• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Mühendisler

• Konu Sahibi Konu Sahibi nero_angelo
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
ben gıda mühendisiyim..fakat işimi çok seviyorum 2006 mezunuyum ve şuanda yanlızca gıda ile ilgili üretim yada ambalaj vs . yapan yerlere denetimlere gidiyorum...tarım il müdürlüğünde çalışmayı çok istiyordum fakat memurluk sınavına giremedim bu sene....artık birdaha ki memurluk sınavını beklicem...ama inanın arena ekibi gibi baskına gitmeye bayılıyorum :) :)

bende gıda müh.yim özel sektörde (kırmızı ve beyaz et,unlu mamüller) çalıştım senelerce.
Sen denetimlere gittiğini yazmışsın hangi kurum adına yapıyosun denetlemeni anladığım kadarıyla Tarım İl de çalışmıyorsun henüz.

yok tarımda çalışmıyorum bu yıl memurluk sınavına giremedim ...ama çok istiyorum tarım il müdürlüğünde çalışmayı...okadar rahatlar ki arada gidiyorum..yan gelip yatıyorlar sanki...benim baktığım yerler var..pastahane börekçi bal ve pekmez dolum yeri gibi küçük işletmelerle 1 yıllık sözleşmem var ve oralara denetimlere gidiyorum haftanın birgünü fakat ben 1 günde hepsini çıkartıyorum:) ya sizden ricam beni biraz bilgilendirebilirmisiniz..diğer yazınızıda okudum orayada yazdım..ya tam olarak nelere dikkat etmem gerekiyor..ben her gittiğimde uyarı yapmak zorundamıyım...yani hemen hemen her eksiklerini tamamladım..portör raporlarından paspasa kadar herşeylerini tamamladım fakat her gittiğimdede ne denetliyeceğimişaşırıyorum..tarım il müd. arkadaşlarada sormak istemiyorum..çok tecrübesiz gibi gözükmek istemiyorum..bu yıl mezun oldum ve bunlar benim ilk işim..yardımcı olrsanız çok sevinirim

ben de endüstri mühendisiyim ama mimar gibi çalışıyorum. hatta web tasarımcısı, ön muhasebe elemani, satış temsilcisi vs vs:) işimiz için gerekli olan herşeyi yapıyorum.

Ben de elektronik mühendisiyim, bayanlar için en zor mesleklerden biri olsa gerek. Babam çok söylemişti öğretmen ol diye ama dinlemedim aaahhhhh benneyaptımki

Ben de elektronik mühendisiyim, bayanlar için en zor mesleklerden biri olsa gerek. Babam çok söylemişti öğretmen ol diye ama dinlemedim aaahhhhh benneyaptımki

ben de dağ tepe ölçümlere çıkıyorum.mühendislik mi offf offftatlicadiarzu
bana da öğretmen ol kızım aklını başına dedilerde.
nerdeee

selamlar bende otomotiv sektöründeyim.ağır ticari araçlar alanım araçların tepesinde dolaşırken bunu sadece erkeklerin yapabileceğini düşünenlere çok gülüyorum doğrusu:)

ben kimya mühendisiyim istanbul ünıversitesi mezunuyum.tekstilde calısıyorum.

selamlar ben de elektronik mühendisiyim, şu anda da master tez aşamasındayım, ama çalışmıyorum. Ankara'daki büyük şirketlere giremiyorum başörtülü olduğum için, küçük bir şirkette çalıştım geçen yıl ama onda da sekreterlik yaptım resmen :( bakalım tezimi bitirmeye çalışıyorum, bitirdikten sonra ne olacak artık tek umudum evden internetten çalışmak oldu...

senağlamasevgili meslektaşlarım sizden bir ricam var .)) kızlaaarrrrrr ben autocad öğrenmek istiyorum yaaaa hiç bir şey bilmiyorum bu konuda tasarım felan '0' ankarda bildiğiniz iyi bir kurs varmı?ya hiç bir şey bilmiyorum bu konuyla ilgili bana bilenbirisi anlatabilirmi??? çevre mühendisi olanlar anlar halimdeeennn.birde eö çed yapan varmı?? hadi nolurrr acil iş değişimi yapmam lazım ve bunları öğrenmem lazım senağlama:bbo:

ben de ben de muhendisim :)
muhendisler hep bekarmis dikkat ettim de...
denizlili olanlar veya bilgisayar muhendisleri iletisime gecin benlen konusalim tanisalim kizlar

ben de tekstil mühendisiyim. okulu bitirdikten 10 gün sonra işe başlayıp çerkezköyde 2 yıl aralıksız çalıştıktan sonra eşimin işinin balıkesirde olmasından ötürü istifa edip geldim türkiyenin MEGAköyüne...1 yıldır diplomalı ev hanımlığı yapıyorum, çalışan arkadaşlar hiç şikayet etmeyin, evde oturmak daha da katlanılmaz bişey....

analucia konyalımısın? ben konyalıyım da, hemşerilerimi görmek çok sevindirir beni.. 2.memleketim de denizlidir, üniversitenin 2 yılını denizlide, 2 yılını izmirde okudum ama denizliyi çok seviyorum tabi konyadan sonra:)gelecek korkusu seninle de hemşeri sayılırız yani...

ben de ben de muhendisim :)
muhendisler hep bekarmis dikkat ettim de...
denizlili olanlar veya bilgisayar muhendisleri iletisime gecin benlen konusalim tanisalim kizlar

ben de bil. müh olcam ins 3. sınıfım su an da yerimseniben

bende makina mühendisiyim damper dorselerle uğraşıyorum

Back