selam bend emühendisim öle böyle değil inşaat mühendisiyim bana da annem çokd ediydi ne işin var orda ama iyi ki dinlememişim : ) işimi çok seviyorum paylaşım yapmak isteyen her arkadaşımızla paylaşıma hazırım bilgi paylaştıkça artak kocaman olur : )
Merhaba, kocaman bir listede bir tane inşaatçı görmek harika oldu. Ben de mesleğimi çok seviyorum ve hep kendi alanımda çalıştım. Sevgiler
bende insaat muhendisim yapı denetimde calısıyorum :) nerde bu insaat mühendisi kızlar yaaa hep gıdacılar toplanmıs sanki:)
selam herkese ben de inşaat mühendisiyim, bu kadar mıyız kızlar ne kadar az inşaatçı warmıs..
canım ben endüstri mühendisiyim...İyi bir okulda kendini de iyi geliştirerek (yabancı dil, bilgisayar bilgisi v.b) hemen hemen her yerde iş bulabilirsin. Evet ben İşletme de master da yapıyordum, ekonomi ve hukuk dersleri hariç ,işletmeye çok yakın endüstri mühendisliği..Allah hakkında hayırlısını versin..selam arkadaşlar.. benim büyük bir sıkıntım var: meslek seçimi..
uzun süredir endüstri mühendisliği düşünüyorum ama ne kadar araştırma yaptıysam da tatmin olamadım. yeterli bilgi toplayamadım. tanıdığım endüstri mühendisi de yok :1no2: aranızdaki endüstri mühendislerinden ve bu konuda bilgisi olanlardan bana yardımcı olmalarını istiyorum. tam olarak nerelerde ve ne şekilde çalışılabiliyor ? ders içeriği bakımından işletmeye yakın bir bölüm mü ? şimdiden teşekkürler..:uhm:
canım illaki kendi işini yapıcam aldığım eğitimle çalışıcam diyorsan genelde fabrikalarda kalite güvence birimlerinde, montaj bölümlerinde v.s çalışırsın..., ekonomi dersi aldık o yüzden bankada çalışabilirsin.yönetim, organizasyon, denetim dersi aldık bankalarda v.s müfettiş olarak çalışabilirsin...işletme dersi aldık, operasyonda çalışabilirsin... ben telekomünikasyon sektöründe çalışıyorum.aldığım hiç bir dersle uyuşmuyor ama aynı işi biz elektrik elektronik mühendisi, bilgisayar mühendisi , iktisat ve istatistik bölümü arkadaşımla yapıyoruz..yani sana ne iş verilirse onu da yapabilirsinteşekkür ediyorummm firstday a.s.peki işte o her yerde yapılan iş neler :) yani ne işe yarıyor bu endüstri mühendislerii :bbo:
ben ktu su urunlerı muhendısı olucam ınsallah hazıran 20 de sonra yuksek lısansa baslamak ıstıyorum allah ızın verırse
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?