-
- Konu Sahibi fatosfirat
- #2.601
rica ederiz dentist00, inşallah gelirseniz tanışırız :) netten kiralık evlere bakınca haritadan da bakın yakınlığı uzaklığı orda daha net görürsünüz, ben tahmini söyledim yine :)
Bu arada sanada hayırlı doğumlar Allah anali babali büyütsün gecen yıl bende bu zamanlar hamileydim Allah kolaylık versin sana zor ama tatlı bir süreç
teşekkür ederim, hem de ne zor...diyabet hastasıyım ben, bebeğim irileşmiş,dün dr randevumuz vardı, canım çok sıkkın, 2500gr olmuşzaten korkuyorum,daha da korkmaya başladım,napıcamı bilmiyorum,şekerlerim kötü de gitmiyor,mükemmel değil ama mükemmele yakındı. 38. haftada alınır zaten , bari 3800 olsa en fazla...
teşekkür ederim, hem de ne zor...diyabet hastasıyım ben, bebeğim irileşmiş,dün dr randevumuz vardı, canım çok sıkkın, 2500gr olmuşzaten korkuyorum,daha da korkmaya başladım,napıcamı bilmiyorum,şekerlerim kötü de gitmiyor,mükemmel değil ama mükemmele yakındı. 38. haftada alınır zaten , bari 3800 olsa en fazla...
Selam, uzulme bu kadar rahat ol sen ne yaparsan ne kadar uzulursen olacagina variyor her sey. Bizim ailede de dahil kimsede diyabet yokken benim oglumda cikti ki hamileligimdede hic seker sorunum olmamisti. Tahmini 4 kilo olacak yazmissin zaten sezeryan korkma diycem ama diabetli annede iri bebegin saglik sorunu olma ihtimalimi var sanirimki bu kadar uzuldun.
canını sıkma benim hamıleliğimdede bebeğin eşi yaslanmıs bebek kılo almıyor erken alacagız dedıler ben bırkac doktor degıstırdım sonra 39 haftada alındı sezeryanla benım ılk cocukta sezeryandı 2800 dogdu zayıftı ben baya stres olmustum gebelıkte yedım okadar cocuga yarasın dıye bana yaramıstı hep ama dogunca kendını topladı hemen ılk bebegımden daha ıyıdı bosuna stres yapmısım dedım sende hıc stres yapma ıns guzel bır sekılde yavrunu kucagına alırsın.annelıkle alakalı ınsan cok kaygılı oluyo hep en kotusunu dusunuyoruz rahat olmak gerek sen rahat olursan sekerınde yukselmez seker stresten cok etkılenır
selam kızlar..
bizde adanaya gittik geldik..
çiğdem bende devlet hastanesine çok uğradım eşim ve oğlum ameliyat oldu geçen aylarda valla uğrardım yanına bilsem.
belki haftaya annemi de getirebiliriz oraya seni nasıl bulurum ki gelsem??
sizler nasılsınız ben çok yorgunum yine yol çok yodu rezaletti tam olarak uzun zamandır ilk kez arabayla uzun yola çıktk çocuklum olanlara hiç tavsiye etmiyorum.
eşime söz geçiremedim ama olan oldu...
mutlu pazarlar:))
ayşegül direk uçak da yok o yüzden arabayla gittik otobüsü zaten hiç düşünemiyorum!
çocukların bütün düzeni bozuldu!
teşekkür ederim hastaneye bu sene çok gittik Allah dermansız dert vermesin zor oluyor hele çocuğu ameliyat ettirmek çok zor(
günayydııınnn:)))
şişkinliğim geçmedi canım yanıyor yaa bitse şu meme işi..
annelik ne zor..
sizler nasılsınız?
bende şişlik filan olmadı ama. 10 gün kadar oluyor oğlum kendi kendine bıraktı memeyi. eskiye göre az emiyordu zaten. biberondan bişeyde almıyor ne mama ne süt. varsa yoksa çorbalar, yoğurt, püre. napıcamı bilemiyorum ya. hepsini denedim, şekerli süt, şekersiz süt, kaşıkla , sulukla ne var acaba atladığım. derin senin ufaklık kaç aylık şimdi ? 2 yaşına kadar emzirin eniyor ya, benimki 15 aylık.