böyle iyimser olunuyor ne yazık ki ama iyimser bakacağın, hata arayacağın bir durum yok.
Sen onunla görüşmeye devam ettiğin müddetçe böyle sürünmeye, dramatik düşünmeye, gözün kapalı yaşamaya devam edeceksin.
Ve eminim ki kesinlikle de buluşursun, görüşürsün bundan sonrasında da.
Herkes hayatındaki aşığına açık kapı bırakır egosunu tatmin etmek için onun duygularını kullanmak adına...
O da seni böyle sömürmeye devam edecektir yani.
Yeniden konuşmanız kaçınılmaz. Maalesef. :/

iPhone 'den Tapatalk aracılığı ile gönderildi

konu sahibinin nişanlanmasını onaylamıyorum...mutlaka ayrıldığın ve ciddi ilişki yaşadığın kişiye zaman tanıyacaksın....1 yıl 2 yıl herneyse...ve nişanlanmak için nişanlanmak bana da çok saçma geldi...ne bu acele.??? mutaka mustafa olmasa bir başkası olacak bir süre sonra ister istemezz başka birinden etkileneceksin,şans vermek isteyeceksın....ama bunlar planlı programlı olacak şeyler değil diye düşünüyorum...

sizin önderdiğiniz durumda yanlış bence..hiç aramayan sormayan adamı bekle diyorsunuz...bu yorumuda kendi durumunuzdan yola çıkarak yapıyorsunuz..ben eski sevgilimden ayrıldım sonra tekrar barıştık nişanlandık v.s
herkes sizin gibi eski sevgili konusunda şanslı olmamayabiliyor..herkesin gideni gelmiyor...adam gitmiş 2 yıl dönmememiş hala onu mu bekleyelim olur ya birgün döner....bence herşey akısına bırakılmalı...ne bir inat ugruna bi beraberlk birliktelik olmalı...ne de giden bir ömür beklenmeli..

canım ben zaten 1 yıl bekledim 2 yıl 3 yıl da beklerdim ama biriyle ilişkisi olduğunu duyunca burdan gtmek istedim bunuda önüme gelenle yapmadım iyi olabilir diye evet dedim...

konuşmayacağım canım inşallah

canım ben zaten 1 yıl bekledim 2 yıl 3 yıl da beklerdim ama biriyle ilişkisi olduğunu duyunca burdan gtmek istedim bunuda önüme gelenle yapmadım iyi olabilir diye evet dedim...

inan bende duygusal bi acı yaşıyorum şuan...ama ne onu bekliyorum bana dönsün diye ne de etkilenmediğim biriyle bişeyler yaşıyorum...
bana da 1,5 yıl oldu...sadece dua ediyorum Rabbim bana öyle bir sevmek sevilmek nasip et ki...bugünleri,geçmişimi sadece gülerek hatırlayım diyorum....
sakın etkilenmediğin birine şans verme..bu sadece mustafa'ya olan sevgini büyütür....
ve bu adamı gerçekten sil at hayatından....içinde yaşa....arama sorma...ve Rabbimden ümidini kesme

bu gece kadir gecesi dua edelim sadece

Dikkatli okursaniz ben bekleyin felan demedim tam aksine ben konu sahibinin mustafasini sevmedigini dile getirdim sevseydi baskasiyla olmazdi dedim ...

Ayrica ben sevgilimi bekledim demedim... ben aklimda bir baskasi varken kimseye umut vermedim dedim ben konu sahibinin nisanlanmasini dogru bulmadigimi dile getirdim baskasi yakamazdm dedim.....Kendimden bagdastirmadim konu sahibinin yasamayan bilemez nereden bilebilirsin dedi bende yasadiklarimi anlattim... Ben tekrar diyorum aklimda kalbimde biri varken o kisiyi tamamen icimde bitirmeden baskasinida umutlandirmam dedim... Ben kimseyi de beklemedim iliskiyi bitiren engeller koyan da bendim...

Dikkatli okursaniz ben bekleyin felan demedim tam aksine ben konu sahibinin mustafasini sevmedigini dile getirdim sevseydi baskasiyla olmazdi dedim ...

Canımcım fark ediyorsan ben eleştiriye açık bi insanım ve saygıya çok önem veririm... Lütfen sende benim sevgime saygı duy.. Ne yaşadığımı nasıl yaşadığımı bilemezsin... Dilerim ayrılık yaşamazsın büyük konuşmamak lazım

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

anladım canım...mutluluklar diliyorum sana...

Ben size zaten saygi duyuyorum...Size ne hakaret felanda etmedim... Ben yazdiklariniz sonucu dusuncelerimi söyledim... Ben kendi iliskim hakkimdada büyuk konusmadim ayrilik her iliskide olabilir kader kismet..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…