Mula///48

selaammm:))
ayşegül annelik okuluna hoşgeldin çookkk zahmetli ama bir o kadar da güzel...
benim oğlan da kız da sabahlara kadar emerdi:))
oğlan daha geçen ay bırakabildi.
şimdi de uykularını düzenlemeye çalışıyorum yani hiç bitmiyor bu uğraşmalar.

alın bende de o kadar. Bazen işe gidince dinleniyorum desem ... :))

Yine de çok seviliyor be bu sıpacıklar:) uykusunda bile özlüyorum .

annelik okuluna kaydımı yaptırdım, çok zormuş dersler :) ama bi yerden başlamak lazımdı napalım, herks geçiyor dersleri, ben de geçerim inşallah. sağlıklı olsun da herşeyine razıyım ben :)

selamlar..beni es geçin, hem çocuklu hem de eşiyle sorunluyum malum...inşallah herkes iyiydir...

bu gece nöbetçiyim ve şimdiden çok yoruldum. umarım bu saatten sonra pek bişey gelmez benim için dua edin lütfeeeen :) Ayrıca sizlerin de yeni yılı, eski yıllardan çok daha güzel olur. Pay Payyy

selaammmbende çocuklarla uğraşıyorum koşturup duruyorum zaman nasıl geçiyor anlayamıyorum bile!!!

arkadaşlar muğla nasıl bir yer yaşam şartları nelerdir. Bana Özetlerseniz sevinirim...

selaammm kızlar:))herkes çok yoğun sanırım uğrayan yok buralara...
ayran muğla düzgün bir şehir birçok ile göre.kiralar biraz fazlaydı ama şu an yeni yapılan toki ve de siteler var.
çevresi çok güzel gezilecek birçok yer var.

merabalar... derin var sadece gerçi :)
derincim ben her gün giriyorum, aktif yazdığım konular var, ama burası pasif, uğramıyor kimse...muğlalı mı az kk da bilemedim...

muğlalı az sanırım ya da herkes çok yoğun!ben çok bakamıyorum kız birinci sınıfa başladı derslerimiz oluyor.
oğlan da kuduruyor iş hiç bitmiyor...
senin bebiş nasıl?

muğlalı az sanırım ya da herkes çok yoğun!ben çok bakamıyorum kız birinci sınıfa başladı derslerimiz oluyor.
oğlan da kuduruyor iş hiç bitmiyor...
senin bebiş nasıl?
hmm e 2 çocuk haliyle zordur, kolay gelsin :)
bebiş iyi,6 aylık olduk artık,büyüdü artık :) ben de evdeyim,ücretsizizne ayrıldım. eylülde başlıyorum göreve,bakıcı derdi falan olucak off .(((

Muğla milas tan olan varmı arkadaşlar

sanırım yok, zaten uğrayan da yok gördüğün gibi ....

Ozaman esra erol'a çıksın.. Koca arama yeri değil burası

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…