Mula///48

platesle çok güzel sıkılaşıyorsun.
bende birkaç ay yaptıktan sonra bırakınca kötü oldum.
çocuklar olunca zor oluyor devam etmek:KK43:((

platesle çok güzel sıkılaşıyorsun.
bende birkaç ay yaptıktan sonra bırakınca kötü oldum.
çocuklar olunca zor oluyor devam etmek:KK43:((

evet sıkılaşmak için plates birebirmiş, hiç yapmdım ben. ama önce kilo vermeliyim, 52ye düşmeliyim, plates sonraki iş, bu kilolarla sıkılaşırsam vay halime :))) koşu bandı siparişi verdik zaten, gelir bugünlerde, bi kaç ay sonra vücudum eski düzenime girer, fazlalıklar gide, kalanları da yürüyüş yaparak vermeyi düşünüyorum, neyse ki boğazıma düşkün değilim ama iştahım açılmazsa iyidir :)

canım numaranı kaydettim, arıycam seni ve inşallah bebişin ziyaretinede gelmek istiyorum ama sezeryanda ilk gün biraz sıkıntılı geçiyor o sebeple insanın gözü pek ziyaretçi filan görmek istemiyor . :) ertesi gün bomba gibi olacaksın inşallah harika günler seni bekliyor arkasından !!! :)
benim misafirlerim gelip gittiler bile. pzt si bir gün yıllık izin aldım tüm h.sonum ev temizliği ve ikram hazırlamakla geçti. zaten küçük bir bebek var evde bir de okul telaşına düştük perişandım yorgunluktan. bunun üzerine misafirlerim 1.5 saat oturup gittiler. o kadar hazırlık yapmıştım servis yapmaktan sohbet bile edemedim. tam oturuyordum ki "biz kalkalım" demediler mi ... neyse bunuda atlattık. (evime ilk kez geliyordu iş arkadaşlarım.)
artık bir çok şey geride kaldığına göre benimde spora başlama zamanım gelmiştir. 2 aydır yapmıyordum denize gidiyoruz diye , ama artık zamanıdır hem hala doğum öncesi kıloma dönememiş olmak hem de artık süt vermiyor olmam nedeniyle spor yapmam gerekiyor. ancak bunun için nasıl zaman bulucam bilemiyorum bebek küçükken daha çok zamanım oluyordu. ayrıca birde fotoğrafçılık kursu var ki aklım ona takılmış durumda. neyse mutlu pazarlar size, ben vermiş olduğum bu kısa aradan sonra ütüye başlıyorum :)) G Ö R Ü Ş Ü R Ü Z Z Z Z Z :KK37:

canım numaranı kaydettim, arıycam seni ve inşallah bebişin ziyaretinede gelmek istiyorum ama sezeryanda ilk gün biraz sıkıntılı geçiyor o sebeple insanın gözü pek ziyaretçi filan görmek istemiyor . :) ertesi gün bomba gibi olacaksın inşallah harika günler seni bekliyor arkasından !!! :)
benim misafirlerim gelip gittiler bile. pzt si bir gün yıllık izin aldım tüm h.sonum ev temizliği ve ikram hazırlamakla geçti. zaten küçük bir bebek var evde bir de okul telaşına düştük perişandım yorgunluktan. bunun üzerine misafirlerim 1.5 saat oturup gittiler. o kadar hazırlık yapmıştım servis yapmaktan sohbet bile edemedim. tam oturuyordum ki "biz kalkalım" demediler mi ... neyse bunuda atlattık. (evime ilk kez geliyordu iş arkadaşlarım.)
artık bir çok şey geride kaldığına göre benimde spora başlama zamanım gelmiştir. 2 aydır yapmıyordum denize gidiyoruz diye , ama artık zamanıdır hem hala doğum öncesi kıloma dönememiş olmak hem de artık süt vermiyor olmam nedeniyle spor yapmam gerekiyor. ancak bunun için nasıl zaman bulucam bilemiyorum bebek küçükken daha çok zamanım oluyordu. ayrıca birde fotoğrafçılık kursu var ki aklım ona takılmış durumda. neyse mutlu pazarlar size, ben vermiş olduğum bu kısa aradan sonra ütüye başlıyorum :)) G Ö R Ü Ş Ü R Ü Z Z Z Z Z :KK37:

sağol canım tamam, salı günü olacak sezeryan, gelebilirsen svinirim tabi, ne durumda olurum onu ben de bilmiyorum :)
ayy ne gıcık bi durum, az durmuşlar ya, 2de gelip 6da gitmeleri gerekirdi normalde, bende öyle oluyodu ama :))) kolay gelsin bebekle ve okul telaşıyla, ne zordur şimdi :) başla bakalım spora, tam destek veriyorum :KK70:

evet sıkılaşmak için plates birebirmiş, hiç yapmdım ben. ama önce kilo vermeliyim, 52ye düşmeliyim, plates sonraki iş, bu kilolarla sıkılaşırsam vay halime :))) koşu bandı siparişi verdik zaten, gelir bugünlerde, bi kaç ay sonra vücudum eski düzenime girer, fazlalıklar gide, kalanları da yürüyüş yaparak vermeyi düşünüyorum, neyse ki boğazıma düşkün değilim ama iştahım açılmazsa iyidir :)

Selam kizlar, bende dort ay plates yapmistim ve hic kilo vermedigim halde hemem her yerden 6sar cm vermistim ortalama.

Aysegul hayirlisiyla saglikla alirsin insallah bebegini kucagina, kolayliklar diliyorum sana :-)

meyyalcim teşekkür ederim çok, yarın gidiyorum sabahtan, inşallah sağ salim evimize döneriz bebeğimle bi an önce. çok tırsıyorum ayrıca :18:
çiğdem aradı beni bugün sağolsun, belki uğrar yanıma bakalım :)

selaaaamm Ayşegül girdi mi acaba sezeryana ayy keşke ben de tel.ini alsaydım yaaa!!
merak ettim.inşallah sağlıklı bi şekilde alır kucağına.
çiğdeemm gittiysen yaz buraya ayşegül giremez herhalde.
meyyal plates süper oluyo da ben yapamadım aylardır çok yoğun geçti bu yıl...

selaaaamm Ayşegül girdi mi acaba sezeryana ayy keşke ben de tel.ini alsaydım yaaa!!

İnsallah canim. Benimde oglan anaokuluna basladi bu yil. Okadar zor yetisiyorumki anlatamam. sistemimi bir oturtayim jillian yada plates birseyler yapacagim bende :-)

günaaayyddıınnnnn:)))
meyyal benim de kız okula başladı bu yıl anaoku daha kolay.
bir de bizimki 1den üçe kadar öğle arası da yemeğe alıyorum git gel çok fazla bütün günüm ölüyor diyebilirim.
yine de bi yolunu bulmak lazım spor çok önemli....
çiğdem gittin mi ayşegüle???

merhabalarr,, Ayşegülle telefonda görüştük, doğumun ilk günü gitmeyi istemiyordum, o gün kendimden pay biçerek ağrın sancın oluyor, bebeği emzirmeye çalışmak filan vs vs. 2. gün giderim diye planlamıştım, ama çarşamba günü de bir arkadaşımın yerine hastanede nöbetçi kalmam gerekti üstelikte zor bir nöbetti. gece 3 e kadar sürekli çalıştım sonrasında 3 saat kadar uyuyabildim. bugün yani perşembe bebek uyudukça bende uyudum ama Ayşegül de taburcu olmuştur diye düşünüyorum. nasip değilmiş istedik ama... umarım herikisi de sağlıklıdır. Ayrıca bebişe uzun, sağlıklı , mutlu ve başarılı bir ömür diliyorum.

mutlu pazarlar kızlar...
çiğdem sağ salim doğum olmuş sanırım hadi hayırlı olsun.
bende sabahın köründen beri ayaktayım kudurdu benim çocuklar!
eşimde dalmaya gitti oofff offff.....

çok yoruldum ama değdi. Bugün iş arkadaşlarımla pikniğe gittik. hem çocuklar hem biz çok eğlendik. derin eşin nerde dalıyor, hep beraber gitseydiniz keşke. çocuklara ve sana iyi gelirdi. insan bazen sadece yalnız kalmak istiyor. ben öyle olduğunda eşimi çocuklarla beraber 2 saatliğine bile olsa babaannelerine gönderiyorum. başlıyorum temizlik yapmaya. nasıl terapi oluyor anlatamam. tavsiye ederim. hoşçakal.

selam...
çiğdem eşim bu tarafta göcek fethiye taraflarında dalıyor.
sabah çok erken gittiği için biz kaldık.
genelde beraber gidiyoruz ama ben çocuklarla kalıyorum!
çocukları yüzdürüyoruz.
eşim zıpkınla avlanmak için dalıyor.
ben iki çocuğu birden veremiyorum kabul etmiyor eşim çok akıllı!
temizliği her daim yaptığım için değişik gelmiyor yakında spora başlarım inşallah en iyi terapi benim için.:KK8:

meraba kızlar...
derincim,sağ salim doğurdum şükür,salı günü sen ayzdığında sezeryandaydım muhtemelen :) 1 hafa oldu tam, bebek de ben de iyiyiz. alışmaya çalışıyorum yeni hayata... adı nil :) ilk günler çok uyuyodu ama dün gece nolduysa saatte bir emdi ve uyumakta zorlandı normal mi acaba bu kadar sık emmesi ?
çiğdemcim tekrar sağol aradığın için, gelmesen de önemli değil ama beklemedim değil ::) cumartesi taburcu oldum ben, sezeryanlı doğumlar 4 gün yatırılıyormuş artık yücelende, 1 aydır varmış uygulama,çok memnundum ben,aklıma takılan herşeyi sordum 4 günde,iyice toparlanmış da olduk...

selam kızlar...
ayşegülcüğüm gözünaydın canım Allah analı babalı büyütsün.
ismi de çok güzel çok beğendim hoşgeldi nil bebek:))
emmek istemesi çok güzel ben daha sık veriyordum.
ebe hemşireler ilk doğduğunda 15dk.da bir emzir demişlerdi bana.
bırak sık sık emsin onun sana çok ihtiyacı var şimdi.
dört gün ne kadar çok yaa ben duramam hastanede o kadar!
yurt dışında da öyleydi sanırım.
ben de oğluşla uğraşıyorum bu ara tam arızaya bağladı!!
sabah öğlen akşam full koşturuyorum!!!:KK8:

Hayırlı ve uğurlu olsun bebeğiniz, Hoşgeldi Nil bebek :)))

tam ben gelmeyi planlamıştım ki nöbetçi olmam gerekti, üstelikde hiç ii geçmedi nöbetim. 4 gün kalacağınızı hiç düşünmemiştim. Kamu hstanelerinde tutuyorlar okadar ama özelde hemen taburcu ediliyordu. ben de şaşırmıştım buna zaten. çok erken gönderiyorlar diye. ilk gün gelmeyi zaten düşünmemiştim kendimden pay biçerek, benim çok ağır geçmişti. Bir de ben ağrı eşiği düşük sayılmayanlardanım güya :))) neyse size çok geçmiş olsun. ne de olsa bir ara siz hastaneye gelirsiniz :))
bugün spiral (ria) taktırmak için aile planlaması merkezine gittim. üstelikde cesaretimi ancak toplamıştım ki beni ebeler vazgeçirdiler. :)) uzun süren ağrım oluyordu.çok uygun değilmişim sanırım. ben gibi kaç kişi var acaba? bakalım bir 6 ay daha geçsin çalarız yine kapılarını :) bye bye fıstıklarr...

selaaammm.
çiğdem bende spiral istemiyorum.
doktora gidecektim bu ay ama gidemedim.
hap ya da aşı düşünüyorum bakalım nasıl olacak??
ayşegül annelik nasıl gidiyor bakalım:))
tk646 nerelerdesin geldin sesin çıkmıyor?

meraba arkadaşlar..uğramayalı bayağı olmuş buraya, unutmuşum ben :) siteye hemen her gün giriyorum,diğer konulara ayzıyordum da siz yazmadınız diye girmemiştim buraya. gözümden kaçmış.iyi dilekleriniz için teşekkürler derin ve çiğdem. annelik iyi gidiyor, önceki hayatım ne rahatmış :KK1: dün akşam bebeğim doymak bilmedi allahım çıldırdım,2 saat boyunca emdi, hala meme arıyor, mama bile verdim istemesem de, sütüm yetmiyor sandım, bugün düzeldi, inş akşama başlamaz yine :)

X