- 9 Ekim 2008
- 8.222
- 9
- 48
-
- Konu Sahibi fatosfirat
- #2.621
selaammm...
çiğdem oğlum ağustosta iki yaşına girdi.
benimki de çok iştahsız sadece mama yiyor süt içiyor yoğurt istiyor arada.
çorba yemek ağzına sürmek istemiyor valla bende ne yapacağımı şaşırdım.
biberon benimki de almadı emzik de.
kızımı memeden kestiğimde biberonla avutmuştum ama her çocuk farklı oluyor.
anladım ki anne olmak dünyanın en zor işi sürekli düşünüyorsun ne yese nasıl yese uyusa emse....
ayşegül korkma canım başa gelen çekiliyo
öyle, çekerim artık napiyim :) sağ salim sağlıklı bebeğim olsun da razıyım ben herşeye :) yaşayıp görücem artık çekilecek dertleri...
zor gerçekten çok da yorucu bu hafta uykusuz geçti yine.
oğlanın gecenin bi yarısı meme krizi tutuyor sabah karşıda uyanıyor.
dolanıp duruyoruz.
kızım da iyice kuduruyor sinir tepeme çıkıyor!
ikisine yetişemiyorum çok üzülüyorum(([/QUOTE
Evet aynen oyle herseye yetismek istiyorsun, dort onbeslik yapmaya calisiyorsun, herkesi memnun etmeye ugrasiyorsunkendini paraliyorsun, ruh ve beden sagligin surekli iniste, bu insan ustu cqbana ragmen cocuklarini hala mutlu etmeye yetemiyorsun, yine sucu kendinde ariyorsun ne bicm duygudur annelik. Sanki anneler cocuklar buyuyunce basa donup hayatlarini yasayacaklar.
doğum nerde olacak? devlat hst. mi buradaki özel hast. mi? ziyaretine gelirdim, ne de olsa senin geleceğin yok :)
teşekkürler derin, inşallah dediğin gibi olur, klayca atlatırım...gene de kmorkuyor işte insan, ilk olunca...
İnsallah rahatca alirsin kucagina sag salim. Korkma diycem ama sezeryan deneyimim yoknormal dogum yaptim ben. Normal olsa idi rahatlikla hiiic korkma diyebilirdim. Hamilelligim boyunca bunun nasil olacagina dair egitim aldim ama beden zaten yapmasi ger
ekeni yapiyor. Sana oluruna birakmak kaliyor