Mula///48

fatosfirat

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
12 Temmuz 2006
29
1
53
ARKADAŞLAR BEN DALAMANDA OTURMAKTAYIM, MUĞLALI ARKADAŞLAR HAYDİ TANIŞALIM BİZLERDE TOPLAŞALIM......:yes: :yes:

KK DA BİR BEN VARIM ARKADAŞIM MUĞLA'DAN.YER VE TARİH BELİRTİRSEN BULUŞABİLİRİZ.:biggrin:

slm arkadaşlar ben de Muğla lıyım ama İstanbulda oturuyorum,yazları tatile geliyorum, ailem orda yaşıyo :)

Arkadaşlar ben muğla datçadanım buluşmalara katılmak isterim ama üniversite dolayısı ile denizlide oyuruyorum..

arkadaslar mugla li degilim ama marmariste yasiyoruz bulusma olursa katilirim

arkadaşlar Selam Ben De Muğladayim Bir Buluşma Planliyormuyuz Yada Siz Msn Den Falan Taniştiniz Mi Bende Katilirim Kim Organize Edecek

Ankara,İzmir İstanbul tamam da Bodrum dan yok mu aramzda.Burada da buluşma yapalımmmmmm:1yes2:

Ya özel mesaj yollamayı beceremedim; sonrada kimden saklanıyorum biz bizeyiz dedim. Burada yolluyorum:1yes2: XXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXX bekliyorum özlemmm:sm_cool:

Mesaj editlenmistir...

bende marmariste büyüdüm 3 ay öncesine kadar orda oturuyordum.orda olsaydım bende buluşmanıza katılmak isterdim.hasret marmarisin neresinde.?

bende yeni katıldım bu foruma muğlalıyım marmarisde yaşıyorum ne güzel muğladan birilerini bir yerlerde görmek :))))

Merhaba arkadaşlar, ben de Ortaca'dayım, Sevgili Fatoşfırat ben seni www.ortaca.biz sitesinden tanıyorum, o sitenin yöneticisiyim de aynı zamanda :) soztekin dersem bilirsin belki, sevi öztekin... Gerçekten buluşup konuştuğunuz bir yer var mı??Diyorum ki şöyle çay-kahve tokuştursak?? :içelim:

Eee,bizde yakında Buluştuk Bodrum da başlıklı yazımızı yazarız herhall.:1yes2: Hadi hayırlısı:içelim:

antrenör kısss kim snein nişanlınnn?? bende goca milaslıyımmmm..şimdi ankaradayım ama olsunn belkii tanıorumdur?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…