Mula///48

selam kızlarçok güldüm az önce biri mesaj atmış ya sevgili arıyor allaamm yaaa ver isteyene yarabbim
sizler nasılsınız?biz ailecek hastalık atlatıyoruz sürekli.
kız okuldan getiriyor toptan hasta oluyoruz....

hıı komik oldu sorma :)))
biz iyiyiz şahsen, evde kızımla geçiyor vaktim, güneşli günler arttıkça kendimizi dışarı atıyoruz :)

geçmiş olsun bu okul,kreşin dezavantajı işte, yapacak bişey yok artık... benim de başıma gelicek ilerde, kaçış yok...

hayırlı cumalar herkeseeee....
evet yaa okula başladı başlayalı sürekli hastalık taşıyor kız.
muğla nasıl bu arada?
bugün burası yağmurlu...

hayırlı cumalar herkeseeee....
evet yaa okula başladı başlayalı sürekli hastalık taşıyor kız.
muğla nasıl bu arada?
bugün burası yağmurlu...

muğla da yağmurlu, biraz önce başladı çiselemeye.
hayırlı cumalar canım sana da...

kızlar, avm olan bi yer var mı muğlada, böyle 2-3 katlı içinde mağazalar olan. muğlada yok da marmaris,ortaca dalaman fethiyede falan var mı merak ettim. varsa gidilebilir de o yüzden. eşim gezelim dediğimde nesi var ki gezecek,nereye gidicez ki deyip duruyor haklı olarak. burda outlet ve muğla parka gitmekten bıktık, ufacık zaten :)

avm yok canım buralarda bence gezmek için avm.ye de gerek yok.
heryer doğa harikası buralarda avm.ye tıkılıp ne yapacaksınız canım ya???

avm yok canım buralarda bence gezmek için avm.ye de gerek yok.
heryer doğa harikası buralarda avm.ye tıkılıp ne yapacaksınız canım ya???

tabi ki doğa bambaşka da, şahsen ben de arıyorum avm yi, antepe gidiyorduk eskiden, gez gez bitmiyodu,ne ararsan içinde var biliyosun, marketi giyim mağazaları bebek ürünleri mutfak eşyaları kozmetik oyuncak takı buz pateni hava nasıl olusa olsun kışın sıcacık yazın serince geziyosun, napacaksınızı var mı ayol şimdi burda bi mağazaya gircek olsan araba parketmeye çalışıyosun, sonra taaa uzağa parkediyosun ordan dönüyosun, 2 mağazaya girip çıkıp bi daha arabanın yerini değiştiriyosun :) neyse yokmuş zaten, aydın izmir seçenklerini kullanıcaz artık :)

Son düzenleme:
selaammm..
bak kışın haklısın çocukla gezmek için iyi oluyor oyun salonları bir de sinema falan süper.
ben alışverişi netten yaptığım için artık pek mağaza falan aramıyorum.
sadece güzel restorant cafe falan çocuklarında eğleneceği yerler bakınıyorum sanırım ben çok alışmışım bu duruma artık

galiba alışmışsın, ben de alışkındım da işte doğuya gidip orda görünce oraya alışmışım bu sefer :) yazın da harika ya,sıcakta gezesi gelmiyo insanın,klimalı yere atası geliyo kendini... netten ben de alıyorum ama dokunup da almak bambaşka,kendime netten pabuç alamam hiç, illa ayağa giyilcek o pabuç :)))

ayy kimseler yok topiğimizde...

evet artık ikimizden başka kimsecikler yok burada
ben ayakkabıyı da netten alıyorum belli markaları bildiğim için uyup uymayacağını.
gerçekten alışmışım doğal hayata.
üstelik burası muğladan çok daha doğal köydeyim resmen

olsun,doğal olsun da boşver,en güzeli :))) hıı belli markaları biliyosan sorun yok,alınır dediğin gibi. netten alışveriş çok rahat valla,haklısın,ben de elbise bakınıyorum bugünlerde, bakayım nete bi :) netten en son çaycı almıştık arzumun, kırık geldi, geri yolladık bu sefer şirket almamış, kargo bizi aradı almıyolar size geri yolluyoruz diye, sinirim bozuldu, sanki ben kırdım onu... işte böyle şeyler de insanı soğutuyor netten,şimdi de açmıyolar telefonu,inşallah ulaşırız da kırık şeyi almak zorunda kalmayız

selaaammm....
bizim alışveriş ettiğimiz belli yerler var oralardan alıyoruz bende çayımı netten aldım iyi çıktı..
geçen gün terlik aldım iyi bir marka ama bi tanesinin rengi değişmişti geri yolladım sonuncuyu almışım değiştirmede olmadı ama iade ettik....

malesef çaycıyı geri almıyolar, elimizde patladı, teslim aldığım içinmiçş ama kargo şirketi önce teslim almamız gerektiğini söyledi, bizi onlar yönleendirmişti... neyse hayırlısı...

selaammm...şimdilik bir yere gitme düşüncemiz yok çocuklarla yerdeğişikliği zor oluyor..
bıdık hoşgeldin canım...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…