Mula///48

Kesinlikle evde olmak zorevde helede cocugun varsa. Cok nankor ev isleri. Aksama sil supur pisir.sabah ev yine talan en azindan bizim ev icin boyle.hep evde olmayi isterdim cocuk olali evdeyim. Cidden ozledim calismayi.

meyyal sen nerde çalışıyordun canım daha önce?
ben biraz da titizim hiç işim bitmiyor!
kızım da çok yaramaz tusunami diyoruz kısaca.
eşim öğlen eve gelir akşam sabah öğlen mutfak işim hiç bitmez zaten.
şimdi yığınla ütümüz var hergün çamaşır olmadan olmaz!
kısacası oturup nefes aldığım zaman kısıtlı....

Cok stres yapmissin. Daha oncede dedimya bazi seyler hakikaten ne yaparsak yapalim bizim disimizda gelisiyir. Biraz teslim olmak lazim. Rahat olmak lazim. Dusundukce, yazdikca strese giriyor insan. Hemde geeksiz yere.ben etrafimdakilere soyledim bana dogumdu, dogurandi, cocuktu, filanin dogumuydu hic anlatmayin. Eger guzel bir sey soyliycekseniz buyrun, yok olumsuzsa his soylemeyin. Artik herkeste alismisti son ay doguracagimi bile aklimdan cikarmistim diyebilirim. Bu arada dogumumu sen dogurduktan sonra ozet geceyim

gene de çok stresli değilim ya, normaldir herhalde bu kadarı da. hiç heyecansız stressiz de tadı olmaz ki tamam anlat sen sonra bekliyorum

tatlı heyecanlar bunlar, ben ikisinide sezeryanla doğurdum ama normal olmasını isterdim. nasip işte. 24 eylüldü değil mi doğumun, eşime de bahsettim belki bir süpriz yapabilirim sana :) derin kızın için çok sevindim ne heyecanlıdır şimdi. başarılı bir eğitim öğretim hayatı diliyorum ona. biz yine diş derdine düştük, bu sefer oldukça yüksek ve inatçı ateş oldu. sabaha kadar ateşini düşürmeye çalıştık bebeğimizin. ertesi günde 24 saat nöbetçiydim, pazartesi kalabalık bir şekilde işyerinden misafirlerim olacak .malum h.sonu hazırlık yapmam gerekecek. çok yorgunum çooook ...

ayy çok sevinirim canım, ne güzel olur, telefonumu özelden yazayım sana bi ara da, belki haberleşiriz :) 24 eylül gibi diyordu dr ama kesin bişey söylemiyor, bugün kontrolüm vardı, haftaya perşembe gene çağırdı, bakalım ne der en son, dr da normal doğum olursa yaptırırz diyor da ben istemiyorum, yapamam herhalde, hem bütün gün şekerim alt üst olur bebeğin hayatı tehlikeye girer bence, diyabetlilerde zorlamamak gerekiyor...klay gelsin canım misafirler için...

Taşındık ,geldik,yerleştik.

Artık Dalaman'lıyız.

Eee ne zaman buluşuyoruz

Son düzenleme:

Artık Dalaman'lıyız.

Eee ne zaman buluşuyoruz

hoşgeldiniiizz:)))
dalamanda nerdesiniz canım?
görüşürüz inşallah.
nasıl buldun burayı?
ayşegül doğuma çok az kalmış yaa çiğdem gidersen süper olur doğum sonrası.
benim kız okula başladı oğlan da çok huysuz memeden kestiğimden beri kök söktürüyor.
bana dua ediin çok yoruldum valla...

Selam canım. Karaçalı'dayım Opet'in arkasında müstakil bir ev bulduk. Çok isteyerek geldik Dalaman'a zaten.

Havası süper,doğası süper,evler ucuz ,yaşam ucuz. Ama ilçe çok geri kalmış,belediye hiç çalışmıyor, insanlar çevrelerine hiç bakmıyor çok üzüldüm o yüzden.

Sen nerdesin? Dalaman'damı?

2007limi kızın hangi okula verdin.? Benimki 2008li daha bu sene gitmeyecek . Bakalım iyi bir kreş bulursam belki yollarım diyorum sıkılmasın evde diye.

Artık Dalaman'lıyız.

Eee ne zaman buluşuyoruz
hoşgeldiniz muğlaya inşallah memnun kalırsınız... derin55 dalamanda, buluşursunuz gariii

eveet az kaldı, haftaya doğurmuş olurum inşallah sağ salim...haber veririm inşallah burdan

merhaba arkadaşlar...
bende dalamanyım.karaçalı bana uzak kalıyor biraz.
ben yüksekokulun ordayım.
kızım 2006 mayıs doğumlu.
burda atatürk ilköğrtim vardı hürriyet oldu oraya verdim.
özel okul gibi sınıflarda 18 kişi var.
dalaman anaokuluna gönderdim geçen yıl tam gün.
sen ev hanımıysan çok fazla tavsiye etmiyorum.
özel okulları da tavsiye etmiyorum.
evet burda belediye berbat yine de seviyorum ben buraları.
belki de alıştım.
sanırım diyarbakırdan gelmişsiniz.bizde eşimle beraber askerlik yaptık orda:))
ayşegül hayırlısıyla sağlıkla bebeğini kucağına al canım inşallah bebişi görebiliriz.
buraya fotosunu eklersin...

sağol derincim, eklerim tabi fotosunu, sağ salim atlatayım da bişey istemiyorum şimdilik, ama şimdilik :)))

Evet ilçenin 2 ucundayız senle ben :) Dalaman'ın bu tarafını sevdim ben daha köy havası daha yerel. Evler hep müstakil. Sen neler yapıyorsun günler nasıl geçer Dalaman'da .İnşallah görüşmeyi isterim seninle.

iyi geceler arkadaşlar...
646 burası da köy gibi benim evde müstakil.
alıştım bu tarafa karaçalıda market ya da pazar olayı hiç yok.
evler güzel ama.
burası eşimin işinden ve okul olayından dolayı bizim için en iyi yer.
dalamana yerleştiğimizden bu yana bu mahalledeyiz biz.
annemlerde yerleştiler buraya onlar o tarafları ve de burayı istemediler.
merkezde oturuyorlar.
umarım görüşürüz.ben iki çocukla pek birşey yapamıyorum onlarla uğraşmak bütün zamanımı alıyor.
geçen sene spor yapıyordum inşallah tekrar başlarım!!
birkaç arkadaşım var görüştüğüm işte o kadar.
sen arkadaş edinebildin mi?
neler yapmaktan hoşlanıyorsun?
ayşegül bebişini sağlıklı bi şekilde alacaksın inşallah.
bekliyoruz canım hepberaber:))

inşallah derin :) spor demişken koşu bandı alıcaz yakın zamanda, bunalım hallerim başladı benim, nasıl vericem bu kiloları, üstelik son günlerde çoook fazla kilo aldım, yemek bile yemiorum kilo almıyim diye ama ne hikmetse hergün kilom arttı offf:18: acaba doğumdan ne kadar sonra yürüyüşe yani hafif spora başlayabilirim bilginiz var mı kızlar ???

merhabah kızlar...
kızın okula başlaması benim için çok yorucu oldu.
sabah öğle akşam hiç durmuyorum:))
birde oğlan olunca daha da zor oldu sanırım.
ayşegül sezeryan yaparsan spora başlamak için birkaç ay beklemen gerek.
üstelik bir hoca eşliğinde yapman lazım çok ağır olmamalı...

kolay gelsin derincim, zor olmaz mı, bütün hayat okul oluyor işte, o okula gidiyor evdekiler de gidiyor sanki :) kolay gelsin...
sezeryan olucak büyük ihtimal, zaten ağır spor yapmıcam canım, sadece yürüyüş, günde 45 dk-1 sa. ben de 1 ay sonra bşlarım diye düşünüyordum, dr a da sorarım artık doğumdan sonra, spora başlamadan da kiloların bi kısmı gider diyor çevredekiler, inşallah öyle olur yaaa

merak etme doğum sonrası verirsin.
üzülme o kadar.
yürüyüşle başlaman en iyisi zaten.
oğlanı uyutmam lazım sonra da akşam yemeği için hazırlık yapmam lazımmmmm!!!
yoruldum bi oturaydım hayırlısıylaaa.
bak benim hiç kilo problemim olmuyo koşturmaktan

kolay gelsin sana, koştur koştur kiloları veriyosun tabi de mii maşallah sana 51 kiloyla başladım ben, dün 70i görür gibi oldum valla , delirdim diyabetin de iri bebeğin de etkisi var, inş veririm dediğin gibi. sağolasın

ben kızımda kilo almamıştım ama oğlanda şiştim 72 olmuştum sanırım.
şimdi 53 kiloyum.
spor yapmadan 53e düştüm onu da söyleyeyim.
sporu sağlıklı yaşam için seviyorum.

ben kızımda kilo almamıştım ama oğlanda şiştim 72 olmuştum sanırım.
şimdi 53 kiloyum.
spor yapmadan 53e düştüm onu da söyleyeyim.
sporu sağlıklı yaşam için seviyorum.

maşallah vermişsin, 2 çocuk annesi olarak 53 harika bi kilo :) inşallah ben de veririm... benim sıkılaşmam lazım, bacaklarım sallım sallım oldu DD

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…