• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

ani evlilik teklifi , sevgilimin dengesiz annesi

Iyi düşünmek isterdim lakin kolunda 10 15 bilezik vardı. :)) iki kolye üst üste takmis ti kadın gormemiste master yapmış :)
muhtemelen benzer seyler dusunurdum,
ama bu biraz da kulturle alakalı,
cok paraları yokken bile kadın dugunde takılan kelepceleri vs günlerde takıp takıstırıp geziyor olabilir,
zevk meselesi...

eger ayrılmayı "simdilik" dusunmuyorsan onlara da bir sans ver, zamanla tanırsın...
cunku cok iyi niyetli biri ise arkasından "gorgusuz" vb kurdugun cumlelerden utanabilirsin,
ya da bir gun es adayın ogrenirse ona cok ayıp etmis olursun...

eger hicbir kosulda "bu anneyle de ogluyla da yapamam" seklinde dusunuyorsan baglanmadan ayrılman daha iyi olur tabi.
bu, senin duygularının yogunluguna ve tolere edip edemeyecegin konulara gore degisir...

Sen bence kayinvaliden den ziyade ahmeti gercekten seviyorum mu onu düşün. .Eğer zannettigin kadar çok seviyorsan ne Ahmet ne annesini ne de evliliğini tahammül sınırları içerisinde idare edemezsin..Ayrıca Ahmet annesinin o kadar havasına rağmen orta yolu sağlayamadi ise ya da en azindan sana bu konuda bir aciklama yapmadi ise demektir ki az da olsa içinde onda da senin deyisinle görmemiş lik mevcuttur bana göre.

Ama yok evlenecegi de diyebilirsin o zaman sana tavsiyem kayinvalideniz kendi silahı ile vur..yani aynı onun gibi politik davran..yoksa cook üzülür sun. .en çok korktuğum kaynana tipidir bu...yani oğlu yanında iken başkayokken bbaşka davranan cinsler:63:

muhtemelen benzer seyler dusunurdum,
ama bu biraz da kulturle alakalı,
cok paraları yokken bile kadın dugunde takılan kelepceleri vs günlerde takıp takıstırıp geziyor olabilir,
zevk meselesi...

eger ayrılmayı "simdilik" dusunmuyorsan onlara da bir sans ver, zamanla tanırsın...
cunku cok iyi niyetli biri ise arkasından "gorgusuz" vb kurdugun cumlelerden utanabilirsin,
ya da bir gun es adayın ogrenirse ona cok ayıp etmis olursun...

eger hicbir kosulda "bu anneyle de ogluyla da yapamam" seklinde dusunuyorsan baglanmadan ayrılman daha iyi olur tabi.
bu, senin duygularının yogunluguna ve tolere edip edemeyecegin konulara gore degisir...
Kadının hali tavrı konuşmasından dolayı bende böyle bir izlenim oluştu. Yani vücut diliyle alakali bir şey cevaplarıniz için teşekkür ederim söylediklerinizi aklımda tutucam :)

Sen bence kayinvaliden den ziyade ahmeti gercekten seviyorum mu onu düşün. .Eğer zannettigin kadar çok seviyorsan ne Ahmet ne annesini ne de evliliğini tahammül sınırları içerisinde idare edemezsin..Ayrıca Ahmet annesinin o kadar havasına rağmen orta yolu sağlayamadi ise ya da en azindan sana bu konuda bir aciklama yapmadi ise demektir ki az da olsa içinde onda da senin deyisinle görmemiş lik mevcuttur bana göre.

Ama yok evlenecegi de diyebilirsin o zaman sana tavsiyem kayinvalideniz kendi silahı ile vur..yani aynı onun gibi politik davran..yoksa cook üzülür sun. .en çok korktuğum kaynana tipidir bu...yani oğlu yanında iken başkayokken bbaşka davranan cinsler:63:
Ahmeti seviyorum ama kendimi kapatirip annesi yüzünden hali tavrı yüzünden incilmek istemiyorum. O yüzden hemen evlenirim çok seviyorum deyip bilinç altımda bunu sabitlemek istemiyorum. Emin olsam sevgisinden annesine karşı beni tamam diyecegim annesini idare ederiz ama hem ana hem oğul anlayamıyorum. Tavsiyeniz için teşekkür ederim

Kadının hali tavrı konuşmasından dolayı bende böyle bir izlenim oluştu. Yani vücut diliyle alakali bir şey cevaplarıniz için teşekkür ederim söylediklerinizi aklımda tutucam :)
farkettiklerini aklına guvendigin insanlarla ve ailenle paylasamamanın ne demek oldugunu biliyorum diyelim :KK75:
mesleki yakınlık mı bilmiyorum gercekten yardımcı olmak istedim...
iyi geceler :KK25:

ahmetde daha cok gencmis 22 yasindaymis,fazla ciddiye almayin derim
26,27 olsaydi hadi neyse

Kadınla uğraşıp uğraşamaman, ahmetcan'ı sevip sevmediğine bağlı.
Kadın sonradan görmeyse görme, yani böyle bi sürü insan var, çok da süper önemli bi mesele değil.
Ahmetcan'ı seviyorsan kadına zamanla alışırsın bişey olmaz çok.

cok cok cok gencsiniz. ne gerek var bu yasta hem de icine sinmeyen biriyle evlenmeye? anneniz akilli bir kadina benziyor. Ahmet'le ve annesiyle tanistirin, sonrasi ile ilgili onun fikirlerine gore hareket edin bence.

canım benim 22 yaşındasın okumuş kızsın ne diye bu yaşta evlenip kaynanayla uğraşıcaksın

boşversene gezip tozmana bak flörtünü et hayatın tadını çıkar biraz

okul bitti diye konu hemen evliliğe gelmek zorunda değil

Selam hanımlar biraz uzun olacak kusura bakmayın.cidden dünden beri içim içimi yedi bitirdi size bi danışmak istedim. 22 yaşındayım mühendisim. Uni okuduğum yıllarda adı ahmet olsun yasitim sevimli, uyumlu bir arkadaşim Hoşlanıyordum ama arkadaşı olarak mı görüyor derdi ne anlamadım. Neyse hergün mutlaka mesajlaşiriz Ama canım cicim bile olmazdi. Buluşalım dedi bulustuk. Neyse evlenme teklifi etti bir anda zaten her gün evlilikten bahsediyordu.surkli iltifatlar ama ikimizin de derdi meslekti. Neyse anneme danistim pat diye evlilik olmaz dedi. Bende hak verdim biraz birbirimizi taniyalim dedim sonra ki gün yani o acı gün, dun yaşandı annemle seni tanistirmak istiyorum dedi. tamam dedim aman tanismaz olaydım. Annemin isteği üzerine çağrılır cagrilmaz onlara gitmedim bi restorantta yemek yiyecektik. Ahmet varken canım cicim tatlım aman ne güzelmiş bilmem ne bir yagcilik bir sevgi gösterisi sacimi başımı oksa malar. Ahmet bir tuvalete gitti hemmen başladı(hastayim 40 kilo fazlam vardı şu an yaklaşık 15 kaldı boyum 170) aman zayıfla böyle olmaz sürekli para pulla ilgili övünmeler ustumu başımı sacimin rengine kadar eleştirdi. Bir anda zengin olmanın havasıyla kadın coştu(son iki senedir müteahhit oldukları için bir anda zengin oldular) kaba olacak ama bunlar sonradan görmeler. 2 saatlik yemek boyunca arabasının markası evi bir susmadi. Bendr pek cevap vermedim tanımaya çalıştım ama cidden şu an ahmetten bile sogudum ben bir ömür bu kadınla uğraşabilir miyim bilmiyorum. Anneme söylesem kesinlikle bu iş olmaz asla izin vermez . Soylemesem kendisi anlayacak. Annesi için onu biraksam haksızlık mı olur kadın normal mi ilk günden böyle olur mu? Yardım lütfen

Ahmet'in annesi ile ilişkisini gözlemle. Sonradan görme olsun kadın sana bulaşmıyorsa sıkıntı yok ... Ahmet anne sözünden çıkmayan, parasının lafını yapan iki de bir mal mülk konuşan ve buna önem veren biriyse sıkıntı vardır.Bazı insanlar ailesine hiç benzemez... Aile de önemli ama sen sevgilini iyi bi incele,işler ciddiye binince maskeler düşebiliyor...

annesini bırak da önemli olan ahmet nasıl biri sonradan görme zengin gibi mi davranıyor yoksa mütevazi mi? parası ile sana hava atmaya çalıştı mı? elindeki parası ile hayır işleri yapıp etrafına yardımda bulunuyor mu?

Canim yaslariniz kac su an tam anlayamadim? Sen ve sevgilin 22 yasindamisiniz?

Sanırım senin amacını çözdüm zipzip! her konuya yaş sorup kaçıyorsun çünkü yaş sorusu mütemadiyen her konuya uyuyor ve sen bu şekilde mümkün olduğunca msj sayının artmasını hedefliosun artık hedefin kaç binlerse sonrada çok yüksek bir rakama ulaştığında kendine editor gibi bi teklifle gelmelerini umuyorsun yani o işler nasıl oluyorsa artık..ha niye böyle bir şey isteyesin yada teorim ne kadar doğru o konuda hiçbir fikrim yok ama artık bu sorularının da başka bir açıklaması yok!!!

zaten zati muhtereme karşıda bişi hissetmiyomuşun.
bence sal gitsin.
bi ömür bunlar yer bitirir seni:KK14:

Sanırım senin amacını çözdüm zipzip! her konuya yaş sorup kaçıyorsun çünkü yaş sorusu mütemadiyen her konuya uyuyor ve sen bu şekilde mümkün olduğunca msj sayının artmasını hedefliosun artık hedefin kaç binlerse sonrada çok yüksek bir rakama ulaştığında kendine editor gibi bi teklifle gelmelerini umuyorsun yani o işler nasıl oluyorsa artık..ha niye böyle bir şey isteyesin yada teorim ne kadar doğru o konuda hiçbir fikrim yok ama artık bu sorularının da başka bir açıklaması yok!!!

Bence amac ilgi cekmek ve populerlik

açıkçası evlilik teklifi ertesi hemen annesiyle buluşma ayarlayan çocuk sinyalleri baştan vermiş. siz neden anneyle buluştunuz bence gereksiz olmuş. neyse artık. Bundan sonra Ahmet i gözlemle bakalım nasıl bir yapısı var. sana vadettiği çorba bi evlilikse de arkana bakmadan kaç.

Selam hanımlar biraz uzun olacak kusura bakmayın.cidden dünden beri içim içimi yedi bitirdi size bi danışmak istedim. 22 yaşındayım mühendisim. Uni okuduğum yıllarda adı ahmet olsun yasitim sevimli, uyumlu bir arkadaşim Hoşlanıyordum ama arkadaşı olarak mı görüyor derdi ne anlamadım. Neyse hergün mutlaka mesajlaşiriz Ama canım cicim bile olmazdi. Buluşalım dedi bulustuk. Neyse evlenme teklifi etti bir anda zaten her gün evlilikten bahsediyordu.surkli iltifatlar ama ikimizin de derdi meslekti. Neyse anneme danistim pat diye evlilik olmaz dedi. Bende hak verdim biraz birbirimizi taniyalim dedim sonra ki gün yani o acı gün, dun yaşandı annemle seni tanistirmak istiyorum dedi. tamam dedim aman tanismaz olaydım. Annemin isteği üzerine çağrılır cagrilmaz onlara gitmedim bi restorantta yemek yiyecektik. Ahmet varken canım cicim tatlım aman ne güzelmiş bilmem ne bir yagcilik bir sevgi gösterisi sacimi başımı oksa malar. Ahmet bir tuvalete gitti hemmen başladı(hastayim 40 kilo fazlam vardı şu an yaklaşık 15 kaldı boyum 170) aman zayıfla böyle olmaz sürekli para pulla ilgili övünmeler ustumu başımı sacimin rengine kadar eleştirdi. Bir anda zengin olmanın havasıyla kadın coştu(son iki senedir müteahhit oldukları için bir anda zengin oldular) kaba olacak ama bunlar sonradan görmeler. 2 saatlik yemek boyunca arabasının markası evi bir susmadi. Bendr pek cevap vermedim tanımaya çalıştım ama cidden şu an ahmetten bile sogudum ben bir ömür bu kadınla uğraşabilir miyim bilmiyorum. Anneme söylesem kesinlikle bu iş olmaz asla izin vermez . Soylemesem kendisi anlayacak. Annesi için onu biraksam haksızlık mı olur kadın normal mi ilk günden böyle olur mu? Yardım lütfen

K.valide de süprüz yumurta gibi,en baştan sinyalleri vermiş.
Ahmet'i sana yedirmez evladım,ayağını denk al mesajı vermiş sana..

Ahmet i de Ahmet in annesini de boşver.Sen henüz 22 yaşındasın ve sevgili olmadan evlenme teklifi etmiş.Eden çocukta daha 22 yaşında.22 yaşında bir çocuktan evlilik anlamında ne bekliyorsun.Sen çocuğu tanımadan annesiyle tanışmaya gitmişsin.Yaşın biraz olgunlaşsın kimse sana çocuk muamelesi yapp kilona boyuna şuyuna buyuna karışamayacak zaman evliliği düşünürsün.

Back