- 9 Ekim 2008
- 8.222
- 9
- 48
-
- Konu Sahibi fatosfirat
- #2.641
Kesinlikle evde olmak zorevde helede cocugun varsa. Cok nankor ev isleri. Aksama sil supur pisir.sabah ev yine talanen azindan bizim ev icin boyle.hep evde olmayi isterdim cocuk olali evdeyim. Cidden ozledim calismayi.
teşekkürler meyyal, inşallah ... bana normal değilse korkma iç diyolaryengem ve bi arkadaşım nıormal yapmak istedi ama yapamadılar, baygınlık gçirdiler, sezeryana alındılar o yüzden hiç normalle uğraşma diyolar, korkmuşlar seninki kolay olmuş ne güzel... sezeryandan da çok korkum yok benim, iğneyi yapıyolar hiç bişey hissetmiycem, uyuşuk uyuşuk olucam zaten, sonraki acısını düşünmek istemiyorum nasıl bişeydir :18: bebeğime bişey olmasın da...korkum o, inşallah o şeker hastası olarak doğmaz, inşallah karnımdayken bi sorun oluşmaz...riskli olanlar bunlar şimdilik...
Cok stres yapmissin. Daha oncede dedimya bazi seyler hakikaten ne yaparsak yapalim bizim disimizda gelisiyir. Biraz teslim olmak lazim. Rahat olmak lazim. Dusundukce, yazdikca strese giriyor insan. Hemde geeksiz yere.ben etrafimdakilere soyledim bana dogumdu, dogurandi, cocuktu, filanin dogumuydu hic anlatmayin. Eger guzel bir sey soyliycekseniz buyrun, yok olumsuzsa his soylemeyin. Artik herkeste alismisti son ay doguracagimi bile aklimdan cikarmistim diyebilirim. Bu arada dogumumu sen dogurduktan sonra ozet geceyim
tatlı heyecanlar bunlar, ben ikisinide sezeryanla doğurdum ama normal olmasını isterdim. nasip işte. 24 eylüldü değil mi doğumun, eşime de bahsettim belki bir süpriz yapabilirim sana :) derin kızın için çok sevindim ne heyecanlıdır şimdi. başarılı bir eğitim öğretim hayatı diliyorum ona. biz yine diş derdine düştük, bu sefer oldukça yüksek ve inatçı ateş oldu. sabaha kadar ateşini düşürmeye çalıştık bebeğimizin. ertesi günde 24 saat nöbetçiydim, pazartesi kalabalık bir şekilde işyerinden misafirlerim olacak .malum h.sonu hazırlık yapmam gerekecek. çok yorgunum çooook ...
Taşındık ,geldik,yerleştik.
Artık Dalaman'lıyız.
Eee ne zaman buluşuyoruz
hoşgeldiniz muğlayaTaşındık ,geldik,yerleştik.
Artık Dalaman'lıyız.
Eee ne zaman buluşuyoruz
hoşgeldiniiizz:)))
dalamanda nerdesiniz canım?
görüşürüz inşallah.
nasıl buldun burayı?
ayşegül doğuma çok az kalmış yaa çiğdem gidersen süper olur doğum sonrası.
benim kız okula başladı oğlan da çok huysuz memeden kestiğimden beri kök söktürüyor.
bana dua ediin çok yoruldum valla...
merhaba arkadaşlar...
bende dalamanyım.karaçalı bana uzak kalıyor biraz.
ben yüksekokulun ordayım.
kızım 2006 mayıs doğumlu.
burda atatürk ilköğrtim vardı hürriyet oldu oraya verdim.
özel okul gibi sınıflarda 18 kişi var.
dalaman anaokuluna gönderdim geçen yıl tam gün.
sen ev hanımıysan çok fazla tavsiye etmiyorum.
özel okulları da tavsiye etmiyorum.
evet burda belediye berbat yine de seviyorum ben buraları.
belki de alıştım.
sanırım diyarbakırdan gelmişsiniz.bizde eşimle beraber askerlik yaptık orda:))
ayşegül hayırlısıyla sağlıkla bebeğini kucağına al canım inşallah bebişi görebiliriz.
buraya fotosunu eklersin...
merhabah kızlar...
kızın okula başlaması benim için çok yorucu oldu.
sabah öğle akşam hiç durmuyorum:))
birde oğlan olunca daha da zor oldu sanırım.
ayşegül sezeryan yaparsan spora başlamak için birkaç ay beklemen gerek.
üstelik bir hoca eşliğinde yapman lazım çok ağır olmamalı...
merak etme doğum sonrası verirsin.
üzülme o kadar.
yürüyüşle başlaman en iyisi zaten.
oğlanı uyutmam lazım sonra da akşam yemeği için hazırlık yapmam lazımmmmm!!!
yoruldum bi oturaydım hayırlısıylaaa.
bak benim hiç kilo problemim olmuyo koşturmaktan
ben kızımda kilo almamıştım ama oğlanda şiştim 72 olmuştum sanırım.
şimdi 53 kiloyum.
spor yapmadan 53e düştüm onu da söyleyeyim.
sporu sağlıklı yaşam için seviyorum.