- 11 Nisan 2010
- 3.342
- 40
- Konu Sahibi fatosfirat
- #2.721
selam muğladaki kardeşler
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
a neresindesin merkez mi? ben merkezdeyim :)selam bende muğaladayım tanışalım
yok ya malesef dalamandayım ben 1 saat aramız var sanırım
hadi yaa ((
dalamanda oturan derin nickli arkadaş var,belki tanışırsınız
neys ebari burda tanışalım, naparsın nerelisin çoluk çocuk falan
yaaa derin ??tanımıyorum sen tanıyosan msj atsın bana:)))çok sıkıldım zira burda ben.bir kızım varr 10 aylık hamile kaldıktan sonra evdeyim çalışmadım.hala evdeyim :)))kızımı kimselere bırakamam gibi geliyor.sen çalışıyormusun geliyormusun buralara
ok hiç gelmedim,havaalanına geldim eskiden,bi de fethiyeye geçerken işte :)
derin adlı üye bizim topikten canım,bi önceki sayfalarda yorumları var, sen mesaj at istersen veya topiğe girince görür zaten seni, çok sık giremiyor o, 2 çocuğu var peşlerinde koşuyor :))) bi kişi daha vardı dalamanda sanki, eski sayfalarda vardı, hatırlayamadım, zaten çok ilerlemiyo sayfalar bi bak bakalım vaktin varsa.
benim de 9,5 aylık kızım var ne güzel,yakın olsaydık tanıştırrıdık onları da :) ben de eylülden beri izinlyim çalışmıyorum,eylülde başlıycam ama,ücretsiz izindeydim...ben bakıcı arıyorum mecbur hiç içimden gelmese de... ulalıyım ama annem köyde oturuyor gelip bakamaz, o yüzden. allah bağışlasın yavrunu.
bakarım bi ara.benim kızım da iki çocuğa bedelkeşke yakın olsaydık çok yakınmış ayları birbirine arkadaş olurlardı.ulayı çok severim .senin işin çok zor ben kimseye emanet edemiyorum.paronayak oldum sanırım yaaaaa
benden baska fethiyede oturan kk li yok herhalde :)