canım numaranı kaydettim, arıycam seni ve inşallah bebişin ziyaretinede gelmek istiyorum ama sezeryanda ilk gün biraz sıkıntılı geçiyor o sebeple insanın gözü pek ziyaretçi filan görmek istemiyor . :) ertesi gün bomba gibi olacaksın inşallah harika günler seni bekliyor arkasından !!! :)
benim misafirlerim gelip gittiler bile. pzt si bir gün yıllık izin aldım tüm h.sonum ev temizliği ve ikram hazırlamakla geçti. zaten küçük bir bebek var evde bir de okul telaşına düştük perişandım yorgunluktan. bunun üzerine misafirlerim 1.5 saat oturup gittiler. o kadar hazırlık yapmıştım servis yapmaktan sohbet bile edemedim. tam oturuyordum ki "biz kalkalım" demediler mi ... neyse bunuda atlattık. (evime ilk kez geliyordu iş arkadaşlarım.)
artık bir çok şey geride kaldığına göre benimde spora başlama zamanım gelmiştir. 2 aydır yapmıyordum denize gidiyoruz diye , ama artık zamanıdır hem hala doğum öncesi kıloma dönememiş olmak hem de artık süt vermiyor olmam nedeniyle spor yapmam gerekiyor. ancak bunun için nasıl zaman bulucam bilemiyorum bebek küçükken daha çok zamanım oluyordu. ayrıca birde fotoğrafçılık kursu var ki aklım ona takılmış durumda. neyse mutlu pazarlar size, ben vermiş olduğum bu kısa aradan sonra ütüye başlıyorum :)) G Ö R Ü Ş Ü R Ü Z Z Z Z Z