Mula///48

5dk uzaklıkta deyince yüzümde tebessüm oluştu ne güzelmiş cok teşekkürler yorumlarınız icin beni aydınlatınız.gelirsek ins tanınırız artık.

rica ederiz dentist00, inşallah gelirseniz tanışırız :) netten kiralık evlere bakınca haritadan da bakın yakınlığı uzaklığı orda daha net görürsünüz, ben tahmini söyledim yine :)

rica ederiz dentist00, inşallah gelirseniz tanışırız :) netten kiralık evlere bakınca haritadan da bakın yakınlığı uzaklığı orda daha net görürsünüz, ben tahmini söyledim yine :)

Bu arada sanada hayırlı doğumlar Allah anali babali büyütsün gecen yıl bende bu zamanlar hamileydim Allah kolaylık versin sana zor ama tatlı bir süreç

Bu arada sanada hayırlı doğumlar Allah anali babali büyütsün gecen yıl bende bu zamanlar hamileydim Allah kolaylık versin sana zor ama tatlı bir süreç

teşekkür ederim, hem de ne zor...diyabet hastasıyım ben, bebeğim irileşmiş,dün dr randevumuz vardı, canım çok sıkkın, 2500gr olmuş zaten korkuyorum,daha da korkmaya başladım,napıcamı bilmiyorum,şekerlerim kötü de gitmiyor,mükemmel değil ama mükemmele yakındı. 38. haftada alınır zaten , bari 3800 olsa en fazla...

Selam, uzulme bu kadar rahat ol sen ne yaparsan ne kadar uzulursen olacagina variyor her sey. Bizim ailede de dahil kimsede diyabet yokken benim oglumda cikti ki hamileligimdede hic seker sorunum olmamisti. Tahmini 4 kilo olacak yazmissin zaten sezeryan korkma diycem ama diabetli annede iri bebegin saglik sorunu olma ihtimalimi var sanirimki bu kadar uzuldun.

canını sıkma benim hamıleliğimdede bebeğin eşi yaslanmıs bebek kılo almıyor erken alacagız dedıler ben bırkac doktor degıstırdım sonra 39 haftada alındı sezeryanla benım ılk cocukta sezeryandı 2800 dogdu zayıftı ben baya stres olmustum gebelıkte yedım okadar cocuga yarasın dıye bana yaramıstı hep ama dogunca kendını topladı hemen ılk bebegımden daha ıyıdı bosuna stres yapmısım dedım sende hıc stres yapma ıns guzel bır sekılde yavrunu kucagına alırsın.annelıkle alakalı ınsan cok kaygılı oluyo hep en kotusunu dusunuyoruz rahat olmak gerek sen rahat olursan sekerınde yukselmez seker stresten cok etkılenır

meyyal, oğlun diyabet mi yoksa ? çok zor çocukken olması, allah kolaylık versin, tabi bebeğin iri olması sağlık sorunlarına davetiye çıkartıyor, illa bişey olacak diye bi durum yok ama riske atmak istemem
dentist, haklısın stres boşuna oluyor ama şimdi bana ne denirse densin içim serinlemiyor işte, kendim görüp yaşadıkça sanırım rahatlıycam...

oh ohhhh ne güzel ne güzel beklenenler gelmiş muğlaya :))) çok mutlu oldum umarım herşey istediğiniz umduğunuz gibi olur burda. yeni tayin gelen arkadaşlaımızda var ne güzel. ayşegülcüm hastaneye gelmişken neden uğramadın yanıma, ben kan merkezinde çalışıyorum yüzyüze tanışalım artık bebek de gelmeden. :)) derincim sana da selamlar, ben pek giremedim yine. Oğlumun sünnetini yaptırdık tüm zamanımı ona harcadım nerdeyse. neyseki babası yaz boyunca evde de tüm yük bende değil. bu arada eşimin tayinide çıktı. o da yatağandan merkeze geldi. dentist bizde buraya ankaradan geldik. sağlık bakanlığı merkez teşkilatındaydık eşimle beraber. evimiz de eryamandaydı. ben ankaraya ilk gittiğimde alışamam sanmıştım ama çok sürmedi.çünkü o kadar çok alışveriş merkezi mevcut ki ve sosyal yönden de hiç zayıf sayılmazdı. herşey bana göre istediğim gibiydi tiyatrolar, aile yaşam merkezleri, piknik alanları vs. vs. ancak iş saatlerinin uzunluğu ve bir okadar yoruculuğu, trafik ve özellikle park yeri çilesi bizde saydığım aktiviteler için ne enerji ne zaman bırakıyordu. eşim muğlalı ve diş teknisyenliğinin yanında aynı zamanda matematik öğretmenide olduğundan meb e geçti ve burdayız artık. geldiğimde hamileydim bebeğim burda doğdu ilk yıl alışmak zor oldu ama şimdi daha ii hissediyorum kendimi. devlet hastanesinde çalışıyorum, laboratuvar teknisyeniyim.sizlerle inanıyorum daha da güzel olacak muğla çünkü tek eksiğim konuşup görüşeceğim birkaç arkadaştı. çok uzattım dimi :) seyrek girince anlatacaklarda birikiyor. yaz bitmeden ve bebişler gelmeden buluşmak lazım. sağlıcakla kalın.

meraba çiğdem, valla suç sende girmedin nete hiç : yoksa ben kaç kez kan verdim, ama sen iç taraftasın o zaman de mi? kime nereye sormam lazım ki seni eğer gelirsem? kayıt yerine mi?

selam kızlar..
bizde adanaya gittik geldik..
çiğdem bende devlet hastanesine çok uğradım eşim ve oğlum ameliyat oldu geçen aylarda valla uğrardım yanına bilsem.
belki haftaya annemi de getirebiliriz oraya seni nasıl bulurum ki gelsem??
sizler nasılsınız ben çok yorgunum yine yol çok yodu rezaletti tam olarak uzun zamandır ilk kez arabayla uzun yola çıktk çocuklum olanlara hiç tavsiye etmiyorum.
eşime söz geçiremedim ama olan oldu...

ayy derincim, kendi aracınızla daha kolay olmaz mı yolculuk çocuklarla ? otobüs eminim daha zor olurdu, uçak en iyisi ama pahalıya mal olur herhalde :) neyse ki gitmiş gelmişsiniz artık, olan olmuş dediğin gibi...
geçmiş olsun eşin çocuğun ve annen için canım. hastane illa ki herkesin uğrayacağı bi yer, görürüz çiğdemi inşallah bi gün, girerse nete ve bilgi verirse

mutlu pazarlar:))
ayşegül direk uçak da yok o yüzden arabayla gittik otobüsü zaten hiç düşünemiyorum!
çocukların bütün düzeni bozuldu!
teşekkür ederim hastaneye bu sene çok gittik Allah dermansız dert vermesin zor oluyor hele çocuğu ameliyat ettirmek çok zor(

bilmez miyim direkt uçak olayını, malum 5.5 sene maraşta yaşadım uçakla gelip gidemedim 2 kez kullandım uçağı, adana-izmir seferi oldu, bütün gündüzüm gidiyordu. maraştan sabahın 5inde çıkıp adanaya git, ordan taksi tut havaalanına, uçağa bin, izmirde in, taksi tut otogara git, muğla otobüsüne bin, 3 saat sonra muğla, e ilçenin köyündeyiz, ordan köye git... amaaaan kim uğraşacak otobüsle bari uyuyodum :) amin, dermanı olsun da dertlerimizin...

kızlar ben kanmerkezinde ( kan bankası) yim. bu şekilde hastanenin güvenlik görevlilerine ya da kayıtda görevli çalışanlara sorarsanız kolay bulursunuz. zaten tek Çiğdem ismiyle çalışan ben varım. İnşallah gelişleriniz yalnızca ziyaret ve kontrol için olur çünkü hasta olarak hastanede bulunmak çok fena. Derin çok geçmiş olsun size, durumları nasıl eşin ve oğlunun? Annen için geldiğinde uğramaya çaış, hala çok yeni sayılırım doğrusu hekimleri çok ii bilmiyorum ama yined e bir yardımım dokunur inşallah. Görüşürüzz...

selam herkese güzel bir hafta diliyorum.
oğlumu memeden kesmeye çalışıyorum bugün ikinci günümüz şiştim inşallah kolay atlatırız.
teyzem yanımda yardımcı oluyor çok şükür.
çiğdem eşimde oğlum da iyi eşimin doktoru tanıdıktı üniversiteye gelen prof.lar orda görev yapıyorlar ya o yüzden şanslıyız bu konuda biraz da olsa:))
bakalım kayıt haftası bu hafta eşim yoğun okullar açılıyor kızımda birinci sınıfa başlıyor inşallah annemi haftaya getirebiliriz.
gelirsem uğrayacağım:))

selamlar...
çiğdem gelirsem acelem olmazsa ben de uğrarım belki, kan merkezini sorayım abime yerini, bu hastane çok karışık geliyor da bana, ordan giriyn başka binaya geçebiliyon falan, bilenden öğrenmek daha kolay :)))geçen hafta cildiyeye gelmiştim erdalbeye, bugün de eşimi hastaneye bıraktım o da cildiyeye göründü ben eve geçtim uğramadım :)yakınlaşmışız gene.
derin, kızına başarılar dilerim okul hayatında, zorlu günler başlıyor hadi bakalım

günayydııınnn:)))
şişkinliğim geçmedi canım yanıyor yaa bitse şu meme işi..
annelik ne zor..
sizler nasılsınız?

bende şişlik filan olmadı ama. 10 gün kadar oluyor oğlum kendi kendine bıraktı memeyi. eskiye göre az emiyordu zaten. biberondan bişeyde almıyor ne mama ne süt. varsa yoksa çorbalar, yoğurt, püre. napıcamı bilemiyorum ya. hepsini denedim, şekerli süt, şekersiz süt, kaşıkla , sulukla ne var acaba atladığım. derin senin ufaklık kaç aylık şimdi ? 2 yaşına kadar emzirin eniyor ya, benimki 15 aylık.

Selam, bendede baya hatta birkac aya sislik oldu. Arada sagdim hatta.iki yasina kadar emdi benimkisi.benim oglum ne emzik ne biberon agzina surmedi hic.illa biberondan bisey vermek istiyorsan corbayi ver biberondan belki sevdigi tat olunca alir. Dedigim gibi biberondan almayinca biberon mamasini kasik tahil mamaya karistirip veriyordum ben. Biberon almamasinin bir avantajida disler cikmis oldugu icin biberon curugu olma ihtimalide azaliyor.sutu zannediyorum gece icin istiyorsun, benimkisi istahsiz oldugundan zaten yiyip icmiyordu gecede o yuzden bilemiyorum.kolay gelsin.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…