Gercegi mustafa bey bi baskasiyla evlenmeye karar verdiginde anlayacaksin. Senin nisanlanman hikaye yani o sen nisan yapmasanda seni suclayacak bisey bulurdu. Bi doktordan yardim al lutfen sorun mustafa degil inan sen sadece cok yara almissin tedavi edememissin ilac o olacak saniyosun. Adam istese evlenirdi seninle evet istese birakmazdi. Hayatini yoluna koyardi. Sma anladigim kadariyla kendinden sorunlu bi tip. Sorumluluk almayan cisten. Ve evet seni yedekte tutuyor. Aklini basina al toparlan mustafa degerli sen degil misin sen sevilmeyi hak etmiyo musun
çok haklısın canım değerli cümlelerini benimle paylatığın için tşk ederim ama son 10 gündür iyiyim elhamdülillah unutuyorum üzülmüyorum yıpranmıyorum....
Ben o zaman üniversite son sınıfdaydım o dönem hiç görmedim... Hattımı degiştirdim ...telefonla konuşmadım... Yanlış anlama ben kimseyi bekledim demedim ben kalbimde biri varken geri dönmemeyi düşünürken bile bir başkasıyla yüzük takamazdım takmadım da içimde sevdim yaşadım, kızdım, agladım, unutcam dedim, geri hayatta dönmem dedim... Ama kimseyle olmadım bırak görücü gelenleri çıkma teklifi edenleri dahi geri cevirdim...Bir başkasıylada çıksaydı ki o süre zarfında görüşmedik olabilecegini de düşündüm ama ben kalbimde biri varken kalbim ona aitken gidip başkasıyla olamazdım başkalarının umudunu kıramazdım... Evlilik gibi ciddi bir olayı düşünmedim... Ben hep ne zaman aklımdan silinir o zaman olur dedim... Unutmak için kurslara gittim, yanlız kalmamaya çalışdım hep.... Ben o yüzden sizi anlayamadım kusura bakmayın... Ben kendim bitirmişdim ilişkiyi bunuda söyledim kendim bitirdiğim hiç düşünmedim ne ona dönmek nede başkasına yönelmek gibi...
cok guzel kapandi artik konu demissin tebrik ederim..
kesin bir dille bunu soyledigin gibi hayatina da uygularsin insallah..
Ceyiz esyalariyla ilgili olan konularini gordum..
ceyiz senin degil mi bacim.. kullanirsin yine dogru insanla evlendiginde :)
Sakin aldklarini sinirle atiim fln deme
bütün çeyizimi ikimizi hayal ederek almıştım ama Rabbimiz bizi görüyor bunları yaşadığımızdan haberdar o isterse ol derse olur demekki istemedi..... ondan gelen başım üstüne.... evet ya çeyiz benim değil miii istediğimle kullanırım.... durmak yok yola devam...
bana söylediği beni bırakıp gitmeni hazmedemiyorum diyor beni bıraktın gittin nişanlandın diyor.....
Ben o zaman üniversite son sınıfdaydım o dönem hiç görmedim... Hattımı degiştirdim ...telefonla konuşmadım... Yanlış anlama ben kimseyi bekledim demedim ben kalbimde biri varken geri dönmemeyi düşünürken bile bir başkasıyla yüzük takamazdım takmadım da içimde sevdim yaşadım, kızdım, agladım, unutcam dedim, geri hayatta dönmem dedim... Ama kimseyle olmadım bırak görücü gelenleri çıkma teklifi edenleri dahi geri cevirdim...Bir başkasıylada çıksaydı ki o süre zarfında görüşmedik olabilecegini de düşündüm ama ben kalbimde biri varken kalbim ona aitken gidip başkasıyla olamazdım başkalarının umudunu kıramazdım... Evlilik gibi ciddi bir olayı düşünmedim... Ben hep ne zaman aklımdan silinir o zaman olur dedim... Unutmak için kurslara gittim, yanlız kalmamaya çalışdım hep.... Ben o yüzden sizi anlayamadım kusura bakmayın... Ben kendim bitirmişdim ilişkiyi bunuda söyledim kendim bitirdiğim hiç düşünmedim ne ona dönmek nede başkasına yönelmek gibi...
konu sahibinin nişanlanmasını onaylamıyorum...mutlaka ayrıldığın ve ciddi ilişki yaşadığın kişiye zaman tanıyacaksın....1 yıl 2 yıl herneyse...ve nişanlanmak için nişanlanmak bana da çok saçma geldi...ne bu acele.??? mutaka mustafa olmasa bir başkası olacak bir süre sonra ister istemezz başka birinden etkileneceksin,şans vermek isteyeceksın....ama bunlar planlı programlı olacak şeyler değil diye düşünüyorum...
sizin önderdiğiniz durumda yanlış bence..hiç aramayan sormayan adamı bekle diyorsunuz...bu yorumuda kendi durumunuzdan yola çıkarak yapıyorsunuz..ben eski sevgilimden ayrıldım sonra tekrar barıştık nişanlandık v.s
herkes sizin gibi eski sevgili konusunda şanslı olmamayabiliyor..herkesin gideni gelmiyor...adam gitmiş 2 yıl dönmememiş hala onu mu bekleyelim olur ya birgün döner....bence herşey akısına bırakılmalı...ne bir inat ugruna bi beraberlk birliktelik olmalı...ne de giden bir ömür beklenmeli..
Bu laflara kanma. Bahane bu. Suçu sana atmaya çalışıyor kendince. Diyemiyor ya hani seni sevmiyorum falan, o da bunu öne sürüyor.
Aşk gözleri kör edince böyle iyimser olunuyor ne yazık ki ama iyimser bakacağın, hata arayacağın bir durum yok.
Sen onunla görüşmeye devam ettiğin müddetçe böyle sürünmeye, dramatik düşünmeye, gözün kapalı yaşamaya devam edeceksin.
Ve eminim ki kesinlikle de buluşursun, görüşürsün bundan sonrasında da.
Herkes hayatındaki aşığına açık kapı bırakır egosunu tatmin etmek için onun duygularını kullanmak adına...
O da seni böyle sömürmeye devam edecektir yani.
Yeniden konuşmanız kaçınılmaz. Maalesef. :/
iPhone 'den Tapatalk aracılığı ile gönderildi
canım ben zaten 1 yıl bekledim 2 yıl 3 yıl da beklerdim ama biriyle ilişkisi olduğunu duyunca burdan gtmek istedim bunuda önüme gelenle yapmadım iyi olabilir diye evet dedim...
konu sahibinin nişanlanmasını onaylamıyorum...mutlaka ayrıldığın ve ciddi ilişki yaşadığın kişiye zaman tanıyacaksın....1 yıl 2 yıl herneyse...ve nişanlanmak için nişanlanmak bana da çok saçma geldi...ne bu acele.??? mutaka mustafa olmasa bir başkası olacak bir süre sonra ister istemezz başka birinden etkileneceksin,şans vermek isteyeceksın....ama bunlar planlı programlı olacak şeyler değil diye düşünüyorum...
sizin önderdiğiniz durumda yanlış bence..hiç aramayan sormayan adamı bekle diyorsunuz...bu yorumuda kendi durumunuzdan yola çıkarak yapıyorsunuz..ben eski sevgilimden ayrıldım sonra tekrar barıştık nişanlandık v.s
herkes sizin gibi eski sevgili konusunda şanslı olmamayabiliyor..herkesin gideni gelmiyor...adam gitmiş 2 yıl dönmememiş hala onu mu bekleyelim olur ya birgün döner....bence herşey akısına bırakılmalı...ne bir inat ugruna bi beraberlk birliktelik olmalı...ne de giden bir ömür beklenmeli..
Dikkatli okursaniz ben bekleyin felan demedim tam aksine ben konu sahibinin mustafasini sevmedigini dile getirdim sevseydi baskasiyla olmazdi dedim ...
Dikkatli okursaniz ben bekleyin felan demedim tam aksine ben konu sahibinin mustafasini sevmedigini dile getirdim sevseydi baskasiyla olmazdi dedim ...
Ayrica ben sevgilimi bekledim demedim... ben aklimda bir baskasi varken kimseye umut vermedim dedim ben konu sahibinin nisanlanmasini dogru bulmadigimi dile getirdim baskasi yakamazdm dedim.....Kendimden bagdastirmadim konu sahibinin yasamayan bilemez nereden bilebilirsin dedi bende yasadiklarimi anlattim... Ben tekrar diyorum aklimda kalbimde biri varken o kisiyi tamamen icimde bitirmeden baskasinida umutlandirmam dedim... Ben kimseyi de beklemedim iliskiyi bitiren engeller koyan da bendim...
Canımcım fark ediyorsan ben eleştiriye açık bi insanım ve saygıya çok önem veririm... Lütfen sende benim sevgime saygı duy.. Ne yaşadığımı nasıl yaşadığımı bilemezsin... Dilerim ayrılık yaşamazsın büyük konuşmamak lazım
iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi
Off bu mustafalar ya hepsi ayrı bir dert
Başlamazsan bitmez!!!